- 19 Nisan 2024
- 4
- 0
- 30
- Konu Sahibi oylesne yzyrm1234
Merhabalar.. 34 haftalık hamileyim kontrole gittim doktor karnımı görünce şaşırdı "çok mu büyümüş" dedi. Her gören şaşırıyor zaten. Ultrasonda bebeğin boyu normal ama kilosu 3 hafta önde dedi. Şekerim yok tahlillerde çok şükür her şeyim normal çıktı nst gayet iyi dedi. Ama daha gebeliğin 4. Ayında ödem oluştu vücudumda. Doktor o zamandan beri tansiyon olabilir şeker olabilir vs diye diye bu güne kadar geldik hiçbiri de yok. Ve hâlâ elim ayağım vücudum şiş. Bana hamur işi beyaz ekmek yeme, şekerli bişey yeme, yağlı yeme dedi. İki gündür dikkat ediyorum ve 1 kilo verdim eminim ödemden gitti. 65 kilo ile başladım şuan 87 kiloyum. Eşim 4200 Gr doğmuş. Genetik mi bilmiyorum. Ama bu aya kadar geldim şimdi çocuğa bişey olursa, sezeryan olur da bu kilolari veremezsem, doğumdan sonra sezaryen yüzünden şişliğin inmezse gibi endiselerim oluştu. Böyle bı durum yasayan sezeryanla doğum yapan çok kilo alanlar yazabilir mi ? İlk gebeliğim bu arada o yüzden çoğu konu da korkularim var. Şimdiden teşekkürler