bebeği yüz üstü yatırmak

melek82

Guru
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2008
146
2
318
42
Adana
bebeğim 25 günlük ve yüz üstü yatmayı çok seviyor. yüz üstü yatırmanın bebeğe bir zararı varmı bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim

en doğru yatırma "yan yatış" diyorlar bir çok yerde..
çünkü uykuda bebek kusabilir, yüzüstü ise ve sizden uzakta ise burnu tıkanabilir, sırt üstü ise de boğazına kaçabilir...

ben bebeğimi hiç yüzüstü uyutmadım, hiç hoşlanmıyor..

farklı şekillerde yatırıp, gece özellikle yan yatırmak lazım herhalde :)

Dün uzmantv de bir video da doktor yalnız bırakacağınızda yüzüstü yatırmayın nefes alamaz diyodu. Hatta en çok bebek ölümleri bu yüzden oluyomuş... Allah korusun...

En sağlıklı yatış yan yatışmış.. Kusarsa boğazına gitmesin diye....

kızım 1 aylıkken sormuştum doktoruma daha çok küçük yatırma demişti bebek ölümlerinin çoğu böyle oluyo dedi ama ben uyurken yatırmıyodum zaten ben başındayken yada kucağıma öyle yüz üstü yatırıyodum.uyurken yan yatır dedi dr bebeklerde reflü olabiliyo kusarsa ciğerine kaçıp tıkanmasın dedi.

bebegim 6 aylik 7. ayina girecek su ana kadar hic yuz ustu yatirmadim hep korktum..
bu aralar bazen yuz ustu yatiyor hemen ceviriyorum hep yan yatirdim cunku kustugunda disariya kolayca cikarabiliyor

en sağlıklısı yan yatırmak bence de. allah korusun ama uykuda ani bebek ölümlerinin en büyük sebebinin yüzüstü yatırmak olduğunu söykedi bizim doktorumuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…