Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelişimsel açıdan problem var, o dönemdeki bebek kafasını tutabilir ve hatta oturmaya başlayabilir. Çocuk doktoruyla görüşmenizde fayda var bence.
diğer hareket leri nasıl?yani oyuncakları kavrama,ellerini kullanma,kucağınızda oturturken külçe gbi mi yoksa vücudunu tutabiliyor mu?6 aylık bebek boynunu tutabilir diye düşünüyorum,oğlum tombik olmasına rağmen destekli oturabiliyordu yanlarına yastık falan koyunca,bir doktoruna sor istersen,rutin muayenesi vardır,bir de 6. ay aşıları gelmiştir,sağlık ocağına da gösterebilirsin
Endiselenicek bisey oldugunu sanmiyorum canim icini ferah tut,dogum yaptigim gun karsimda ki odadaki bebegin boyun kaslari tam olarak gelismemisti dr egzersiz yaptirmayi ogretmisti annesine ki boyun kaslari guclensin basini tutsun muhtemelen oyle biseydir dr la konus ama sen su an mudahale falan etme bilincsizce yapilan bi hareket koyu sonuclar dogurabilir
nereye götürebilirimm tavsiye edebi,licein bir doktor varmı yada hastane >?
Canim ben avcilar medicana da dogum yaptim orda kulak misafiri olmustum bu konusmaya nerede oturdugunu bilmiyorum ama yakinsan bi gotur,gerci muayne ucretleri cok pahali ben o yuzden biraktim orayi simdi bi arkadasin tavsiyesi uzerine baska bi cocuk dr una gidicem bi bakayim yeni dr daha iyiyse onu tavsiye ederim sana
bebegim 6 aylık oldu basını az olsada tutuyor fakat tam tutmuyor benı cok endişelendiyor.benzer seyler yasayan yada cevresinde gören varmı?[/QU
mrb. yazılarınızı yeni okudum. nasıl şimdi bebeğinizin durumu? 1,5 yasındadır sanırım suan. umarım hersey yoluna girmiştir. benim bebeğimde suan 6 aylık ve hala boynunu tam olarak tutamıyor. fakat dogdugundan beri bizim ciddi sıkıntılarımız vardı. ankarada çocuk nörolojisi ve kas hastalıkları alanında bir prof. var. haluk Topaloğlu ismi. türkiyede bir numaralı isim bence daha üstü yok. detaylı bir genetik test istedi bizden. hala onun sonucunu bekliyoruz![]()