- 28 Şubat 2019
- 4.673
- 11.167
- 208
- Konu Sahibi songulkemal16
-
Arkadasimin bebegide o haftalarda dogdu ve tam 60 gun kaldi kuvozde dedigjniz islemlerin daha fazlasi bile yapilmisti.Hergun kotu bir haber gelecek diye cok korkuyorlardi,suan 8 9 yaslarinda cok akilli bir kiz,masallah.rabbim ol derse olmayacak sey yok.allah kucağınıza almayı nasibetsin sizin de.Gecen hafta bugün akşam suyum geldi hastaneye gittim doğuma aldılar 2 kilo 120 Gr dogdu bebegimin cigerleri hiç gelişmemis kuveze aldılar hemen entube ilk gün uyutular beslemediler oksijen borusu burnundaydi ikinci gün ağızdan taktılar ciğeri patlamış sonra gosgusnden oksijen tüpü taktılar ikinci gün 5 ml beslemeye baslamislar ama mide sondasiyla sonra 10 sonra 15 sonra 20 bugün 30 ml beslemeye geçmişler 1 hafta oldu çok özlüyorum dayanamıyorum daha ne kadar kalacak bilmiyorum ayni durumu yaşayan var mı aranizda ne kadar daha kalir
cok gecmis olsun. rabbim safi ismi hürmetine sifa versin, cabuk toplanır bebeginde bu hasret ozlem biterGecen hafta bugün akşam suyum geldi hastaneye gittim doğuma aldılar 2 kilo 120 Gr dogdu bebegimin cigerleri hiç gelişmemis kuveze aldılar hemen entube ilk gün uyutular beslemediler oksijen borusu burnundaydi ikinci gün ağızdan taktılar ciğeri patlamış sonra gosgusnden oksijen tüpü taktılar ikinci gün 5 ml beslemeye baslamislar ama mide sondasiyla sonra 10 sonra 15 sonra 20 bugün 30 ml beslemeye geçmişler 1 hafta oldu çok özlüyorum dayanamıyorum daha ne kadar kalacak bilmiyorum ayni durumu yaşayan var mı aranizda ne kadar daha kalir
benim 1800 gramlık prematüre kızım şimdi 3,5 yaşında yaşıtlarıyla aynı hiç gerilik yok hatta öğretmeni çok zeki dedi hiç moralinizi bozmayın inş. sağlıcakla beşiğinde uyuyacakGecen hafta bugün akşam suyum geldi hastaneye gittim doğuma aldılar 2 kilo 120 Gr dogdu bebegimin cigerleri hiç gelişmemis kuveze aldılar hemen entube ilk gün uyutular beslemediler oksijen borusu burnundaydi ikinci gün ağızdan taktılar ciğeri patlamış sonra gosgusnden oksijen tüpü taktılar ikinci gün 5 ml beslemeye baslamislar ama mide sondasiyla sonra 10 sonra 15 sonra 20 bugün 30 ml beslemeye geçmişler 1 hafta oldu çok özlüyorum dayanamıyorum daha ne kadar kalacak bilmiyorum ayni durumu yaşayan var mı aranizda ne kadar daha kalir
Gecen hafta bugün akşam suyum geldi hastaneye gittim doğuma aldılar 2 kilo 120 Gr dogdu bebegimin cigerleri hiç gelişmemis kuveze aldılar hemen entube ilk gün uyutular beslemediler oksijen borusu burnundaydi ikinci gün ağızdan taktılar ciğeri patlamış sonra gosgusnden oksijen tüpü taktılar ikinci gün 5 ml beslemeye baslamislar ama mide sondasiyla sonra 10 sonra 15 sonra 20 bugün 30 ml beslemeye geçmişler 1 hafta oldu çok özlüyorum dayanamıyorum daha ne kadar kalacak bilmiyorum ayni durumu yaşayan var mı aranizda ne
Gecen hafta bugün akşam suyum geldi hastaneye gittim doğuma aldılar 2 kilo 120 Gr dogdu bebegimin cigerleri hiç gelişmemis kuveze aldılar hemen entube ilk gün uyutular beslemediler oksijen borusu burnundaydi ikinci gün ağızdan taktılar ciğeri patlamış sonra gosgusnden oksijen tüpü taktılar ikinci gün 5 ml beslemeye baslamislar ama mide sondasiyla sonra 10 sonra 15 sonra 20 bugün 30 ml beslemeye geçmişler 1 hafta oldu çok özlüyorum dayanamıyorum daha ne kadar kalacak bilmiyorum ayni durumu yaşayan var mı aranizda ne kadar daha kalir
