• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeği uyumayan anneler çadırı :)

4 gün sonra 9 aylık olacak yavru kuşum, daha küçük saatinde uyur sadece mamaya uyanırdı iki defa ama bi süredir uyutup yerine koyuyoruz çok geçmeden uyanıyor, bazen saat başı bazen iki saate bir yine uyanıyor.. Düzelir mi ki acaba 🥲

Her ay yeni bi güncelleme geliyor valla 😬 bizimki gece uyuyor gündüz kavga gürültü ağlama kıyamet uyursa belki 1 saat uykuda hapşırıyor öksürüyor falan uyanıyor kendi kendine tam delirmelik hiçbir iş yapamıyorum. Gece uyuyor diye gece yapıyorum işlerimi sonra da ben uykusuz kalıyorum valla napcam şaşırdım ben de 😂
Keşke benimki de gece uyusa gündüz uyumasa :)

Bende hamileliğimde aynıydım ama bebeğim öyle değil sadece uykuya dalarken sıkıntı yaşıyor bi dalsa 12 saat uyuyor 3 defa filan beslenmek için mıkırdanıyor hemen duyuyorum sesini karnını doyurup gazını çıkartıp yatıyorum devam ediyor tabi emziğiyle birlikte çok yardımcı oluyor bana canım dostum 😂
Ben emziğe alıştıramadım
2 çeşit denedim
Şimdi bibs var aklımda.Bebekten bebeğe değişsede onu kolay tutuyormuş geneli…
4.ayda alışması zor olur mu sizce geç mi kaldık dersiniz ?

Ben emziğe alıştıramadım
2 çeşit denedim
Şimdi bibs var aklımda.Bebekten bebeğe değişsede onu kolay tutuyormuş geneli…
4.ayda alışması zor olur mu sizce geç mi kaldık dersiniz ?
Ben çok küçükken vermeye başladım 4. Ayda alışır mı bilmiyorum ama denemekte fayda var. Philips avent almıştım sadece onu tuttu allahtan uğraştırmadı beni. Ama maalesef bizde şöyle bir sorun var bebeğim beni emmiyor emerek uyumuyor sizinki belki sizi emerek uyuyorsa emziği siz olmuşsunuzdur. Keşke emsede ben buna razıyım😓

Ben çok küçükken vermeye başladım 4. Ayda alışır mı bilmiyorum ama denemekte fayda var. Philips avent almıştım sadece onu tuttu allahtan uğraştırmadı beni. Ama maalesef bizde şöyle bir sorun var bebeğim beni emmiyor emerek uyumuyor sizinki belki sizi emerek uyuyorsa emziği siz olmuşsunuzdur. Keşke emsede ben buna razıyım😓
Emerek uyumaya alıştı…
Evde ki tek emzik benim aynen 😊😊😀

Emerek uyumaya alıştı…
Evde ki tek emzik benim aynen 😊😊😀
Bir tanıdığımda 2. Ayında mamajoo’nun emziğini tutturdu bebeğine biraz zor tuttu ama başka emzik denemediler bunun bir tekniği vs vardır belkide bir araştırın isterseniz umarım tutar🤗

Bir tanıdığımda 2. Ayında mamajoo’nun emziğini tutturdu bebeğine biraz zor tuttu ama başka emzik denemediler bunun bir tekniği vs vardır belkide bir araştırın isterseniz umarım tutar🤗
İnşallah tutar.
Emerek uyutmak gerçekten çok yoruyor hiç şikayetçi olmayın :))

Kolaylıklar diliyorum inşallah bırakır uyanmalarını🙏🏻 keşke şöyle yapmadaydım dediğiniz şeyler var mı uyuturken böyle alıştırmasaydım vs gibi
Teşekkür ederim saat 4:18 yine uyutma nöbetindeyim:)
Evet benim kızım ilk zamanlardan beri emerek uyumaya alıştı benim ilk başta kolayıma geldi ilk zamanlar drlar ne zaman meme istese verin diyorlar ben habire uykudan uyandıkça meme istiyor diye meme verdim başka türlü uykuya döndürmeye çalışmadım. Mesela ben yoksam eşim uykuya döndürebiliyordu ama ben bilemediğim için emmeden uyumaz o filan diyordum. Benim en büyük hatam oydu. Hatam da demeyeyim ama bilinçsizlik işte. Sonraki zamanlarda artık tamamen emerek uyumaya alıştı. Uyku eğitimi vs vermek istemedim. Ona pişman değilim ama bu şekil de inanın çok yorucu. İnşallah uyku konusunda sizi zorlamayan bir bebeğiniz olur.

Teşekkür ederim saat 4:18 yine uyutma nöbetindeyim:)
Evet benim kızım ilk zamanlardan beri emerek uyumaya alıştı benim ilk başta kolayıma geldi ilk zamanlar drlar ne zaman meme istese verin diyorlar ben habire uykudan uyandıkça meme istiyor diye meme verdim başka türlü uykuya döndürmeye çalışmadım. Mesela ben yoksam eşim uykuya döndürebiliyordu ama ben bilemediğim için emmeden uyumaz o filan diyordum. Benim en büyük hatam oydu. Hatam da demeyeyim ama bilinçsizlik işte. Sonraki zamanlarda artık tamamen emerek uyumaya alıştı. Uyku eğitimi vs vermek istemedim. Ona pişman değilim ama bu şekil de inanın çok yorucu. İnşallah uyku konusunda sizi zorlamayan bir bebeğiniz olur.
İnşallah benim bebeğimin şuan tek sıkıntısı 30. 40. 50. dklarda uyanması ve kendi kendine geri uyuyamaması ellerini kolları çırpınıyor resmen durmuyor. Bende sallamak zorunda kalıyorum bir süre sonra kesiliyor bazen erken bazen geç ve sonra uyuyor. 00.30’da anne sütü verdim sabah 7.30’du ben uyandırdım beslenme için küçük olduğu için korkuyorum susuz kalır filan diye uyudu mu tam uyuyor bizimki çok şükür. Birde erkene çekebilirsem uyuma saatini mükemmel olacak.

3.30 gibi daldık kızlar sonrasında tiz bir çığlıkla uyandım 😬 4.20 gibi tekrar uyudu sabah 9’a kadar…
Ne halt edicem ben yaaaa 😕😕😕😕
Ayyy aklımı delircem😀

Ha bu arada sabah kalkar kalkmaz verdiğim mamadan sonra tekrar uyuyor hem de mamayı içerken…Uyku beslenmesi yapıyor bildiğiniz… uyandıramıyorum da…
Eeee hani ne oldu gazı bu arkadaşın.
gece ile gündüz yer değiştirmemiş gibi 😀

Son düzenleme:
Back