• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim bana küstü :((((

kurenk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2014
167
127
53
41
Arkadaşlar tecrübeli annelere soruyorum!!!yaklaşık 3 hafta önce bebeğim bana küstü :(İlk 7 ay ben baktım annemle beraber sonra işe başladım ve 10 aya kadar 12 ye kadar çalıştım.bebegim 20 gün sonra yaşına girecek şuan saat 15:00 da çıkıyorum en geç 15:30 da evde oluyorum ve uyuyana kadar onunla ilgileniyorum hafta sonlarıda dahil. Yaklaşık 3 hafta önce işten gelince uyutmaya çalıştım tam 1.5 saat uyumakla uyumama arasında geçti ve sonuçta uyumadı.bende sesimi biraz yükselttim hiç yapmamıştım şuana kadar ve tam 3 gün hiç kucağıma gelmedi.çok zaman geçirdim ilgilendim daha fazla oyun oynadım bıraz daha iyiz ama o günden sonra teyzesine bana daha önce yaptıklarını yapıyor onun kucağından inmiyor o gelince bana gelmiyor onunla uyumak istıyor onunla oynamak odadan çıkınca peşinden ağlıyor.Ve bu duruma çok üzülüyorum.normalde annem bakıyor teyZesi okuyor.onu daha az görüyor.öncedende teyzesiyle arası iyidi ama bana böle yapmazdı.lütfen yardımcı olurmuşsunuz :(

Back