• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğim 3 aylık kalça çıkılığı var

ay cnm çok merak ettim bebeğini.. gittin mi geldin mi....

gelince güzel haber verirsin inş.. bizde cuma gideceğiz...

Kız melek nerelerdesin yavf...

iyi geceler canım.ya aklımda sendeydi bizden haber beklediğini biliyorum ama zor bir gün geçirdim.açamadım bilgisayarı.hastaneye gitmeden önce çok basit bir sebepten dolayı eşimle çok büyük kavga ettik bana vurdu ben sinirlenip söylendim biraz sonra o bana bağırdı bende bağırma diye kızıp bir tane vurdum sonra oda döndü bana vurdu hemde çok kötü saatlerce ağladım sonra bebeği hastaneye götürdük iyi haberler için dua ediyodum ama pek bekeldiğim haber gelmedi sadece 2 derece ilerleme varmış oda sanırım kullandığımız aletten kaynaklanıyodu çünkü o alet sıkı tutmuyodu biliyodum ama.neyse doktor freşkayı verdi daha doğrusu biz anlattık doktora çünkü daha önce aleti ararken bazı medikalciler bize freşkayı tavsiye etmişti ama biz ille doktorumuz istiyo diye diğerini temin ettik onunlada fazla ilerleme kaydetmemişiz sanırım doktor seçimimizde yanlış zaten ben hayatımda hiç doğruyu seçmedimki bütün yanlışlar önüme dizildi başka seçenek bırakılmadı sanki. kendimi okadar kötü hissediyorumki anlatamam yediğim tokatın ruhumda nasıl yaralar açtığını kimse bilemez ne yaptığımı bende bilmiyorum artık nasıl davranıcağımıda bilmiyorum psikoloji bitik durumda kızımda şimdi önceki aletten daha çok ağlıyo bunuda kabul etmedi anlıcağın 5-6 ay takılı kalcak diyo offff allahım nasıl geçicek zaman hemde bu şekilde.dün 3 saat yanlız kaldık sahilde oturduk özellikle gitmedik yani freşkayı dikceklerdi oyüzden beklemek zorunda kaldık tam üç saat çıtı çıkmadı düşünebiliyomusun hem vurdu hemde bir özür bile dilemedi ne dün ne bugün.eskiden olsa hemen bitirmiştim bu işi.bana vurmasını hazmedemiyorum bunu yiyip oturmayı hiç hazmedemiyorum ama inanaki şuan başka bir seçeneğim yok.canını sıktıysam hakkını helal et.sevgiler....

Cnm inan çok üzüldüm. O tokatı ben yemiş gibi hissettim kendimi... Bu dönemde biz biraz stresliyiz. ister istemez bebeğin huzursuzluğu bizide geriyor doğal olarakta eşlerin anlayışla karşılaması gerek. Keşke biriniz alttan alsaydınız. Bundan sonra ne söylesem fayda etmez olan olmuş, en iyisi uzamadan ve daha fazla kırmadan ortamı yumuşatmak...

Cnm yavrun için 5-6 ay dayanacaksın.. ılk günlerin zorluğunu biliyorum. Biz ilk taktığımızda kızı evde arabasıyla gezdirerek uyutuyorduk, öyle hemende uyumuyordu bir saatte anca dalıyordu.. Senin kuzun bunada alışacak inş.. Bu sürede sabırlı olacağız ki ilerde onlar rahat etsin... Cnm inş bu 5 ay su gibi gelir geçer.

Allah yardımcın olsun canım.. Sen üzülürsen bebeğinde huzursuz olur... Dularım sizinle...

Cnm inan çok üzüldüm. O tokatı ben yemiş gibi hissettim kendimi... Bu dönemde biz biraz stresliyiz. ister istemez bebeğin huzursuzluğu bizide geriyor doğal olarakta eşlerin anlayışla karşılaması gerek. Keşke biriniz alttan alsaydınız. Bundan sonra ne söylesem fayda etmez olan olmuş, en iyisi uzamadan ve daha fazla kırmadan ortamı yumuşatmak...

Cnm yavrun için 5-6 ay dayanacaksın.. İlk günlerin zorluğunu biliyorum. Biz ilk taktığımızda kızı evde arabasıyla gezdirerek uyutuyorduk, öyle hemende uyumuyordu bir saatte anca dalıyordu.. Senin kuzun bunada alışacak inş.. Bu sürede sabırlı olacağız ki ilerde onlar rahat etsin... Cnm inş bu 5 ay su gibi gelir geçer.

Allah yardımcın olsun canım.. Sen üzülürsen bebeğinde huzursuz olur... Dularım sizinle...

allah razı olsun canım.en büyük dayanağım dualar.bugün namaza başladım.moral sıfır inanki sanki bir boşluktayım sürükleniyorum tutacak dal arıyorum yoksa tepe üstü düşücem.şu günleri allahın izniyle atlatırım inşallah.bu ben değilim ben bukadar pasif değilim ama elden bişey gelmiyo.sevgiler...

ınş cnm inş... atlatacaksın.... Rabbim namazını kabul etsin... hayır gibi görünen şeylerde şer, şer gibi görünen şeylerde hayır olabilir. Bak namaza başlamana vesile oldu.

herşeyde vardır bir hayır diyip sabretmeliyiz cnm... En büyük teselli Rabbimde zaten...

