- 15 Şubat 2024
- 6
- 5
- 1
- 33
- Konu Sahibi duruannesi
-
Ben oğlum 3,5 aylıkken evden ayrılmak zorunda kaldım.2 yaşındayken de davayı açtım,şu an 5 yaşında dava hala devam ediyor.Arada sorular soruyor neden o evde değilsin orada yaşamanı istiyorum vs..Merhaba, bebeğim 14 aylık. Bebeğimin bu süreçte ne kadar etkilenir? Bebeği varken boşanmış anneler varsa ayan çocukları kaç yaşında? Psikolojileri nasıl? Ona karşı nasıl yaklaşmalıyım? Keşke şöyle yapsaydım dediğiniz şeyler var mı?
Neden dava hala devam ediyor? Çok yıpratıcı değil mi ya? Üzüldüm.Ben oğlum 3,5 aylıkken evden ayrılmak zorunda kaldım.2 yaşındayken de davayı açtım,şu an 5 yaşında dava hala devam ediyor.Arada sorular soruyor neden o evde değilsin orada yaşamanı istiyorum vs..
Beni üzen şey babada beni, bende babayı ozlemesi, özlemle büyüyor olması üzüyor biraz
Kolay değil elbette ama onların artık huzurlu olduğunu görmek her şeye değer. Her şeyleriyle ben ilgileniyorum mesela. Okulları, dersleri, hafta içi hafta sonu kurslara taşımalar, kıyafet alışverişleri, psikolojileri, ev temizliği, market, yemek, çalışma hayatı, kira, fatura, borçlar vb. Ama öyle huzurluyum ki, bunlar yorsa da aynaya baktığımda gözümdeki ışığın yavaş yavaş geri gelmeye başladığını görmek her şeye değiyor. Çocuklarım çok mutlu. Bir de davam bitse bir an önce, muhteşem olacak her şey.2 cocukla ayrılan kadınlar nasıl başa cıkıyorsunuz bu durumla tek çocuk problem değil de 2 çocuk benim gözümü çok korkutuyor 2 çocuktan sonra hayatım bitmiş gibi hissediyorum da boşanmayı çok düşündüm ama bundan sonra beni bekleyen nasıl bir hayat olur diye pek göze alamadım çocuklar da babaya çok düşkün
İtiraz ederek uzatıyor.Buyuk şehir olunca da uzun sürüyor.Neden dava hala devam ediyor? Çok yıpratıcı değil mi ya? Üzüldüm.
Çok güzel yaklaşmışsınız. Bende o şekilde diyeyim yani bir de bi yerde araştırmıştım. Pedagog diyormuş “biz ayrı evlerde yaşasak da annen ve baban seni çok seviyor ve hep sevmeye devam edecek asla sevgimiz azalmayacak” deyin demiştiBen keşke erken boşansaydım dedim sadece :) Kızım 7 yaşına yakın. Boşandık demedim ama artık bu şekilde yaşayacağız diye anlattım. Sizinki daha küçük daha çabuk alışır bu şekilde de büyür. Önemli olan ikinizin güzel bir düzeni olsun. Kolaylık diliyorum.
Benim arkadaşım 6 aylıkken boşandı yaşları küçük olduğu için çok etkilenmiyorlar tabi düzenini çok değiştirmezseniz babada başlarda pek yatıya kalması önerilmiyor çocuğu şimdi 9 yaşında gayet mutlu bi çocuk babasını zaten çok nadir gördüğü için pek sıkıntı yaşamadı
Düzen açısından aslında her gün annemdeydik. Dayılarına ve anneannesine acayip alışkın sadece akşam 6’dan sonra eve gidiyorduk. Kendi işim annemlerin alt katında bu yüzden oradaydı sürekli ama ben kendi evimizde yaşamak istiyorum. Orası benim konfor alanım. Keşke kızımla bana bıraksa evimizi zaten işi de yok onu buraya bağlayan bir şey olmadığı için ev kira zaten, kira kontratı bitene kadar keşke bıraksa kızımın da düzeni hiç bozulmasa
Siz şanslı olan siniz desem kabalık etmiş olurmuyum.benim kızım babasi na aşıktı.bavasi getirdiğin de bütün binayı yikiyordu gitme diyeKolay değil elbette ama onların artık huzurlu olduğunu görmek her şeye değer. Her şeyleriyle ben ilgileniyorum mesela. Okulları, dersleri, hafta içi hafta sonu kurslara taşımalar, kıyafet alışverişleri, psikolojileri, ev temizliği, market, yemek, çalışma hayatı, kira, fatura, borçlar vb. Ama öyle huzurluyum ki, bunlar yorsa da aynaya baktığımda gözümdeki ışığın yavaş yavaş geri gelmeye başladığını görmek her şeye değiyor. Çocuklarım çok mutlu. Bir de davam bitse bir an önce, muhteşem olacak her şey.
Boşandıktan sonra ne yapacak sizin ailenizin üst katında,kiraymış da keşke bıraksa değil,çek git diyin kira zaten annemlerin de üstü ben kalacam diyinDüzen açısından aslında her gün annemdeydik. Dayılarına ve anneannesine acayip alışkın sadece akşam 6’dan sonra eve gidiyorduk. Kendi işim annemlerin alt katında bu yüzden oradaydı sürekli ama ben kendi evimizde yaşamak istiyorum. Orası benim konfor alanım. Keşke kızımla bana bıraksa evimizi zaten işi de yok onu buraya bağlayan bir şey olmadığı için ev kira zaten, kira kontratı bitene kadar keşke bıraksa kızımın da düzeni hiç bozulmasa
Merhaba Adem güneşin videosu var bu konuyla ilgili mutlaka izleyinMerhaba, bebeğim 14 aylık. Bebeğimin bu süreçte ne kadar etkilenir? Bebeği varken boşanmış anneler varsa ayan çocukları kaç yaşında? Psikolojileri nasıl? Ona karşı nasıl yaklaşmalıyım? Keşke şöyle yapsaydım dediğiniz şeyler var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?