Biliyorum ama ne yedirecem ki ben buna gün boyunca birde ben alışsın diye değil de doysun diye soruyorum ne verebilirim çünkü sütümu emse bile karnından belli doymadıgiCanım ek gıdaya geçen bebek doymak icin yemez. Tadımlık yer
Siz direkt ek gıdaya hazir yoğurt ve bisküviyle başlamışsiniz
Ek gıda süreci bu değil. Araştırın, doktora sorun liste alin
Ne yapmam gerekiyorCocugu sekere alistirdigin icin hic bisey kabul etmiyor olabilir mi? Te allahim yarabbim
Doymasi için patates havuç muz mu vermeliyim ? O zaman da kabız yapacak en sıvı gıdalar bunlar diye bunları veriyorum ve buraya soruduguma göre demekki yardım istiyorum doymasi için ne yapım diyeBeş aylık bebeğe verecek başka ek gıda bulamadınız mı? Danino, bebe bisküvisi falan nedir ya?
Ana öğün anne sütü yoksa mamaBiliyorum ama ne yedirecem ki ben buna gün boyunca birde ben alışsın diye değil de doysun diye soruyorum ne verebilirim çünkü sütümu emse bile karnından belli doymadıgi
Ek gıdaya alışma sürecinde doymak için değil tattırmak için verirsiniz. He bebek açsa zaten onları da yalar yutar. Her zayıf bebek aç değildir. Anne olup bu olaydan bu kadar bihaber olmanız çok ilginç. Biraz araştırın, bu bilgiler her yerde var. Evet patates, havuç, muz vermelisiniz. Hazır paketli gıdayla bizim çocuk iki yaşında tanıştı, o bile erkendi.Doymasi için patates havuç muz mu vermeliyim ? O zaman da kabız yapacak en sıvı gıdalar bunlar diye bunları veriyorum ve buraya soruduguma göre demekki yardım istiyorum doymasi için ne yapım diye
Canım sen gitsen doktora desen yemiyor,yemesin zorlama der ek gıdaya giriş budur. Kaç kaşık yemesini bekliyorsunuz ki doysun. 5.5aylik çocuk ek gıdaya doymaz doymasi beklenezDoymasi için patates havuç muz mu vermeliyim ? O zaman da kabız yapacak en sıvı gıdalar bunlar diye bunları veriyorum ve buraya soruduguma göre demekki yardım istiyorum doymasi için ne yapım diye
Niye sütü sağıp biberonla verecek ki ?Oncelikle butun daninodur bebe biskuvisidir cope basiyorsun. Sutunu sagmaya basliyorsun sagdigin sutu biberonla verebilirsin. Ana ogun anne sutu. Ek gidaya baslamak istiyorsaniz da doktor kontrolunde baslayabilirsin. Evde mayalanmis yogurt, kabak, havuc, patates, kayisi, seftali, elma, armut. Bunlari 3 gun kuralina gore vermeye baslayarak yavas yavas birlestirebilirsin. Ama bebek sekere alistigi icin once tepki gosterebilir.
Doymasi için patates havuç muz mu vermeliyim ? O zaman da kabız yapacak en sıvı gıdalar bunlar diye bunları veriyorum ve buraya soruduguma göre demekki yardım istiyorum doymasi için ne yapım diyeDanino, bebe bisküvisinin çocuğunuza hiçbir faydası yok aksine zararlı lütfen vermeyin. Düz yoğurt verin, ek gıdaya nelerle başlanır araştırın doktora gidin o yönlendirsin sizi ama danino dediğiniz şey safi zehir
Teşekkür ederim sağolunAna öğün anne sütü yoksa mama
Aşağıya bir liste bıraktım Instagramda
dr mirac ergen diye aratın sabit gönderide âylik liste var ayina göre
Doktor bana bakıyor ben doktora doktora soru soruyom geri ben cevaplıyorumOf kalp kırmak istemiyorum ama bu kadar küçük çocuğa nasıl böyle şeyler veriyorsunuz ? Dağda filan mı yaşıyorsunuz Allah aşkına ya götürün bir doktora önce
Sütü azmis sanırım çoğalsın diyeNiye sütü sağıp biberonla verecek ki ?
Sutum az yazdigi icin. Duzenli sagim sutu arttirir. Sagdigi sutu de cope dokecek hali yok.Niye sütü sağıp biberonla verecek ki ?
Başka doktora git o zaman bunu da biz mi söyleyeyim? Çocuğum 4.5 yaşında ve danino bebek bisküvi tadını daha bilmiyor anlayabiliyor musunDoktor bana bakıyor ben doktora doktora soru soruyom geri ben cevaplıyorum
Emzirsin çocuğu zaten tam sürekli emmek isteyecek dönemde . Bu sefer biberon ister akışı yüzünden .Sutum az yazdigi icin. Duzenli sagim sutu arttirir. Sagdigi sutu de cope dokecek hali yok.