senağlama 30 haftalık bebegim dünyaya geldi 1.360 gr boy 38.5 ve şu an küvezde yatıyor ilk hafta solunum sıkıntısı çekti ve atlatmıştı anne sütü almaya başlamıştı ama şimdi tekrar solunum duraklamaları başladı anne sütü alamıyor oglum ibrahim ve tüm hasta bebeklere dua edelim inşallah iileşib yanımızda olurlar tüm prematüre bebeklere açil şifa versin allahım dualarımız hep ollara SİZİ SEVİYORUZ BEBİŞLERİMİZ
inşallah en kısa sürede iğleşerek annesinin kucağına gelir. benimde ikizlerim 31 haftada doğmuşlardı alper bebeğim 1.350 kg akın oğlumda 970 gram doğmuştu. şimdi 31 aylık oldular 4 ay sonra 3.cü yaş günümüz gelicek. akın oğlum 40 gün alper oğlumda 34 gün hastanede kaldı. hepsi geçiyorr. bu mübarek günde edilen tüm dualarımız kabul olur inş. amin.
Allah yardımcın olsun sabır versin inşallah ramazan bitmeden bayramda evinde olacak annesi bol bol dua edelim ibrahime hiç üzülme hepimiz aynı şeyleri yaşadık sizde bu sınavı kolaylıkla atlatıcaksınız bebeğinin kilosu çok iy bizimkilere göre tabi benim oğlumda 1100 gr dı seninki daha çabuk toparlanıcak solunumu hiç kafaya takma 32.. haftaya kadar yavaş yavaş toparlanır solunuma alışma aşamaları bunlar girer çıkar hiçbişey olmaz emin ol dualarımız seninle ve bebeğinle
Benimde bebeğim 30 haftalık doğdu.66 gündür yoğun bakımda.doktorlar iyi olacak diyorlar.beklemekten ve dua etmekten başka birşey gelmiyor elden.allah herkesin yardımcısı olsun.
cnm benim allah acil şifalar versin.ben çok iyi anlıyorum seni.benim oğlumda 30 haftalık doğdu.üstelik 1180 grdı.bir hafta içinde doğum şişliğinin gitmesiyle 1000 gr.düşmüştü.bir hafta solunum cihazına bağlı kaldı snr kendi devam etti solunumuna.40 gün yattı hstnede.ama ne sıkıntılar yaşadım halada yaşıyorum.rob muaynesi sorunlu çıktı ve körlük sınırındaydı acil bikaç gün içinde ameliyat dediler hstneden çıktığında daha 1750 grdı.ve o halde apar topar ameliyata soktuk.apneleri oldu solunumunda sorun oluştu yani.yeniden küveze aldılar bikaç gün daha yattı.aradan bir ay geçti bu sefer kasıklarında fıtık oluştu acil ameliyat dediler 2800 gr.la ameliyata girdi bi gece daha hstnede yattık.şu an doğalı 4 ay oldu ama düzeltilmiş olarak henüz 2 aylık.ve biş ameliyatımız daha var.bikaç ay snr olacak oda.çift idrar deliği var alttaki deliktan işiyo ve düzeltme ameliyatı yapılacak.ama bu kadar sıkıntıya ragmen oğlum o kadar dirayetliki sımsıkı tutundu dünyaya.bütün hastalıklarla ve sıkıntılarla o kadar mücadele ettiki.küçük savaşçım o benim.hstde ilk dodğunda doktor herşeye hazırlıklı olun heran herşey olabilir demişti kaç gün ağladım bir bilsen ama şimdi doktorun bile en sevdiği bebek haine geldi.küvezde ona paşam adını koymuş.küvezin en güçlü ve dirayetli bebeği olduğu için halada her gidişimizde öle sever oğlumu.onun mücadelesine hayran ve düğününe bile gelicem çağırmassanız hakkımı helal etmem diyo adam.o kadar sevdirdi kendini yani.doğduğunda kollar bacaklar çubuk kraker gibiydi kafası küçücük.her gören yaşama ölür diyodu.ama bak şimdi kollarımın arasında sımsıkı tutunduyo hem bana hem dünyaya.bunları anlatmamın sebebi sende belki çok sıkıntılar çekeceksin belki yaşamaz diycekler ama yeterki sen inan bebişinin hayata tutunacağına ve bol bol dua et tevekkül et sabret.sabrın sonu selamet arkadaşım.ben çok inanıyorum senin bebişinde yakında kollarının arasında sağlıkla büyüyecek.burdaki bütün kızlar aynı sıkıntıları yaşadı ve şu an bebişlerinin büyümelerini izliyolar.sende öle olacaksın hiç merak etme.sadece sabret.ve dualarımızda bebişinle.allah tez zamanda şifalar versin.bak benim bebişim seninkinden dahada küçüktü.şimdi ne halde.nickimin üstüne tıklayıp bilgilerimin bulunduğu sayfaya girersen orda syitimin şimdiki halini görürsün.büyüdüde sünnet bile yaptım teyzesi.daha doğrusu sünnetli doğduda ben mevlütünü yaptım.darısı sizin başınıza.:teselli:
canım benim rabbim şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine yar ve yardımcın olsun hep dua ediyorum tüm şifa bekleyen herkese inş alırsın bebişini kollarına hayırlısıyla unutma mevla neylerse güzel eyler....
canım aynı yollardan geçiyoruz ben 28 haftalık ikiz doğurdum küvezdeler
bol dua ve sabırla bekliyorum atlatacaklar gerçekten çok güçlüler
sende güçlü ol süt sağ buzlukta sakla ihtiyacın olacak iyi olacağına inanırsan iyiye gittiğini göreceksin Allah sana bağışlasın