Bebeğim babasına gidince ağlıyor

Fatmanur 42

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2023
19
4
1
26
11 aylık erkek bebeğim var. Bu dönemlerde ayrılık kaygısının en zirve olduğunu biliyorum. Bebeğim sürekli beni istiyor bunu da anlayabiliyorum. Annanesi ve bazı arkadaşlarımda gayet duruyor geziyor onlarla. Fakat çok üzüldüğüm bir konu var. Babasında durmak istemiyor. Ondayken ağlıyor. Şiddet, yüksek ses vs gibi korkacagi her hangi bir durum yaşanmadı öyle bir insan da değil zaten. Eşimde bu duruma üzülüyor. Sizce bunun sebebi nedir yaşayan var mı çözüm önerilerine açığız

sakal, bıyık vs gibi şeyler mi batıyor öpüyor seviyorken bebeği. bi de bazı bebekler ve kucuk cocuklar bıyıklı, sakallı erkeklerden korkuyormuş. oyle bişe de olabilir, görüntüsünden ürküyor olabilir.

Sarışın bir adam. Gür sakalları vs yok aslında çok da öpmez batmasın diye bizim de aklımıza geldi fakat temel sebep bu değil gibi malesef. Korkmaktan ziyade gitmek istemiyor gibi bı görüntü var

Sarışın bir adam. Gür sakalları vs yok aslında çok da öpmez batmasın diye bizim de aklımıza geldi fakat temel sebep bu değil gibi malesef. Korkmaktan ziyade gitmek istemiyor gibi bı görüntü var
Cocuklar hisseder hıssettıgı bsey vardır

Cocuklar hisseder hıssettıgı bsey vardır
Beni kaygilandiran da tam olarak bu aslında. Bazen isteksiz ve gönülsüz baktığı oluyordu ben iş yapabileyim vs diye o zamanlardan hissettiği bazı duygular mı oldu acaba diye. Şimdi bu durumdan dolayı sürekli eşim ilgilenmeye zaman geçirmeye çalışıyor fakat şimdi de çocuk istemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…