Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız melek nerelerdesin yavf...
Cnm inan çok üzüldüm. O tokatı ben yemiş gibi hissettim kendimi... Bu dönemde biz biraz stresliyiz. ister istemez bebeğin huzursuzluğu bizide geriyor doğal olarakta eşlerin anlayışla karşılaması gerek. Keşke biriniz alttan alsaydınız. Bundan sonra ne söylesem fayda etmez olan olmuş, en iyisi uzamadan ve daha fazla kırmadan ortamı yumuşatmak...
Cnm yavrun için 5-6 ay dayanacaksın.. İlk günlerin zorluğunu biliyorum. Biz ilk taktığımızda kızı evde arabasıyla gezdirerek uyutuyorduk, öyle hemende uyumuyordu bir saatte anca dalıyordu.. Senin kuzun bunada alışacak inş.. Bu sürede sabırlı olacağız ki ilerde onlar rahat etsin... Cnm inş bu 5 ay su gibi gelir geçer.
Allah yardımcın olsun canım.. Sen üzülürsen bebeğinde huzursuz olur... Dularım sizinle...
İnş cnm inş... atlatacaksın.... Rabbim namazını kabul etsin... hayır gibi görünen şeylerde şer, şer gibi görünen şeylerde hayır olabilir. Bak namaza başlamana vesile oldu.
herşeyde vardır bir hayır diyip sabretmeliyiz cnm... En büyük teselli Rabbimde zaten...
Cnm hemen çıkmıştım... Şimdi geldim ama çıkmam lazım kızım huysuzlanıyor.. Akşama anca girerim. Sen yaz gelince okurum...
gittik cnm cuma günü. bir ay daha takıcaz geceleri...
biz ilk devlet hastanesinde usg çektirmişitik.. ozaman belli oldu ama ortopedi doktorları pek ilgilenmeyince tekrardan özele götürdük. özeldeki usg sonucuda aynıydı.. ..
Sevgilerle...
cnm kusura bakma.. 14 ünden beri misafirlerim var.. giremiyorum kk ya... Ben çoğunlukla yakalı şeyler giydiriyordum diğer günlerde sürekli kontrol ediyordum... İstersen boyun yerine gelen yerlere küçük bir kumaş parçası koy... hareketlendikçe daha çok keser yoksa...
Cnm başka bir doktorda öyle dedi diye sakın strese girme.. sabredeceğiz... sabrın sonu selamet.. Biran önce su gibi geçer inş bu zamanlar sende , yavrunda rahatlarsınız....
Biraz sıkıntıların vardı eşinle inş atlatmışsınızdır...
Burdayım cnm... 7 Temmuz da kontrolümüz.. Ama biz 3 temmuzda memlekete gideceğiz.. Artık memlekette başka doktora gösteririm.. Dua ediyorum cnm unutmuyorum sizi...