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin.İnşallah biran önce sağlığına kavuşsun.Gecen hafta bugün akşam suyum geldi hastaneye gittim doğuma aldılar 2 kilo 120 Gr dogdu bebegimin cigerleri hiç gelişmemis kuveze aldılar hemen entube ilk gün uyutular beslemediler oksijen borusu burnundaydi ikinci gün ağızdan taktılar ciğeri patlamış sonra gosgusnden oksijen tüpü taktılar ikinci gün 5 ml beslemeye baslamislar ama mide sondasiyla sonra 10 sonra 15 sonra 20 bugün 30 ml beslemeye geçmişler 1 hafta oldu çok özlüyorum dayanamıyorum daha ne kadar kalacak bilmiyorum ayni durumu yaşayan var mı aranizda ne kadar daha kalir
İlk günler benimkinede sütumu vermemislerdi canim mama vermislerdi sanirim. Sonradan süt sagip veriyorsunÇok geçmiş olsun bugün bende doğum yaptım 33haftalik bizimkide kuvezde yoğun bakımda 2.400 kilosu süt sagdim icirmemisler beslenme yok diye gittim gördüm uyuyo ağzında boru vardı onunda ama ben sormadım neden vardı diye
Rabbim tez zamanda yavrunuzla sizi kavuştursun sağlıkla inşallahGecen hafta bugün akşam suyum geldi hastaneye gittim doğuma aldılar 2 kilo 120 Gr dogdu bebegimin cigerleri hiç gelişmemis kuveze aldılar hemen entube ilk gün uyutular beslemediler oksijen borusu burnundaydi ikinci gün ağızdan taktılar ciğeri patlamış sonra gosgusnden oksijen tüpü taktılar ikinci gün 5 ml beslemeye baslamislar ama mide sondasiyla sonra 10 sonra 15 sonra 20 bugün 30 ml beslemeye geçmişler 1 hafta oldu çok özlüyorum dayanamıyorum daha ne kadar kalacak bilmiyorum ayni durumu yaşayan var mı aranizda ne kadar daha kalir
Canım benim Allah yardımcın olsun ben ablamdan biliyorum masal kızı, yiğenim canım 7 aylık doğdu maşallah şuan, tosun gibi 13 yaşında oda çok ama çok küçük doğdu bol bol dua et canım benim miniğim biran evvel iyileşip evinize dönün inşallahGecen hafta bugün akşam suyum geldi hastaneye gittim doğuma aldılar 2 kilo 120 Gr dogdu bebegimin cigerleri hiç gelişmemis kuveze aldılar hemen entube ilk gün uyutular beslemediler oksijen borusu burnundaydi ikinci gün ağızdan taktılar ciğeri patlamış sonra gosgusnden oksijen tüpü taktılar ikinci gün 5 ml beslemeye baslamislar ama mide sondasiyla sonra 10 sonra 15 sonra 20 bugün 30 ml beslemeye geçmişler 1 hafta oldu çok özlüyorum dayanamıyorum daha ne kadar kalacak bilmiyorum ayni durumu yaşayan var mı aranizda ne kadar daha kalir
Allah'ım sağ salim yavrunla seni kavuştursun inşallah. Üzülme diyemem ama emin ol geçecek . Bebeğin kilo olarak da güzel maşallah. Bende ikizlerim de aynı süreçten geçtim . Üniversite hastanesinde yattı benim bebeklerim doktorlar hep en kotu ihtimali söyledi . Gönlünü ferah tut inşallah yavrunu yakında kucağına alacaksinGecen hafta bugün akşam suyum geldi hastaneye gittim doğuma aldılar 2 kilo 120 Gr dogdu bebegimin cigerleri hiç gelişmemis kuveze aldılar hemen entube ilk gün uyutular beslemediler oksijen borusu burnundaydi ikinci gün ağızdan taktılar ciğeri patlamış sonra gosgusnden oksijen tüpü taktılar ikinci gün 5 ml beslemeye baslamislar ama mide sondasiyla sonra 10 sonra 15 sonra 20 bugün 30 ml beslemeye geçmişler 1 hafta oldu çok özlüyorum dayanamıyorum daha ne kadar kalacak bilmiyorum ayni durumu yaşayan var mı aranizda ne kadar daha kalir
