bende var kızımda yok ama:)))) annem cok çekmiş,,ayaklara kalçadan itıbaen demır bır cubuk takılıo.bacaklar hıc oynamıyoki ordakı oyuntu oluşsun die..3 yasına kadar takmışım...hep ortepedik aykkabı gıydım..9 yasına kadar falan..ama allaha şükür tedavısı bundan 28 sene önce olduna göre şimdi çokkk daha gelşmiştir...sakın dert etme canımmm..backlarım fıstık gıbı :))) sırf o demırden.))) şimdi bende dogum yapçam,sadece normel dogum yasak mecburı sezaryan olcam...sakın üzülme allah baska hastlık vermesın.:Saruboceq:inş melegın iyileşir bır an öncea.s.
canım sakın üzülme eşler her vakit bu sorunları yaşıyor ve yaşatıyor eminol ma sen bebeğin için hiç üzülme bu geçen bir şey kalıcı değil çözümü olan bir şey...
kundak yapmısmıydın acaba merak edıyorum su kundagın ıstatıstık durumunu da:S
eşimin kuzenının bebişindede kalca cıkıklıgı vardı ama bısure sonra atlattılar sıkma canını guzelım atlatılamayacak bır sorun degıl tatlı mm Yuce rabbım asılamayacak dertler vermesın amin..
arkadaşlar bebeğim 3 aylık olmak üzere maalesef kızımda kalça çıkıklığı çıktı çok zorlanıyoruz bu durumu yaşayıp atlatanlardan yorum bekliyorum.
birde kilo verdinizmi neler yapabiliriz emziren anne mate,funda yaprağı,yeşil ,kekik ve biberiye çaylarından oluşan karışımı içebilirmiyiz.kızlar psikolojim bitik durumda kızımın rahatsızlığı,eşimin ilgisizliği ve hatta kaba davranışları üstünede kilolar accayip mutsuzum.desteğinizi bekliyorum herkese teşekkürler....
[B]birde çift bez bağla ben hem pavlik bandaj hemde çift bez bağladım...iyileşmeyi hızlandırıyor[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?