Bebek Beslenmesi bebeğim 16 aylık mamadan kesemiyorum..

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

isimolmasa

bencil ol, mutlu ol:)
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2012
638
0
26
İstanbul
merhaba,
arkadaşlar 16 aylık bebeğim var,
yemek doğru düzgün yemiyor, hep mama arıyor,
yani şöyle söyliyim, bi kase çorba yediriyorsam illada mama diye ağlıyor, ne önerirsiniz bana?

Doymuyor mu acaba ?
Çorbasını kıvamlı yap sulu olmasın.
Kaşık maması veriyorsan onun kıvamı da katı olsun.
Çok sulu şeyler tok tutmaz.

Artı mamayı birden kesme .
Yavaş yavaş dozunu düşür.
Örneğin 90 60 enson 30 Sonra vrmezsin zaten.

Buara konu yanlış bölümde.
Geçen gün mune gene uyarı yazmıştı.
Çok rağbet olduğu için her konuyu derdim var'a açmayın diye.
Bebek beslenmsne taşırlar bu konuyu.

merhaba,
arkadaşlar 16 aylık bebeğim var,
yemek doğru düzgün yemiyor, hep mama arıyor,
yani şöyle söyliyim, bi kase çorba yediriyorsam illada mama diye ağlıyor, ne önerirsiniz bana?

ac bırak sulu corba ekmek fılan yap et suyu fılan olsun ıcındee
Mamadan da hemen kesemessın aaz az vercen yawas yawas kesecenn alıstıra alıstıra normal yanı

Son düzenleme:
ıste benım kı bunun bı ust modelı
kahvaltı eder
sut dıye aglar pesımde :S

mama dediğiniz devam sütü mü yoksa kavanoz mamaları mı ? benim oğlum da mamacıydı kavanoz mamaları dışında pütürlü çorba içirmek mümkün olmuyordu yavaş yavaş sevdiği tatları katarak alıştırmıştım. rondodan çekip pürüzsüzleştirince yiyordu

Hazır mama bence !!!!!

oğlumda 19 aylık 17 aylıkken bıraktı biberonu halim harap...içsin canım benim zararı yokki faydası var.bazen yaptığım şeyleri yemediğinde o öğünde biberon yerdi.rahat olurdu.ama şimdi sütte içmiyo deli oluyorum.kıymetini bil valla.ohh ne güzel içsin kuzuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…