Bebek Beslenmesi Bebeğim biberon almıyor yardım edin :(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

izlem3

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2013
3
0
6
İstanbul
Merhaba Bebeğim 5.ayını bitirdi . Hiçbirşekilde biberon almıyor. Daha öncedende emzik için uğraşmıştım olmamıştı . Çalışmaya başlayacağım .Hipp ve kendi sütümü sağarak birçok biberonda denedim . Çok mutsuzum destek lütfen...

Son düzenleme:
Merhaba Bebeğim 5.ayını bitirdi . Hiçbirşekilde biberon almıyor. Daha öncedende emzik için uğraşmıştım olmamıştı . Çalışmaya başlayacağım .Hipp ve kendi sütümü sağarak birçok biberonda denedim . Çok mutsuzum destek lütfen...

dr.brows diye bir biberon var denedin mi ?ucu yumuşak çekmedikçe akmıyor meme gibi benim kızım ilk 4 ay bunu kullandı fakat bazı bebekler kesinlikle biberon almıyor.

benim kızımda 19 aylık şimdiye kdar denedim olmadı ama anne sütünden yeni kestim mecbur kalınca alıştı biberona hiç bişey vermeyin alışıyor eninde sonunda

benimki de almıyordu ben uykuda vere vere alıstırdım.önceleri biberon oldugunu anlayınca içmiyor aglıyordu ama bi 10 gün direndim ve sımdı 1 aydır biberondan içiyor.

Back