- 17 Temmuz 2007
- 668
- 3
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlarr size müjdeyi daha yeni vermiştim bebegim için burda çizelge bile yapmıştım ama maleseff bebegim düştü kaybettim çok üzgünümm daha yeni kavuşmuşkenn kaybettim nasip degilmiş desemde içim sızlıyo şimdi sizden bişe daha rica ediyorum bu çizelgeyi bilen varsa nası kaldırcam bebiş çizelgesi rabbim kimseye yaşatmasınnn
nasıl denır ne denır bılemıyorum 10 haftalık bebegım dun alındı meger kalbı durmus kelımeleı bıle toparlayamıyorum
Rabbım daha acısını gosermesın canım((
nasıl denır ne denır bılemıyorum 10 haftalık bebegım dun alındı meger kalbı durmus kelımeleı bıle toparlayamıyorum
canım yaa cidden çok üzüldüm... Allahın takdiri işte elden bişey gelmiyor... İnsan bu durumlarda ne diyeceğini de şaşırıyor...
Offf önce tosba8'in sonra senin bebeğini kaybetmiş olduğunu bilmek canımı sıktı (((
onun ki üstelik 23 haftalıkdı senağlamasenağlama
canım ne desek bos seni avutmaya yetmez cok zor bir durum
allahım insallah sana tekrar en kısa zamanda verir canım gececek bunlar
Allah yar ve yardimcin olsun ablacim, Allah sabir versin, insallah en kisa zamanda tekrar hamile kalirsin :)merhaba kızlarr size müjdeyi daha yeni vermiştim bebegim için burda çizelge bile yapmıştım ama maleseff bebegim düştü kaybettim çok üzgünümm daha yeni kavuşmuşkenn kaybettim nasip degilmiş desemde içim sızlıyo şimdi sizden bişe daha rica ediyorum bu çizelgeyi bilen varsa nası kaldırcam bebiş çizelgesi rabbim kimseye yaşatmasınnn
Allah yar ve yardimcin olsun ablacim, Allah sabir versin, insallah en kisa zamanda tekrar hamile kalirsin :)[/QUOTteşekkürederim canım benim amin rabbim cümlemizin yardımcısı olsun hherkezin gönlüne göre versinn seninde canım allaha emanet ol