Bebeğim açık kalp ameliyatı oldu

betulkoc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2024
1
0
29
bebeğim doğdugunde kalbinde delik oldugu söylendi asd vsd vardı ben istanbulda baska nir hastaneye götürdüğümde şah damarına giden aout damarında darlık var buda bebeğin gelişimine engeller kalp yrtmezliğine akcıger yetmezliğine sebebiyet verir acil ameliyst olması lazım dediler bizde çam sakura hastanesinde ameliyat olduk sürecimiz cok şükür cok zorlu geçmedi 10 gün içinde taburcu olduk beneğim 3 aylık ve mamayla beslıyorum iştahsızlıgı arttı cok yediremiyorum ve nefes alırken kesik kesik nefes alıyor bazen nefesini toparlayamıyor ameliyat aonrası bu durumları yaşayanlar varmı lütfen yardımcı olurmusunız

Yani ciddi bir ameliyat gecirmis bebeginiz, ve suan belli ki bir sorun yasiyor. Takip eden doktoruna sorsaniza durumu. Belki cok onemli ve acil bir sey. Kaldi ki nefes alamadigindan bahsediyorsunuz hayatin temeli nefes almaya bagli.

Buradan kimse size yardımcı olamaz maalesef. Bebeğiniz çok küçük, büyük bir ameliyat geçirmiş. Ciddi sağlık sorunu yaşıyorsunuz. Lütfen hastaneye götürün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…