En son 9 aylıktı 9 kiloydu boyuda 73cmdi . Tabi hastalık sürecinde kilo verdi çok zayıfladı ama henüz tartilamadi. Çok zor gerçekten su ek gıda olayı .Geçmiş olsun benim kizim 17 aylik dogru düzgün konusamiyo sadece aieooo gibi sesler cikariyo ne anne ne baba demiyo sadece sus yapiyo bize okadar her bebek farkli gercekten benim kizimda ek gidada cok cekiyorim suanli kilo ve boyu ne kadar acaba
Bende yediremiyorum Mirk yilda kendi cani isterse ya da zorla
Aynen öyle oluyor..Evet sorun bunlari butun her seye bakilsin anca oyle iciniz rahat eder. Her bebegin gelisimi farkli. Onlar hasta olunca da acaba biz mi yetersiz kaldik diye sucluyoruz kendimizi
Evet aynen. Allah canlarini sag etsin ne diyelimBenimki işin kötüsü kusuyo ne versem kusmayla cikartyo bazi bebekler gercekten cok cektiriyo anne babaya
Biz her gittigimizde tartar olcerler bu cocugu asidada mi tartmiyorlarEn son 9 aylıktı 9 kiloydu boyuda 73cmdi . Tabi hastalık sürecinde kilo verdi çok zayıfladı ama henüz tartilamadi. Çok zor gerçekten su ek gıda olayı .
Ne yiyor peki, meme mi emiyor, karnı neyle doyuyor..Bende yediremiyorum Mirk yilda kendi cani isterse ya da zorla
Emiyor evet hala tam bir meme düskünu bende oynaya güldüre bazen zorla mecburen almasi gereken tüm gidalari veruyorum sevdigi sekildeNe yiyor peki, meme mi emiyor, karnı neyle doyuyor..
En son gittigimizde çok huysuzdu tartıda tutamadık malesef . Daha oncesindede hep hastanelerdeydik ama tartilamaya sıra gelmedi.Biz her gittigimizde tartar olcerler bu cocugu asidada mi tartmiyorlar
Allah sifasini versin insallahEn son gittigimizde çok huysuzdu tartıda tutamadık malesef . Daha oncesindede hep hastanelerdeydik ama tartilamaya sıra gelmedi.
Canimmm,Allah sifa versin insallahBenim kziim 17 aylik 11 kilo 82 cm bence cok takiyosuniz benim gibi pinpiriklisiniz bende hamilelik dogumdan sonra cok sıkıntılar cektim
Hamilelikte tsh degerom yuksektu kzimin boyu kisa zeka geriligi olabilir dediler sonra dogum yaptim meme reddi yapti süt icmedi sonra kan hastalığı cikti falan onlari atlattik kalbinde 2 mm aciklik var dendi bacaklari parantez carpik seklinde yuruyo ayri hastaneye gittim midesinde sanirim gastrit var ne versem kusarak tepki veriyo anlayacaginiz cok takinca ust uste geliyo hersey
Çok çok geçmiş olsun kuzucuğa inşallah sağlığına kavuşur tüm çocuklar. Evet çok takıyoruz biraz rahat olmak gerek sanırım..Benim kziim 17 aylik 11 kilo 82 cm bence cok takiyosuniz benim gibi pinpiriklisiniz bende hamilelik dogumdan sonra cok sıkıntılar cektim
Hamilelikte tsh degerom yuksektu kzimin boyu kisa zeka geriligi olabilir dediler sonra dogum yaptim meme reddi yapti süt icmedi sonra kan hastalığı cikti falan onlari atlattik kalbinde 2 mm aciklik var dendi bacaklari parantez carpik seklinde yuruyo ayri hastaneye gittim midesinde sanirim gastrit var ne versem kusarak tepki veriyo anlayacaginiz cok takinca ust uste geliyo hersey
Evet doğru diyorsunuz , sakınan göze çöp batiyor malesef.Bebeğinizn bi problemi yok. Düşündğnz kas hastalığı vs olsa doktorların gözünden kaçmaz. Elinden tutunca koşuyor diyorsunz. Hasta olsa Bunları yapamazdı. Çokta üstüne düşmeyin kendinize zaman verin mesela 18 aylık olana kadar beklicez ilerleme olmazsa götürcez hastaneye gibi..
İki bebeğim var ilkine o kadar üstüne titredimki yaşamadığımız hastalık kalmadı
İkinci çocuğumu kendi haline bıraktım ve daha aktif bağışıklığı daha kuvvetli en önemliside daha özgüvenli.
Çok üstüne düşmeyin hatta çocuğnzun özgüveni içn her düştüğnde koşmayın bi yerine bişe yapcak mı die izlerken bile belli etmeden izleyin ( herşeyi sizden beklemesin en azndan kendi düştğnde başının çaresine bakmayı öğrensin).
Teşekkürler,geç olsun da sağlıklı olsunlar...Beslenme ile ilgi olduğunu sanmıyorum 16 aylık kızım var ek gıda 2 kaşık çorba içer sadece gece gündüz sadece emiyor 9 aylık yürümeye başladı en arka dişleri hariç hepsini çıkardı içini ferah tut her bebeğin gelişimi farklıdır
Tabi ki sağlığı yerinde hem yürümeye başladığında İnan 1 sn oturtamıyorsun bütün evi dağıtıyor sende sürekli topluyorsunTeşekkürler,geç olsun da sağlıklı olsunlar...
Ay yurusunde hayırlısıyla onada razıyımTabi ki sağlığı yerinde hem yürümeye başladığında İnan 1 sn oturtamıyorsun bütün evi dağıtıyor sende sürekli topluyorsun
Yürümeye başladığında beni hatırla tekrar aynı düşüncede olursan mesaj at olur muAy yurusunde hayırlısıyla onada razıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?