Merhaba tecrübeli annelerden bir fikir öneri istiyorum. Oğlum 7 aylık ve bana çok bağlı. Öncelikle şunu söyleyim ilk aylarda kolik gibi çok gazlıydı çeşitli ilaçlar kullandık gazdan dolayı uyku düzeni yoktu vs o dönemi geçtik gazı bitti çok şükür ama o zamandan kucakta durmayı alışkanlık haline getirdi. Şu an sorunum bana hiçbir şey yaptırtmıyor. Ancak biri tutarken birşeyler yiyebiliyorum lavaboya gitmem bile mesele oluyor. Aynı odada duracağız sürekli oda keyifli iken, keyifsiz olduğunda (uyanıkken çoğunluk bu halde) aynı odayı geç direk kucağımda durmak istiyor. Bana çok bağımlı olduğu için ev bile temizleyemiyorum bir yere bıraktığım an deli gibi ağlıyor. Gece uyku sorunu hala var, 4-5 saatlik uyku uyursam kendimi şanslı hissediyorum oda kesintisiz değil malum emzirdiğim için. Bu arada bebeğim emzik almıyor almadı hiçbir şekilde. Şimdi bu bağımlılık beni tüketti eşim temizlik yapmıyorum diye bana laf ediyor ama hiçbir şey yapamıyorum ki. Bu arada çalışmıyorum ücretsiz izne ayrıldım bebeğime 2 yaşına kadar bakacağım. Şimdi tecrübeli anneler ben ne yapabilirim bebeğimin bu bağımlılığını yavaş yavaş nasıl çözebilirim bana yardımcı olur musunuz teşekkür ederim.