mehtapcigim oncelikle dogum gunun kutlu olsun oglunla beraber nice mutlu saglikli uzun omurler insallah
aylik kontrollerine gelince ne guzel herseyin yolunda gitmesi cok guzel insallah daha da iyi olur ve disinizde bir an once ciksin berkayimizin
Berkaycığım bugün düzeltilmiş 5 ay 8 günlük. Dün ilk defa yuvarlandı. Daha önceleri sadece yan tarafına dönüyordu. Dün yan dönüp kendini yüzüstü çevirdi ve altta kalan elini çıkardı. Allah'ım bana bugünleri de gösterdi şükürler olsun...Nörolojik gelişimi inşallah hep böyle devam eder.
süper bir haber bu cnm Allaha şükür hep böyle devam eder inşalalh darısı tüm bebişleirn başına yavaş yavaş sabırla beklicez onların her hareketini
Berkaycığım bugün düzeltilmiş 5 ay 8 günlük. Dün ilk defa yuvarlandı. Daha önceleri sadece yan tarafına dönüyordu. Dün yan dönüp kendini yüzüstü çevirdi ve altta kalan elini çıkardı. Allah'ım bana bugünleri de gösterdi şükürler olsun...Nörolojik gelişimi inşallah hep böyle devam eder.
Berkay mama sandalyesinde:)
maaşallah..Allah sağlık sıhhat versin,her daim korusun kollasın..çok yakışıklıymış Berkay Bey..
allah bagislasin berkayi daha disiniz cikmadi mi:)
canım yerim ben Berkayı...
çok tatlı annesi...
mehtapcım bu defa sana benzettim....
birde doğum sonrası kilolar gitmiş tebrikler..
nasıl verdin????
bide ben versem çok iyi olacak.....
Masallah masallah tabi yakinda döne döne evi karistirsin görürüm ozaman.
Benim üc bücür 28+3 dogdu ama cok sükür hic bir sorun cikmadi,
tabiki düzeltilmis günü hersaman göz önunde bulundurularak.
Dise gelince bu acele niye gec cikan dis daha saglikli oluyor cikar cikar benim oglanlarin biri ta yasinda cikardi birtane oda yarim cikdi kaldi devami 1,5 yasinda geldi arka arkaya
mehtap teyzesi ecrinin dişi çıktı ikinciside yolda geliyo yakında ama felaket huysuz oldu ne uykumuz kaldı ne yemek düzenimiz ama doktor dişleri tamamlayana kadar malesefki böyle gidecek dedi dönmeye başlamış senin paşa bende çok takıyodum kafama ama yeni yeni kendi başına oturuyo ecrinde oda 10 dk falan bazen canı isterse dönüyo bazen kılını bile kımıldatmıyo ama doktor isterse yapabilir dedi bide yerde oturmasını önerdi bende soğuk olur diye kıyamıyorum ama bikaç gündür yerde otutuyorum tabi bende yanındayken hem dönmesi hemde oturması daha rahat oluyomuş
Evet canım bize de nöroloji uzmanı az kıyafet giydirip düz bir zeminde bırakın demişti. Ben de kanepeyi açıyorum üzerine çiçekli renkli bişeyler seriyorum. Desenlere bakarak bir o yana bir bu yana dönüyor. Yalnız yüzüstü gelince ilerleyemiyor ve buna sinirleniyor. Ecrin 10 dk. kendi kendine oturabiliyorsa çok güzel canım. Berkay henüz kendi kendine oturmuyor.
canım benim dişiniz hayırlı olsun... benim kız da 6 aylık oldu hala gelişme yok.. hiç bir şey yapamıyo...
canım benim dişiniz hayırlı olsun... benim kız da 6 aylık oldu hala gelişme yok.. hiç bir şey yapamıyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?