• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim 20 günlükken sütüm kesildi ne yapabilirim😔

Hep ayni hikaye

Guru
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2012
742
851
303
34
Hanımlar, bebegim sağlık sıkıntılarından dolayı mama ile beslendi doğduğu zaman. Sonra anne sütüne geçecektik fakat benim sütüm kesildi 20 günde. O mama ile beslenirken ben sağım yaptım bir süre geldi. Ancak sonra sağlık sıkıntıları nedeniyle zaman ayırıp sağım yapamadım ve azalarak tamamen bitti şimdi. Tekrar sütüm gelir mi ya da gelmesi için ne yapabilirim.

Bebek emdikce süt gelir ama bebeginiz bos memeyi emmeyecektir muhtemelen ama siz yine de süt artırıcı çaylar icip sağarak süt gelmesini deneyebilirsiniz. Malt icecekleri rezene cok ise yarıyor. Sütünüz yeni kesildiyse belki gelir ama cok zaman geçtiyse bilemeyecegim. Sağlıkla büyüsün 💐

Anne sütü emzirerek gelir.su için Bol bol sık sık emzirip sonra sağım yapın. Gece ve emzirmeyi ve sagimini mutlaka yapin.Takviye mamasini emzirme destek sondasiyla verirseniz hem emmiş hemde doymuş olur. Yada kaşık biberon. Biberon emzik vermeyin bu dönemde kafası karışmasın. Hep ayni hikaye Hep ayni hikaye

Back