Bebeğim çıkacak gibi oluyor acillll

alonedark18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2019
2.924
1.695
Konuyu buraya açmak zorunda kaldım lütfen kaldirmayin ..26 haftalık hamileyim iki gündür vajinada ağrı var hafif ama ağrı mi bilemiyorum baskı gibi sanki ayağa kalkınca bacaklarimi oynatinca vajinanın içinden en assada baskı var sert bir uyuşma gibi ve bebek vurdukça aciyor vajinaya okadar yakinki neredeyse gelecekmiş gibi..umarim anlatabilmişimdir....yarın mutlaka doktorumu arıyacagim ama ben şimdiden size sormak istedim yarını bekleyemem...sürekli hiç geçmeyen bişe olsa zaten acile koşucam da arada oluyor ve dediğim hareketleri yapınca ...erken doğum riski varmidir..tecrübeli anneler lütfen yorum yazın...ayrıca bebek vurunca makatta da hissediyorum vajinaya birlikte ....nedir bu neden böyle normal bir durum mu ? Sanki ayakları çıkacak gibi korkuyorum okşar assagida hissediyorum ki bazen afedersiniz oranı tutuyorum.yururken düşmesin diye

Korkma ama yarin mutlaka doktorunu ara. Sanci yasiyo olabilirsin ki bu anlattiklarini ben sanci olarak yasamistim. Simdilik soluna uzan dinlen wc harici yarin is yapma

Korkma ama yarin mutlaka doktorunu ara. Sanci yasiyo olabilirsin ki bu anlattiklarini ben sanci olarak yasamistim. Simdilik soluna uzan dinlen wc harici yarin is yapma
Yaaa gercektenmi bide siz yazarmisiniz sizin yasadiklarinizi belki kendimce daha iyi tanımların ne yaşıyorum diye ...ama adet sancısı yok çok nadir arada oluyor ama iki sn gibi

Ben 7 İlk gebelignz mi

Rahîm ağzı yetmezliği değildir inşallah. Dikiş atılması gerekebilir. En son ne zaman kontrole gittiniz?

Yaaa gercektenmi bide siz yazarmisiniz sizin yasadiklarinizi belki kendimce daha iyi tanımların ne yaşıyorum diye ...ama adet sancısı yok çok nadir arada oluyor ama iki sn gibi
29 haftaliktik.Once karnimda bi sertlik olustugunu hissettim daha dogrusu sertlik gibi de degildi toplanma gibiydi. ikiz oldugu icin hareketleri sandim elimi koyunca baslarda geciyodu kisa suruyodu. Vajinamda surekli bi baski vardi makata vuruyodu agrisi. zaten normalden buyuk oldugu icin karnim korkarak yerimden kalkiyodum. 3.gun dayanamadim doktora gitmistim sancilar tavan cikti 4 gun yatis verildi 37+0 a kadar da sancilar siddetli sekilde devam etti hic gecmedi bende. Insallah sanci degildir seninki. Bu surede kendine dikkat et usutmuste olabilirsin ayagindan corap eksik etme

İyice korktum şimdi çünkü dediğin gibi makatta tekmeler şuan resmen ..bide sol kasık ve sol bacagimda ağrı var iki gündür dün gece uyutmadi bile

İyice korktum şimdi çünkü dediğin gibi makatta tekmeler şuan resmen ..bide sol kasık ve sol bacagimda ağrı var iki gündür dün gece uyutmadi bile
O agri rahim kaslarinin gerilmesindenmis ben cok yasadim canim. Magnezyum veriyo da bende ise yaramamisti. Sen korkma dinlen onlemini alarak doktoruna gorun mutlaka

O agri rahim kaslarinin gerilmesindenmis ben cok yasadim canim. Magnezyum veriyo da bende ise yaramamisti. Sen korkma dinlen onlemini alarak doktoruna gorun mutlaka
Bacak komple değil ama canım sağ kasikda ve sağ bacak başlangıç yeri gibi biyerde ..ama kasık ağrısı daha ağır bacaktan daha fazla yani...buara taşinicam toplaniyorum ondan mı oldu acaba

Bacak komple değil ama canım sağ kasikda ve sağ bacak başlangıç yeri gibi biyerde ..ama kasık ağrısı daha ağır bacaktan daha fazla yani...buara taşinicam toplaniyorum ondan mı oldu acaba
Yormussun kendini iste bende koca karnimla salonun camini silmistim ondan olmustu. Tamam iste kasiktan bacaga vuruyo hatta bacagimi zor hareket ettirir olmustum ben hele son zamanlarda cati agrisiyla birlesince ilk 3 adim benim icin iskenceydi

Bence hiç iş yapmayın sürekli yatın ve on en önemlisi acil doktora git bebek düşmez artık haftası ile ama erken doğum riski olabilir doktora gidin bence

Geçen sene oğluma hamileyken erken doğum riski doktor tespit etti ve 34. Haftaya kadar tedavi gördüm.
Fakat benim bu duruma neden olan sorunum rahmimin bağırsak askılarına yapışması ve sol tüpüm kistlesip baya bı büyüyüp bağırsağıma yapismasindan dolayıydı.
Neler çektim bı Allah bı ben bilirim doguma 17 gün varken doğum yaptım.
Ayakta çok durmayın, yatın, WC de uzun süre oturmayın proluton Depot, progestan, nidicard ve magnezyum hapı verirler.
Kesinlikle magnezyumu damardan serum şeklinde verirlerse kabul etmeyin, bu tedavi şekli ilerde annede kalp hastalığı yapıyor.
Eğer kese kanala inmişse dönülmez sona giriliyor bir an önce doktora gidin.

Tam bu haftalarda bende de aynısı oldu vajina bölgemde felaket agrım oluyordu nasıl tarif edilir bilemiyorum ya zonkluyor gibi heran çıkacak gibi doktora anlattigimda yeri normal mi diye sormustum ultrasonda sıkıntı yok demisti
Sancı değildi bu şiddetli ağrılardı doktor magnezyum verdi hemen degil ama zamanla gecti şimdi 34 haftaya girdik

Yormussun kendini iste bende koca karnimla salonun camini silmistim ondan olmustu. Tamam iste kasiktan bacaga vuruyo hatta bacagimi zor hareket ettirir olmustum ben hele son zamanlarda cati agrisiyla birlesince ilk 3 adim benim icin iskenceydi
Sadece magnezyum eksikliğindendir insalah erken doğum olmasın daha çok erken

Yaaa insalah benimde oyledir ya...içimi rahatlattın canım ama yarın mutlaka doktorumla haberlesmeliyim

Doğuma 17 varken yine iyi canım ben daha 26 yım ..magnezyum damardan da tamam kabul etmem saol bilgin için ilaç versinler daha iyi..

Sen korkmaaaa. Bak ne diyorum 29dan 37+0 a kadar sancisi agrisi her turlu zorluguyla ikizlerimi tasidim. Sen her zaman duani et hayirlisi de.
Saol canım guzel ogutlerin için ...belimin altına yastık koysam yukarı çıkar.mi ki biraz bu his gidermi ..ama zararlimidir da bilemiyoruz simdi

Canım korkma bende 29 haftalık hamileyim aynı şeyleri bende yakın zamanda ara ara yaşadım hem vajina hem makatta baskı tekme gibi. Bugün kontrolüm vardı doktorum herşeyin normal olduğunu söyledi başyukarida ayaklar aşağıda dedi sanırım senin ilk hamileliğin heyecan yapmışsın. Benim 2.hamileliğim telaş yapmadım senin kadar sakin ol bol bol dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…