İnş cnm inş... atlatacaksın.... Rabbim namazını kabul etsin... hayır gibi görünen şeylerde şer, şer gibi görünen şeylerde hayır olabilir. Bak namaza başlamana vesile oldu.

herşeyde vardır bir hayır diyip sabretmeliyiz cnm... En büyük teselli Rabbimde zaten...

ordamısın canım

Cnm hemen çıkmıştım... Şimdi geldim ama çıkmam lazım kızım huysuzlanıyor.. Akşama anca girerim. Sen yaz gelince okurum...

Cnm hemen çıkmıştım... Şimdi geldim ama çıkmam lazım kızım huysuzlanıyor.. Akşama anca girerim. Sen yaz gelince okurum...

siz bu cumamı gitcektiniz kontrole?canım siz bir doktoramı götürdünüz?bu akşam bir arkadaş söyledi onlara ilk öyle söylemişler başka doktorlara götürmüşler kalça çıkılığı yok demişler yani yanılma durumu varmı sence?çünkü ultrasonun yanılabileceğine pek ihtimal vermiyorum ama genede umutlanmadım değil.

gittik cnm cuma günü. bir ay daha takıcaz geceleri...

biz ilk devlet hastanesinde usg çektirmişitik.. ozaman belli oldu ama ortopedi doktorları pek ilgilenmeyince tekrardan özele götürdük. özeldeki usg sonucuda aynıydı.. ..

Sevgilerle...

gittik cnm cuma günü. bir ay daha takıcaz geceleri...

biz ilk devlet hastanesinde usg çektirmişitik.. ozaman belli oldu ama ortopedi doktorları pek ilgilenmeyince tekrardan özele götürdük. özeldeki usg sonucuda aynıydı.. ..

Sevgilerle...

çok sevindim canım.darısı bize olsun.görüşmek üzüere.sevgiler...

inş melekcim inş... sende güzel haberlerini burda paylaşırsın umarım en kısa zamanda...

nohcoy cnm nasılsın?kızın nasıl.benimki daha alışamadı birde havalar iyice ısındıya çok sıkılıyo?freşkanın boyun kısmındaki ipleri boynunu tahriş ediyo boğazlı giydirsem olmaz atlet giydiriyom ipleri boynuna sürtüyo.sen bu sorunla nasıl başa çıkıyosun? bu arada yarın veya öbürgün başka bir doktora gidecez.sevgiler...

başka bir doktorada gittik oda farklı bişey söylemedi maalesef.sanırım 4 ay daha takıcaz.mesajımı almadın herhalde.siz nasılsınız?sevgiler...

cnm kusura bakma.. 14 ünden beri misafirlerim var.. giremiyorum kk ya... Ben çoğunlukla yakalı şeyler giydiriyordum diğer günlerde sürekli kontrol ediyordum... ıstersen boyun yerine gelen yerlere küçük bir kumaş parçası koy... hareketlendikçe daha çok keser yoksa...

Cnm başka bir doktorda öyle dedi diye sakın strese girme.. sabredeceğiz... sabrın sonu selamet.. Biran önce su gibi geçer inş bu zamanlar sende , yavrunda rahatlarsınız....

Biraz sıkıntıların vardı eşinle inş atlatmışsınızdır...

cnm kusura bakma.. 14 ünden beri misafirlerim var.. giremiyorum kk ya... Ben çoğunlukla yakalı şeyler giydiriyordum diğer günlerde sürekli kontrol ediyordum... İstersen boyun yerine gelen yerlere küçük bir kumaş parçası koy... hareketlendikçe daha çok keser yoksa...

Cnm başka bir doktorda öyle dedi diye sakın strese girme.. sabredeceğiz... sabrın sonu selamet.. Biran önce su gibi geçer inş bu zamanlar sende , yavrunda rahatlarsınız....

Biraz sıkıntıların vardı eşinle inş atlatmışsınızdır...

inşallah canım atlatıcaz.artık alıştım bu duruma allaha hergün şükrediyorum daha beterini vermedi diye ve daha beterinden korusun diyede dua ediyorum.tabiiki cümlemizi korusun.eşimle sorunlar aynene devam ediyo ama biraz daha yumuşağız bu aralar 13 haziranda doğum günüm vardı bana sürpriz bişeyler hazırlamış özür babında.anlamıyorum ya özür dilemek bukadarmı zor hemde öyle büyük bir hataya karşılık.öpüyorum kızın ve seni.sevgiler....

slm canım nerelerdesin?kızın nasıl?bir dahaki kontrol nezaman?biz temmuz un 15 inde gideceğiz.dualarını eksik etme sevgiler.

Burdayım cnm... 7 Temmuz da kontrolümüz.. Ama biz 3 temmuzda memlekete gideceğiz.. Artık memlekette başka doktora gösteririm.. Dua ediyorum cnm unutmuyorum sizi...

Burdayım cnm... 7 Temmuz da kontrolümüz.. Ama biz 3 temmuzda memlekete gideceğiz.. Artık memlekette başka doktora gösteririm.. Dua ediyorum cnm unutmuyorum sizi...

slm canım nasılsınız?ben 15 gündür yoktum.ne yaptınız kontrole gittinizmi?umarım kurtulmuşsunuzdur freşkadan.biz önümüzdeki hafta kontrole gidicez.dualarını bekliyorum.sevgiler...

Back