Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bebeğim de öyleydi şimdi 8 aylık hala agulamıyorMerhabalar bebeğim 4 buçuk aylık 2 buçuk aylıktan beri çok güzel aguluyordu değişik sesler çıkarıyordu bülbül gibi şakıyordu çocuğum bıçak gibi kesildi 1 haftadır hiç agulamıyor aranızda bebeği böyle olup düzelen var mı
Hayır hiç ekran açmıyorum. Sürekli her gün kitap okuyorum. Çok güzel bir dil gelişimimiz vardı artık yavaşladı. Nadiren açılıyor. Seyahat yaptık kısa bir süre önce acaba ondan mı dedik ama bilemiyoruzSizce neden bırakmış olabilir? Ekrana maruz kaldı mı?
Onu videolardan izlemiştim hı hu gibi sesler çıkarması gayet doğal sizinki h’li sözlere geçmiş.Benim bebeğim de 3-4 aylıkken diyordu sonra o zamandan beri bıraktı şuan 7,5 aylık sadece hıı hıı huu gibi sesler çıkarıyor arada bi çığlık atıyor normal mi bende bilmiyorum
Evet biz de doktora sorduk çok mantık aramamak lazım dedi. Eğer ağıyla birlikte diğer şeylerde gerilediyse dikkate alırız dedi.Benimkide sürekli agu derdi. şuan 4 ay 8 günlük agu demeyi bıraktı. Gelişimsel birşey diye düşünüyorum ben korkulacak bişey değildir
Doktora gittiniz mi hiç başka sesler çıkarıyor muBenim bebeğim de öyleydi şimdi 8 aylık hala agulamıyor
Başka bi yerden gelişim gösterdiği için kesmiş olabilir. Mesela dönmeye çalışıyor mu?Merhabalar bebeğim 4 buçuk aylık 2 buçuk aylıktan beri çok güzel aguluyordu değişik sesler çıkarıyordu bülbül gibi şakıyordu çocuğum bıçak gibi kesildi 1 haftadır hiç agulamıyor aranızda bebeği böyle olup düzelen var mı
Evet dönmeye çalışıyor artı oyuncakları tutmaya başladıBaşka bi yerden gelişim gösterdiği için kesmiş olabilir. Mesela dönmeye çalışıyor mu?
Merhaba size yazdıktan sonra bebeğim bir anda babıldamaya başladı Valla inanamıyorum. Gel gel ve ba ba diyor bazen de de deBenim bebeğim de öyleydi şimdi 8 aylık hala agulamıyor
Size yazdıktan sonra mucize gibi bi anda düzeldi bebeğim hiç durmadan yanında konuştum gel gel dedim baba dedim ama hiç durmadan Şuan babıldıuorDoktora gittiniz mi hiç başka sesler çıkarıyor mu
Aaa çok sevindim ne kadar güzel demek ki zamana ihtiyacı varmışSize yazdıktan sonra mucize gibi bi anda düzeldi bebeğim hiç durmadan yanında konuştum gel gel dedim baba dedim ama hiç durmadan Şuan babıldıuor
Valla hiç beklemiyordum çok şaşırdım aşırı mutluyum. Ayy ya yine sessizleşirse diye ödüm kopuyo Ama yok baya baya dillendiAaa çok sevindim ne kadar güzel demek ki zamana ihtiyacı varmış
Ay çok güzel bizimki de yavaştan başladı ama tam olarak eskisi gibi değilValla hiç beklemiyordum çok şaşırdım aşırı mutluyum. Ayy ya yine sessizleşirse diye ödüm kopuyo Ama yok baya baya dillendi
O eskisi ses taklidi zaten geçiyor 7. Ayda tekrar başlaması lazım benm bebeğimin niraz gecikince korktum. Ama şuan tekrar normale döndü. Biraz sabırlı olmalıyızAy çok güzel bizimki de yavaştan başladı ama tam olarak eskisi gibi değil