- Konu Sahibi inciboncuk
ay ben cesaret edemiyorum açıkçası.döner ve kendini kurtaramaz diye çok korkuyorum. yanımda kımıldadı mı hemen uyanıp bakıyorum. bu gidişle 1 yaşına kdar beraberiz sanırım..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay ben cesaret edemiyorum açıkçası.döner ve kendini kurtaramaz diye çok korkuyorum. yanımda kımıldadı mı hemen uyanıp bakıyorum. bu gidişle 1 yaşına kdar beraberiz sanırım..
ben doğmadan araştırmıştım,bebek odasını ona göre düzenleyecektim,okuduğum kaynaklar 1 yaşa kadar bebeklerin ebeveynleriyle kalmasından yanaydı,nette de araştırırsanız bulursunuz,onlar daha minicik,yoğun ilgiye,şefkate ihtiyaçları var,1 yaşında ayırmak geekiyormuş,kızım henüz 6 aylık 6 ay daha yanımda yani,sonra odasında uyuycak inşallah...annişler daha çokküçük onlar,ilginizden mahrum bırakmayın,yalnız kalmasınlar nasıl olsa 1 yaşından sonra ayırcaksıız ve hayatları boyunca sizinle aynı odada olmayacaklar ki...
sen uygulama zaten bu yöntemi
bebeğin daha çok küçük özellikle ilk 3 ay her ağladığında emzirmen kucağına alman lazım