bebeğim artık kendi odasında

inciboncuk

Guru
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2007
923
16
298
44
İstanbul
arkadaşlar bugünden itibaren bebeğimi kendi odasına taşıyorum bakalım nasıl olacak sizlerde durum nedir?bebeği ayrı odada uyuyan anneler ? zor oluyor mu? araştırdım 4 aydan sonra ayırın diyorlar benimki 6 aylık oldu artıkgamyoncuiremsu

ben 4. ayda ayırdım canım
valla onun keyfi yerinde şimdilik olan bana oluyor
uyku sersemi koridora çarpa çarpa gidiyorum emzirmeye ya da sesi çıktığında

bir de ben her ihtimale karşı telsizini takıp başucuma koyuyorum
nefes alış verişini bile duyabiliyorum
içim rahat ediyor hiç değilse...

yaw benim bebecüğüm zırt pırt uyanıyor ben bu gidişle hiç ayıramıyacağım:) 6,5 aylık oldu ama hala iyi uyumuyor... meme emerken yine iyiydi... ne yazıkki artık emmek istemiyor, istemeyince sütümde bitti bitecek durumuna geldi... mecburen mama veriyorum geceleri... ama mamayı hazırlamaya kalmadan uyanıveriyor... hadiiiii mama çok gaz yapıyor onu çıkarayım derken iyice açılıyor uykusu:) valla sormayın kızlar dün gece inanırmısınız 2 saat ya uyudum ya uyumadım.... odayı ayırırsam mıkırtısını duymam o derece uykusuzummmmm:)) bebeği geceleri deliksiz uyuyan varsa bir yardım edin bana sevgilerimle.....

canım diş çıkarıyor olmasın sakın

ya eczanelerde ve büyük marketlerde bir biberon war kesinlikle hava yutturmuyormuş kullanan arkadaşlar war bi dene istersen. dr browns.

ya eczanelerde ve büyük marketlerde bir biberon war kesinlikle hava yutturmuyormuş kullanan arkadaşlar war bi dene istersen. dr browns.

ben tam 2 ayını dolduduğu gün ayırmıştım
iyiki ayımışım alıştı gitti valla
yatağını da çok seviyor fırıldak gibi dönüyor sabaha kadar:)

bana zor oluyordu ağladığında gidip emzirmek,şimdi zaten 1 en fazla 2 defa kalktığı için zor da gelmiyor

dün gece gayet iyiydi gerçi ben 4 ten sonra onu özleyip odasındaki binik koltuğa kıvrıldım napıym oda arkadaşıma çok alışmışım:)

dün gece gayet iyiydi gerçi ben 4 ten sonra onu özleyip odasındaki binik koltuğa kıvrıldım napıym oda arkadaşıma çok alışmışım:)

hadi bakalım hayırlısı
koca delikanlı olmuş o artık yatağında yatsın rahat rahat

bende başta öyleydim bir de 2 aylıktı düşün
2 güne varmaz alışırsın merak etme

canım senin adına çok sevindim bide benim oğluşumu alıştırabilsem

nergizcim bizde senin yöntemi uyguladık ama öle uyuyuncaya kadar ağlatmadık azar azar ağladı bir süre aldık sonra kucağımıza 2 gün falan kendi uyudu 10 dk ağlayıp şimdi şükür kucağımda uyutuyorum ama kendisi uyuyo uynaınca eğer hemen uyanırsa almıyorum kucağıma biraz bekliyorum çünkü hiçbişiyi yok biliyorumm çokta yorgunsa eğer kendsii uyuyoo keşke hep kendisi uyusaa uykusu gelince ne meme istio ne bişi hemen uyutcaksın onu kendide uyumuyo sıpaaa herşeyi biliolar walla.....

benıkmde 3 ayından berı ayrı kendı odasında yatıyor en ıyısıde oyle yatagındaaa ıkı dakka durdugu yokkk ıstedıgı sekılde donup yatıyooıooo bbı gun olsun yatırdıgıjkm sekılde bulamadımmmm

sen uygulama zaten bu yöntemi
bebeğin daha çok küçük özellikle ilk 3 ay her ağladığında emzirmen kucağına alman lazım

ben de ayırmasına ayırırım ama sesini duymam diye çok korkuyorum yada duymam diye endişe etmekten kendim hiç uyuyamam (uyanınca pek ağlamıyor bizim kız bu arada) ben gece o dönmeye hareket etmeye başlayınca uyuyalı 5-6 saat de olduysa tam uyanmadan emziriyorum tam uyanırsa 1 saatten önce uyumuyor telsizimiz de var ama uyanmadan yetişebilirmiyim acaba napıcam ben yaa

füsfüs bence uyanırsın cunku cok uykuya duskun anneler bıle oyle uyanıyorkı kesın sende uyanırsın kı bıde telsızın varmıs ben yan oda oldugu ıcın telsız almadım 3 aylıkken ayırdık odayı kendı odasında daha ıyı uyudu baslarda gercı sonra dısten dolayı sık uynadı ama bu odasını ayırmamıza engel sayılmaz.sımdıde 1 haftadır kendı odasına yatırıyorum kendı uyuyor ılk gun 15 dakıka agladı ama sonra alıstı uyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…