Bebeğim, canım!

En son 9 aylıktı 9 kiloydu boyuda 73cmdi . Tabi hastalık sürecinde kilo verdi çok zayıfladı ama henüz tartilamadi. Çok zor gerçekten su ek gıda olayı .

Biz her gittigimizde tartar olcerler bu cocugu asidada mi tartmiyorlar
En son gittigimizde çok huysuzdu tartıda tutamadık malesef . Daha oncesindede hep hastanelerdeydik ama tartilamaya sıra gelmedi.

Benim kziim 17 aylik 11 kilo 82 cm bence cok takiyosuniz benim gibi pinpiriklisiniz bende hamilelik dogumdan sonra cok sıkıntılar cektim

Hamilelikte tsh degerom yuksektu kzimin boyu kisa zeka geriligi olabilir dediler sonra dogum yaptim meme reddi yapti süt icmedi sonra kan hastalığı cikti falan onlari atlattik kalbinde 2 mm aciklik var dendi bacaklari parantez carpik seklinde yuruyo ayri hastaneye gittim midesinde sanirim gastrit var ne versem kusarak tepki veriyo anlayacaginiz cok takinca ust uste geliyo hersey

Canimmm,Allah sifa versin insallah

Çok çok geçmiş olsun kuzucuğa inşallah sağlığına kavuşur tüm çocuklar. Evet çok takıyoruz biraz rahat olmak gerek sanırım..

Bebeğinizn bi problemi yok. Düşündğnz kas hastalığı vs olsa doktorların gözünden kaçmaz. Elinden tutunca koşuyor diyorsunz. Hasta olsa Bunları yapamazdı. Çokta üstüne düşmeyin kendinize zaman verin mesela 18 aylık olana kadar beklicez ilerleme olmazsa götürcez hastaneye gibi..

İki bebeğim var ilkine o kadar üstüne titredimki yaşamadığımız hastalık kalmadı
İkinci çocuğumu kendi haline bıraktım ve daha aktif bağışıklığı daha kuvvetli en önemliside daha özgüvenli.
Çok üstüne düşmeyin hatta çocuğnzun özgüveni içn her düştüğnde koşmayın bi yerine bişe yapcak mı die izlerken bile belli etmeden izleyin ( herşeyi sizden beklemesin en azndan kendi düştğnde başının çaresine bakmayı öğrensin).

Evet doğru diyorsunuz , sakınan göze çöp batiyor malesef.

Beslenme ile ilgi olduğunu sanmıyorum 16 aylık kızım var ek gıda 2 kaşık çorba içer sadece gece gündüz sadece emiyor 9 aylık yürümeye başladı en arka dişleri hariç hepsini çıkardı içini ferah tut her bebeğin gelişimi farklıdır

Teşekkürler,geç olsun da sağlıklı olsunlar...

Teşekkürler,geç olsun da sağlıklı olsunlar...
Tabi ki sağlığı yerinde hem yürümeye başladığında İnan 1 sn oturtamıyorsun bütün evi dağıtıyor sende sürekli topluyorsun

Allahım bebeklerimizin eksikliğini göstermesin zor büyüyor yavrucaklar
Benim Yigenim de 18 aylıkken yürüdü lütfen korkmayın bir gün ansızın ilk adımlarını attigini göreceksiniz inşallah
Ve benim canım bebeğim de doğdugundan beri ki 2.5 yaşında sürekli hasta oluyor kendi uzuntume değil de yavrumun cektiklerine yanarım antibiyotikler buharlar ilaçlar ilaaaaclar..
O kadar üzülüp taktım ki şu an antidepresan kullanıyorum ve çok daha sakinim
Allahım yeterki dermansiz dert vermesin geri kalan her şey çözülür inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…