maşallah paşamıza ne güzelşeyler yapmış ara karne notuda gayet iymiş sabırla o uzun yol bitecek cnm benim sen gönlünü ferah tut zamanla kuzun herşeyi başarıcakBugün saat 12de fizyoterapistle randevumuz vardı. Gönül teyzesiyle arası çok iyi Berkay'ın.
Hareketlerini gördü. 15 gün önceye göre 9.5tan 10 verdi:))
Yine çalıştık 1 saat kadar bir dahaki randevumuz 1 ay sonra.
Bu defaki hareketlerimiz el üstünde durma egzersizleri. Bunu başardıktan sonra sırayla sürünme ve emekleme çalışacakmışız. Önümüzde çok uzun bir yol var. İnşallah zamanla herşeyi yapabilir kuzucuğum.
Ben de kapşonlu penye hırka giydirip başına şapka taktım. Yanımıza da ince mont aldım her ihtimale karşı ama ona gerek kalmadı.vallahi ben çıkarmadan önce bi kendim çıkıyorum bakıyorum ona göre giydiriyorum mesela hava çok güneşliyse penye hırka giysdiriyorum kapşonlu ama biraz daha serinse mont giydiriyorum mont dediyimde kışlık kalın deyil mevsimlik aldım astarlı ince onu giydiriyorum ama hava nasıl olursa olsun şapkasını giydiriyorum sürekli ecrinde şapkaya karşı huylu bi penye beresi var kışında onu giğydi şimdide başka giymiyo
Teşekkürler teyzesi:) Alışsınlar artık salıncaklara. Parkta bizim kadar küçük kimse yoktu. Büyük çocuklar vardı. Çocuklar gelip sevmemize müsade eder misiniz diye sordular. Ben de tabi dedim. Mümkün olduğunca gözgöze gelmelerine dikkat ettim. Hani çocuklar belki hasta olabilirler diye kormadım değil ama böyle nereye kadar koruyacağız havalar ısındı hastalıklar da biraz azalmıştır herhalde. Yalnız parktan döndükten sonra elini yüzünü iyice yıkadım.iyi olmanıza sevindim mehtap..hazırlıklara yavaş yavaş başlıyorum..
korkuyorum tabi uçak kalkarken Ata sıkıntı yapacak diye..
Berkay ne tatlı çıkmış maşallah..
bende arka bahçeye salıncak kurdum Ata bayılıyor ona binmeye..
Bende Ata'ya ne giyiyorsam bir fazlasını giydiriyorum..
zaten üstünden birşey çıkardığımda nasıl mutlu oluyor..
az giyinmeyi seviyor oğlum
Kornelya ne tatlı çıkmış senin sarı kızın maşallha..
yerim beni o yanakları..
Mecbue demek banu alkan haaa
sende bunu kocacığına söylüyorsun walla kızmıştır sana aklinialirimsmile
Evet canım maltepe sahili de çok güzeldir sen de yakında başlarsın çıkarmaya herhalde??oy yakışıklı prensim benim maşalalh sana artık havaalr ısınınca her gn parka sahile götürmek gerekir çocukalrı diğer çocukları gördükçe hareketlenmeleri daha hızlı oluyor gibime geliyor
İnşallah canım bu kadar zor yollardan geçip buralarda tıkanıp kalmayız inşallah.maşallah paşamıza ne güzelşeyler yapmış ara karne notuda gayet iymiş sabırla o uzun yol bitecek cnm benim sen gönlünü ferah tut zamanla kuzun herşeyi başarıcak
merhaba arkadaşlar..nur emeklesin diye bende çok uğraşmıştım..emekleme pozisyonunu aldırdığımda hep yıkılıyodu..yavaş yavaş emekleme pozisyonunda bir süre durmaya başlayınca ellerini ileri atıyodum sonra ayaklarını öne atıyodum..sıkılana kadar bu şekilde günlerce devam ettim..daha sonra kendi pozisyonu alıyodu ama sizin bebeişler gibi kendini geriye doğru itiyodu..bende müdehale edip elini kolunu öne doğru itmeye devam ettim bi sürede yine böle devam etti.. sonra kızımın en çok sevdiği oyuncağı veya kaşıkları alıp bi tenceyide belli bi uzaklığa koyup birbirine vuruyodum..onun dikkatini iyice çekince koltuğa oturup onun alması için bekliyodum..ilk tepkileri ağlayarak getirmenizi sağlamak oluyo ama ben hiiiç oralı olmuyodum..daha sonra kızım yavaş yavaş öne doğru emekleye başladı ama sadece alıcağı oyuncağa kadar emekliyodu..sonra tam olarak emeklemeye başladı..inşallah en yakın sürede emekleme haberlerini alırız kuzucukların
ayy maşallah bıdığa yaa büyümüş de parktaki oyuncaklardan keyif almaya başlamış.... şu sevimliliğe bak yaa allah bağışlasın mehtapcım inanılmaz tatlı bir bebek Berkay. allah nazarlardan korusun...
nınımcığım yolculuk var galiba nezman gidiyorsun kaç gün ayrı kalacağız?çok özletme kendini
nınımcım yeni gördüm canım geçmiş doğum gününü kutlarım.ailenle sağlıklı mutlu bi hayat dilerim..ii tatiller bu arada canım..
ohh nınımcım tatile çıkıosun demek süper. iyi tatiller canım şimdiden :) yolculuk ne tarafa yurtdışı konusu vardı bi ara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?