merhabalar. Bu ilk postum ve tecrübeli annelere danışmak istediğim bir konu var. 37 günlük bebeğim var. Gazlı bir bebek 3 günde bir mutlaka gaz sancısı çekiyor. Zinco damla kullanıyoruz ve bu sayede az da olsa gaz sancıları azaldı. Fakat son 5 gündür her gece 1 ile 5 arası ağlama krizlerimiz oluyor. Her gece çok güzel uyurdu fakat sanıyorumki gaz sancıları ile düzeni bozuldu ve bu ağlama krizleri başladı. İnternetten araştıtdığıma göre bu duruma kolik deniyor ve bütün belirtiler çok uyuyor. Çok üzülüyorum ne yapmam gerektiğini bilemiyorum. Bütün kolik müziklerini seslerini deniyorum bütün gece sarılıyorum herşeyi deniyorum fakat asla durmuyor ağlaması. Dün akşam yine gazla başladı sıkıntısı ve sonra 5 e kadar ağlama olarak devam etti. 8-9 saat uykusuz durdu. Sanıyorum uykuyada direniyor. Bunlar normal mi? Ateşi yok bezi temiz karnı tok yine de saat gibi her gece aynı saatlerde başlıyor
bu bir hastalık mı? Nedir kafam çok karışık ve endişeleniyorum. Bu konuda tecrübeli annelerin desteklerine çok ihtiyacım var. Gündüzleri melek gibi mutlu huzurlu fakat gece olunca başka bir bebek oluyor gibi