Bebeği uyumayan anneler çadırı :)

Gece nöbetindeyim anneler bi toplaşın bakalım :)
Hrrgun uyuyan cocugum üç gündür
Hiç bir düzeni bozmamıs olmamıza ragmen
Birden asagı uyumuyor
Gunduz uykusuna da
Gece uykusuna da direniyor
Noldu bılmem
Ama ben pert oldum

Hrrgun uyuyan cocugum üç gündür
Hiç bir düzeni bozmamıs olmamıza ragmen
Birden asagı uyumuyor
Gunduz uykusuna da
Gece uykusuna da direniyor
Noldu bılmem
Ama ben pert oldum
Ne kadarlık sizin bebiş…
Bizim hiç bir zaman düzenimiz olmadı :)

2,5 yaş bebesi. Gece en az 1 kez (şansım varsa) uyanır uykuya dalmakta zorlanır kucağımda uyuyor başka türlüsü yasak mazallah. Bazen 2-3 saati buluyor uyutup yatabilmem. Sabah olmuş oluyor zaten uyku nasıl bir şeydi unuttum

Destekli uykudan vazgeçmek 2 yaştan sonra daha da zor aslında uyur ama an ellerin işi o kadar çok ve zorki

Destekli uykudan vazgeçmek 2 yaştan sonra daha da zor aslında uyur ama an ellerin işi o kadar çok ve zorki
Meme bağımlıydı kestikten sonra kısa bir süre desteksiz uyudu o zaman biraz düzelmişti ama memenin yokluğunu kucak ile kapatmaya çalıştı ben de o süreçte mahrum etmek istemedim ve evet dediğiniz gibi oldu. Kucak destekli uyumaya alıştı bu sefer de ve o kadar dirençli ki asla kabul etmiyor başka türlüsünü

Beni bir çok anne kınar ama maalesef yaşları büyüdü 7 yaşında annesiyle uyuyan var. Siz zaten biliyorsunuz bi cesaret yapın ağlat ağlaya vazgeçecek 3-4 güne yani siz dinlenirseniz ona da faydanız çok olur . Akıl vermek gibi değil insan bazen bi cesaret arıyor

Şuan kucağımda iken bu satırları yazıyorum:)))
Sabah 4-5 uzun zamandır…
Oeliricem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…