Premature Bebekler Bebeğim 28 Haftalık Doğdu

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
maşallah paşamıza ne güzelşeyler yapmış ara karne notuda gayet iymiş sabırla o uzun yol bitecek cnm benim sen gönlünü ferah tut zamanla kuzun herşeyi başarıcak

nınımcığım yolculuk var galiba nezman gidiyorsun kaç gün ayrı kalacağız?çok özletme kendini

merhaba arkadaşlar..nur emeklesin diye bende çok uğraşmıştım..emekleme pozisyonunu aldırdığımda hep yıkılıyodu..yavaş yavaş emekleme pozisyonunda bir süre durmaya başlayınca ellerini ileri atıyodum sonra ayaklarını öne atıyodum..sıkılana kadar bu şekilde günlerce devam ettim..daha sonra kendi pozisyonu alıyodu ama sizin bebeişler gibi kendini geriye doğru itiyodu..bende müdehale edip elini kolunu öne doğru itmeye devam ettim bi sürede yine böle devam etti.. sonra kızımın en çok sevdiği oyuncağı veya kaşıkları alıp bi tenceyide belli bi uzaklığa koyup birbirine vuruyodum..onun dikkatini iyice çekince koltuğa oturup onun alması için bekliyodum..ilk tepkileri ağlayarak getirmenizi sağlamak oluyo ama ben hiiiç oralı olmuyodum..daha sonra kızım yavaş yavaş öne doğru emekleye başladı ama sadece alıcağı oyuncağa kadar emekliyodu..sonra tam olarak emeklemeye başladı..inşallah en yakın sürede emekleme haberlerini alırız kuzucukların

Ben de kapşonlu penye hırka giydirip başına şapka taktım. Yanımıza da ince mont aldım her ihtimale karşı ama ona gerek kalmadı.

Teşekkürler teyzesi:) Alışsınlar artık salıncaklara. Parkta bizim kadar küçük kimse yoktu. Büyük çocuklar vardı. Çocuklar gelip sevmemize müsade eder misiniz diye sordular. Ben de tabi dedim. Mümkün olduğunca gözgöze gelmelerine dikkat ettim. Hani çocuklar belki hasta olabilirler diye kormadım değil ama böyle nereye kadar koruyacağız havalar ısındı hastalıklar da biraz azalmıştır herhalde. Yalnız parktan döndükten sonra elini yüzünü iyice yıkadım.
oy yakışıklı prensim benim maşalalh sana artık havaalr ısınınca her gn parka sahile götürmek gerekir çocukalrı diğer çocukları gördükçe hareketlenmeleri daha hızlı oluyor gibime geliyor
Evet canım maltepe sahili de çok güzeldir sen de yakında başlarsın çıkarmaya herhalde??

maşallah paşamıza ne güzelşeyler yapmış ara karne notuda gayet iymiş sabırla o uzun yol bitecek cnm benim sen gönlünü ferah tut zamanla kuzun herşeyi başarıcak
İnşallah canım bu kadar zor yollardan geçip buralarda tıkanıp kalmayız inşallah.

Canım Nur 14 aylıkken emeklemişti değil mi? Yani düzeltilmiş 11 aylıkken. İkisi de 28 haftalık doğduğu için belki de diyorum hazır olduğu zaman henüz gelmedi. Çünkü Berkay ayın dokuzunda düzeltilmiş 9 aylık olacak.

Berkay parkta:))

Eklentiler

• $IMG_0697.jpg
    18 KB · Görüntüleme: 51
  • $IMG_0699.jpg
    11,4 KB · Görüntüleme: 43
  • $IMG_0704.jpg
    10 KB · Görüntüleme: 41
  • $IMG_0705.jpg
    7,7 KB · Görüntüleme: 42
  • $IMG_0706.jpg
    7,8 KB · Görüntüleme: 45
ayy maşallah bıdığa yaa büyümüş de parktaki oyuncaklardan keyif almaya başlamış.... şu sevimliliğe bak yaa allah bağışlasın mehtapcım inanılmaz tatlı bir bebek Berkay. allah nazarlardan korusun...

Çok teşekkür ederiz teyzesi:)) Allah hepimizin bebeğini korusun sağlık sıhhat versin. İnşallah sağlıkla büyüyüp parklarda kendilerinin koşup oynadığını günleri de gösterir Allah'ım hepimize.

maşallah berkayabüyümüşde parklarda mı oynarmış!:))evet canım 14 aylıkken emekledi..biraz sabır canım..yakında birden bire emekleyip annesini şaşırtacak..emeklemeye başladımı ardından tırmanmalar başlıyo..sonrası dahada zorlaşıyo..hareketleri arttıkça risklerde artıyo..herşey bi tehlike halini alıyo..yazda geliyo mecbue da kızının peşinde kilo verir artık:))))

nınımcım yeni gördüm canım geçmiş doğum gününü kutlarım.ailenle sağlıklı mutlu bi hayat dilerim..ii tatiller bu arada canım..

Arzu'cum teşekkür ederim..senin yazdıkların iyi oldu..emekleme olayını kafamıza takmıştık..Ata!da emekleme pozisyonu almıyor hemen sırt üstü dönüyor ..
arada geri geri gidiyor olduğu yerde dönüyor..ama kaldırmıyor kendini daha..
nınımcım yeni gördüm canım geçmiş doğum gününü kutlarım.ailenle sağlıklı mutlu bi hayat dilerim..ii tatiller bu arada canım..

ohh nınımcım tatile çıkıosun demek süper. iyi tatiller canım şimdiden :) yolculuk ne tarafa yurtdışı konusu vardı bi ara.

evet canım bu cuma diyoruz 1 hafta sonra döneceğiz..
walla özleyeceğim sizleri..
Almanya ve İtalya canım..Sarı kız nasıl ???
ohh nınımcım tatile çıkıosun demek süper. iyi tatiller canım şimdiden :) yolculuk ne tarafa yurtdışı konusu vardı bi ara.

maşallah mehtap çok tatlı görünüyo evet penye hırka yeter çıkarkende ince montunu alırsın yanına ben akşam üstüde çıkarıyorum o yüzden montla çıkarıyorum yada yanıma alıyorum ohh kayıyoda berkay:)

iyim ben nınımcım ecrine çorba yaptım birazdan doyuracam ayy ne yapsam artık şaştım vallahi

arzucum herşeyi denedim önüne koyuyorum ama yok ellerini öyle denedim ayaklarını tuttum denedim önüne ayna koydum kendine bakıp sallanıyo gülüyo bişeye ulaşmak isteyince etrafında dönüyo geri geri gidip ulaşıyo

bizde seni özleyecez nınım ama kafanı dağıtırsın ne güzel bol bol gez dinlen bide bol bol yemek ye:)

Mecbue o elma çorbasını yaptım günde kaç bardak içeceğim ve
aç mı tokmu içeceğim ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…