bebeğim artık kendi odasında

ay ben cesaret edemiyorum açıkçası.döner ve kendini kurtaramaz diye çok korkuyorum. yanımda kımıldadı mı hemen uyanıp bakıyorum. bu gidişle 1 yaşına kdar beraberiz sanırım..

ay ben cesaret edemiyorum açıkçası.döner ve kendini kurtaramaz diye çok korkuyorum. yanımda kımıldadı mı hemen uyanıp bakıyorum. bu gidişle 1 yaşına kdar beraberiz sanırım..

yok be güzelim ben de korkuyordum başlarda ama zaten kendini belli ediyor gün içinde yüzüstünden sırt üstüne rahat dönebiliyorsa gece de dönr çok çok kolu altta kalır o zaman da ağlayıp sana haber verir zaten

benim kızımda 5 aylık oldu..bende kızımı odasında yatırmak istiyorum ama eşim izin vermiyor..kendisi cok pinpiriklidir..bu gidişatla ben ayrı odaya cıkarım onlarda birlikte uyurlar:)

gece kalkmalarına uykusuz kalmanıza göz yumup erkenden ayırın benim gibi zorlanırsınız benimki 4 yaşında ve hala ayrılmadı yanımdan....

ben doğmadan araştırmıştım,bebek odasını ona göre düzenleyecektim,okuduğum kaynaklar 1 yaşa kadar bebeklerin ebeveynleriyle kalmasından yanaydı,nette de araştırırsanız bulursunuz,onlar daha minicik,yoğun ilgiye,şefkate ihtiyaçları var,1 yaşında ayırmak geekiyormuş,kızım henüz 6 aylık 6 ay daha yanımda yani,sonra odasında uyuycak inşallah...annişler daha çokküçük onlar,ilginizden mahrum bırakmayın,yalnız kalmasınlar nasıl olsa 1 yaşından sonra ayırcaksıız ve hayatları boyunca sizinle aynı odada olmayacaklar ki...

benim bulduğum kaynaklar aksi yönde bu arada gece uyurken nasıl ilgi göstereceğiz yahu uyanınca zaten yanındayız sadece kendi odasında uyutuyoruz o kadar tatlım onun dışında herşey aynen devam:ecrin_bebek:

kızlar ayıracaktık bizde bu ay ama diş cıkarıyor ve cok uyanıyor
uyanınca omassak kıyamet kopuyor ve yatagında ayaga kalkabiliyor artık

kızlar bende 1 sene falan ayıramıcam bebişim doğunca sanırım.
ama benimki mecburiyetten. kayınvalidemlerle oturuyoruz. ayrı eve çıkıncaya kadar 1 hatta 2 sene benimle kalabilir bebeğim.
bbelki yeni eve geçince kendi odasına hemen alışır. ne dersiniz.???

Biz henüz birlikte uyuyoruz.bu aralar gece fazla kalkıyor emmeye..6.ayımızı dolduralım ek besinlere geçelim,gece kalkmalarımız düzene girsin ben de odasına almayı düşünüyorum,zaten hemen yan odamız..ama babası nasıl ayrılır bilmem:))

ben 3 aylıkken odasını ayırmıştım.önce zorlanırım sanmıştım ama öyle olmadı.sesini duyamam diye korkuyordum.annelik öyle bişey ki nerdeyse nefes alışını bile hissediyorsun.o yüzden sorun olmuyor rahatlıkla odalarını ayırabilirsiniz.en ufak çıtırtısını bile duyarsınız.

ben 4.ayında ayırdım.bebek telsızınede gerek kalmadı ınsan zaten kuskuyla yatınca her aglamasını duyuyor.bızımkıde ayrı yatmaya alıstı.ama gecelerı cok sık uyanıyor kalkıp yanına gıdene kadar bazen uykusu acılabılıyor

bende 6 aylıkolunca ayırmak ıstıyorum maddı durumlarada baglı cunku ogluma guzel bır oda duşluyorummm.. bızım odada carsaf sesınde bıle rahatsız oluyor beyefendı esımle kımıldamdan uyuycaz dıye canımız cıkıyor :) ayrı odada olursa daha cok rahat uyku uyuyabılıcez bence hem onun ıcınde ıyı olur ..

sen uygulama zaten bu yöntemi
bebeğin daha çok küçük özellikle ilk 3 ay her ağladığında emzirmen kucağına alman lazım

cnm zaten alıyorum ama emdikten sonra karnı tok altı temiz ve çok uykusu oluyo ama genede direniyo kucak için uyanıyo o zaman almıyorumm bir süre ağlıo dün mesela 10 dk ağladı ve uyudu kendisi yoksa zaten alıyorum kucağıma dayanammki o kadar...zaten bugün 2. ayımız bittii bizimde...:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…