• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim 1,5 aylık nezle ve öksürük geçmiyor tıkanıyor

masalbebekk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Bebeğim 1,5 aylık nezle oldu üzerinden 10 gün geçti getirmediğim doktor kalmadı ilk ufak tefek öksürüklerle hapşırmalarla başladı sonra burnu tıkandı kan aldılar enfeksiyon yok dediler hava taktılar burun temizlediler bizde evde serum fizyolojik ile temizliyoruz yada okyanus suyuyla ama hala burnu tıkalı huzursuz bunun yanı sıra beni en çok korkutan da öksürmesi ard arda gelen bir sürü öksürük ve bir anda çocuk tıkanıyor doktor peditus şurup verdi çay kaşığının ucuyla çok minicik veriyorum ama 6 yaş altı çocuklar da kesinlikle kullanmayın diyor heryerde bu durumları yaşayan var mı

Günlük denilen birşey var araştır istersen youtubeden normalde böyle koca karı işlerine inanmam ama oğluma yapmıştık koydeyken annemin ısrarı üzerine çocuk rahatladı boş tavada yakıyorsun günlüğü çocuğun göğüs büyüklüğünde dumanının üzerinde gezdiriyor dün pamuğu is oluyor gece yatmadan göğsüne koyuyorsun öksürüğü almisti

Bebeğim 1,5 aylık nezle oldu üzerinden 10 gün geçti getirmediğim doktor kalmadı ilk ufak tefek öksürüklerle hapşırmalarla başladı sonra burnu tıkandı kan aldılar enfeksiyon yok dediler hava taktılar burun temizlediler bizde evde serum fizyolojik ile temizliyoruz yada okyanus suyuyla ama hala burnu tıkalı huzursuz bunun yanı sıra beni en çok korkutan da öksürmesi ard arda gelen bir sürü öksürük ve bir anda çocuk tıkanıyor doktor peditus şurup verdi çay kaşığının ucuyla çok minicik veriyorum ama 6 yaş altı çocuklar da kesinlikle kullanmayın diyor heryerde bu durumları yaşayan var mı
Alerji olabilir mi?

Peditus doktorlar veriyor ama ben bir dr takip ediyorum, Dr.Kadir Tugcu.Kesinlikle vermeyin diyor.
Ben ilk cocuguma birkac kez verdim. Sonra bir daha hic kullanmadim. Onsuzda iyilesti
Eger cigere inme durumu yoksa, oksuruk icin ben gogsune ve sirtina ilik havlu koyuyordum.(anane usulu) oda da buhar olacak . Surekli degil ama ara ara yapin. Bol bol emzirin
Bebeginiz küçük, genel durumuna dikkat edin, cok sıkışıksa tekrar dr. A götürün. ozele mi gidiyorsunuz bilmiyorum ama gitmediyseniz iyi bir dr bulup, ozele goturun bence

Back
X