bebeğim agulamıyor ve gülmüyor

yaseminsen

rabbım sen evladımı koruu
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2007
1.488
12
38
ya kızlar kafama takılan bısey var herkesın bebegı 2 aylıkken agulamaya baslıyo ve konusurken guluyorlar ama benım bebegım ne aguluyor nede konusunca guluyor neden acaba?
hıc hulmuyor degıl arada rastgele guluyor dun ben onunla konusurken gıldu bı kere acaba banamı guldu yoksa denkmı geldı :uhm: bana yardımcı olursanız sevınırım arkadaslar fisfisfis

canım 2 ay daha çok erken 3 ayına yaklaşınca yavaş yavaş gülmeye başlar..benim kız 5,ayına yaklaştı 1 aydır agu diyor..senin yaramaz şu an bol bol ıı ıı der durur..panik yapma bebişin daha küçük..denk gelme olayı deil mutlaka sana gülmüştür..ama sürekli tepki verip gülmesi için o na biraz zaman ver annesi..minicik daha o.

ya kızlar kafama takılan bısey var herkesın bebegı 2 aylıkken agulamaya baslıyo ve konusurken guluyorlar ama benım bebegım ne aguluyor nede konusunca guluyor neden acaba?
hıc hulmuyor degıl arada rastgele guluyor dun ben onunla konusurken gıldu bı kere acaba banamı guldu yoksa denkmı geldı :uhm: bana yardımcı olursanız sevınırım arkadaslar fisfisfis

aaaaaaa senin şu çocugunun dili olsada konuşsa,'anne yeter artık,ben küçücük bir bebegım,herseyi bir kerede çabucak yapamam,hepsi zamanla olucak,başka seylerlede ilgilen,beni bu kadar sıkmaaaaaaaaaaaaaaaa'dese.canııııııııııım şimdi ne diyorsun diyeceksin?bak guzelim anne olarak bebeklerimizin herşeyini kontrol etmek,onların takipçisi olmak son derece duyarlı ve yerinde davranışlardır.ama bunları çok fazla abrtırsak bir müddet sonra yararlı davranış olmaktan çıkıp once kendımıze sonrada bebeklerımıze zararlı hale gelıyor.eminim ki bebegın normalsartlar altında son derece akıllı ve saglıklı bebek.baslangıcta ben de senı gıbıydım,daha sonra baktım ki kendi kendimi bunaltmaktan başka bır işe yaramıyor.endişelenmek yerıne onunla çok sık dıyolog kur,renklı(bu ayda en onemli renk kırmızıdır)oyuncaklar goster onları konuştur,kıtap oku o sana bakmasa bıle senı çok ıyı duyuyor,once anlar,sonra arar,sonra bulur ve sonra karşılık verırler.bunların hepsı sırayla olur.bak gör gunden gune degışecek canım,bıraz bebgını ve kendını rahat bırak guzelim,hersey daha farklı olacak.saglıcakla kal.

merhaba aynen benim bebekte senin bebek gibiydi seninle aynı endişelerim vardı, ama kızım şimdi 3 aylık ve gülüyor aguluyor, merkaetme canım seninkide yapar(sonra kızma ona ama çok konuştun diye ,bugünlerini unutmasengözlerimebaksanab

X