Benim bir tanıdığım var. İkiz bebeğe hanileyken bebeğin biri anne karnında gelişimi durdu. Ama diğerininki devam ediyordu. Diğeri biraz gelişsin diye gelişjmi duranı da anne karnında beklettiler. O bebek ölünce artık ameliyata alındı. 33 haftalıktı. Kuvezde falan kaldı. 1 kq 500 gr falandı galiba. Şimdi çok şükür 1 yaş 2 aylık oldu. İnşaAllah siz de bebeğinizi kucağınıza sağ salim alacaksınızGecen hafta bugün akşam suyum geldi hastaneye gittim doğuma aldılar 2 kilo 120 Gr dogdu bebegimin cigerleri hiç gelişmemis kuveze aldılar hemen entube ilk gün uyutular beslemediler oksijen borusu burnundaydi ikinci gün ağızdan taktılar ciğeri patlamış sonra gosgusnden oksijen tüpü taktılar ikinci gün 5 ml beslemeye baslamislar ama mide sondasiyla sonra 10 sonra 15 sonra 20 bugün 30 ml beslemeye geçmişler 1 hafta oldu çok özlüyorum dayanamıyorum daha ne kadar kalacak bilmiyorum ayni durumu yaşayan var mı aranizda ne kadar daha kalir
Evet benimde aynı haftada doğum oldu. Erken doğum belirtisi olmadığı için ciğer geliştirici iğne hiç kullanmamistim. 1 ay kuvozde kaldı sonra Hamdolsun git gide toparlandı. Sen stres sıkıntı yapma ki sütün olsun bebege şifa olsun diye.Allah şifa versin sağlıkla kucağına al.Gecen hafta bugün akşam suyum geldi hastaneye gittim doğuma aldılar 2 kilo 120 Gr dogdu bebegimin cigerleri hiç gelişmemis kuveze aldılar hemen entube ilk gün uyutular beslemediler oksijen borusu burnundaydi ikinci gün ağızdan taktılar ciğeri patlamış sonra gosgusnden oksijen tüpü taktılar ikinci gün 5 ml beslemeye baslamislar ama mide sondasiyla sonra 10 sonra 15 sonra 20 bugün 30 ml beslemeye geçmişler 1 hafta oldu çok özlüyorum dayanamıyorum daha ne kadar kalacak bilmiyorum ayni durumu yaşayan var mı aranizda ne kadar daha kalir
Canım inşallah iyi olacak bebeğin.Benim ikizlerim de 32.haftalik doğdular 1 hafta kuvezde kaldılar.Birinin kilosu 2 bile değildi.Rabbim ömür verdiyse her türlü toparlayıp kucağına verilecek bebeğin.Sen moralini yüksek tut.Ben çok ağladım o kapıda sütün kesilir dediler hep.1 hafta sonunda aldım bebeklerimi çok şükür.İnsallah sen de alacaksın bol bol dua et.Ben de edeceğim size.Gecen hafta bugün akşam suyum geldi hastaneye gittim doğuma aldılar 2 kilo 120 Gr dogdu bebegimin cigerleri hiç gelişmemis kuveze aldılar hemen entube ilk gün uyutular beslemediler oksijen borusu burnundaydi ikinci gün ağızdan taktılar ciğeri patlamış sonra gosgusnden oksijen tüpü taktılar ikinci gün 5 ml beslemeye baslamislar ama mide sondasiyla sonra 10 sonra 15 sonra 20 bugün 30 ml beslemeye geçmişler 1 hafta oldu çok özlüyorum dayanamıyorum daha ne kadar kalacak bilmiyorum ayni durumu yaşayan var mı aranizda ne kadar daha kalir
Canm solunum sıkıntısı var o yüzden beslemiyolar entube halde suanİlk günler benimkinede sütumu vermemislerdi canim mama vermislerdi sanirim. Sonradan süt sagip veriyorsun
Öncelikle çok geçmiş olsunGecen hafta bugün akşam suyum geldi hastaneye gittim doğuma aldılar 2 kilo 120 Gr dogdu bebegimin cigerleri hiç gelişmemis kuveze aldılar hemen entube ilk gün uyutular beslemediler oksijen borusu burnundaydi ikinci gün ağızdan taktılar ciğeri patlamış sonra gosgusnden oksijen tüpü taktılar ikinci gün 5 ml beslemeye baslamislar ama mide sondasiyla sonra 10 sonra 15 sonra 20 bugün 30 ml beslemeye geçmişler 1 hafta oldu çok özlüyorum dayanamıyorum daha ne kadar kalacak bilmiyorum ayni durumu yaşayan var mı aranizda ne kadar daha kalir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?