21 Ocak salı
Bu aralar uyku duzenimizde sorun var.
Sabah bana göre geç kalkıyor. (09.00-09.30 arası) Sonrasında öğlen uykusu geçe sarkıyor ve doğal olarak aksam uykusu da geç oluyor
Bunu doktora danistigim zaman gündüz kaçta uyandigindan ziyade gündüz uykusunu daha kısa tutmam konusunda beni uyardı.
Bugünden itibaren buna dikkat edeceğim.
08.50'de uyandı. Üst ve alt temizliği yapıldı. Yarım saat içerisinde kahvaltısını yaptık. Peki neler yedi?
Yeşil zeytin, mantarlı ve dereotlu omlet, peynir, salatalık
Kızım ek gıdaya başladigindan itibaren her fırsatta yiyeceklere dokunmasina izin verdim. Her yemek yiyisinde onun da eline çatal kaşık verdim. Birkaç ay haricinde hiçbir zaman farklı bir tabak kullanmadım. Çalışma saatlerine göre ben veya babası muhakkak o yemek yerken onunla birlikte yemek yedi. Ya da hep birlikte yedik. Şu anda kendisi kaşık ve çatal kullanabiliyor. Yemeklerini yiyebiliyor. (Kaşık konusunda kendisini geliştirebilir
)
Bugün 7'de kalktım. Bu sebeple kızım uyanmadan ev işlerini bitirdim, maillerimi temizledim.
Kahvaltı sonrası biraz resimli hikaye kitaplarını kurcaladik. Şimdi ben kahvaltı masasını kaldirirken o da yanımda ve evin içinde dolaşıyor
tabii ki her fırsatta elinde bir şeyle yanıma geliyor. Ona bir şekilde elindeki ile ilgili bilgiler veriyorum. İşlerim bu şekilde uzuyor ama acelem olmadığı için şu anlık sorun yok.