Benimki uyuyor valla ahajajaGece nöbetindeyim anneler bi toplaşın bakalım :)
Niye uyumuyor çok mu küçükGece nöbetindeyim anneler bi toplaşın bakalım :)
Severim seniiiii :) Sen beni uyut bebişim :)Benimki uyuyor valla ahajaja
Hrrgun uyuyan cocugum üç gündürGece nöbetindeyim anneler bi toplaşın bakalım :)
UyutayımSeverim seniiiii :) Sen beni uyut bebişim :)
PerişanımUyutayım
3.ay bitme üzere.Niye uyumuyor çok mu küçük
Ne kadarlık sizin bebiş…Hrrgun uyuyan cocugum üç gündür
Hiç bir düzeni bozmamıs olmamıza ragmen
Birden asagı uyumuyor
Gunduz uykusuna da
Gece uykusuna da direniyor
Noldu bılmem
Ama ben pert oldum
Allah yardımcınız olsun benimki de kolikti 18. Ayda hiç uyanmadan uyumaya başladı . Ne desem boş3.ay bitme üzere.
Koliğin kralı bizimki…
18 ay çok geç yaaaAllah yardımcınız olsun benimki de kolikti 18. Ayda hiç uyanmadan uyumaya başladı . Ne desem boş
6. Ayda derin bir nefes alırsınız3.ay bitme üzere.
Koliğin kralı bizimki…
Her çocuk değişik 6 da olabilir bizim hem reflü hem kolik hem memeeeee bi bebekti . İnş 6. Aya olur18 ay çok geç yaaa
Çok kötü hissettim şuan
Ben 6.aya falan şartlamıştım kendimi :))
Destekli uykudan vazgeçmek 2 yaştan sonra daha da zor aslında uyur ama an ellerin işi o kadar çok ve zorki
2,5 yaş bebesi. Gece en az 1 kez (şansım varsa) uyanır uykuya dalmakta zorlanır kucağımda uyuyor başka türlüsü yasak mazallah. Bazen 2-3 saati buluyor uyutup yatabilmem. Sabah olmuş oluyor zatenuyku nasıl bir şeydi unuttum
Meme bağımlıydı kestikten sonra kısa bir süre desteksiz uyudu o zaman biraz düzelmişti ama memenin yokluğunu kucak ile kapatmaya çalıştı ben de o süreçte mahrum etmek istemedim ve evet dediğiniz gibi oldu. Kucak destekli uyumaya alıştı bu sefer deDestekli uykudan vazgeçmek 2 yaştan sonra daha da zor aslında uyur ama an ellerin işi o kadar çok ve zorki
Beni bir çok anne kınar ama maalesef yaşları büyüdü 7 yaşında annesiyle uyuyan var. Siz zaten biliyorsunuz bi cesaret yapın ağlat ağlaya vazgeçecek 3-4 güne yani siz dinlenirseniz ona da faydanız çok olur . Akıl vermek gibi değil insan bazen bi cesaret arıyorMeme bağımlıydı kestikten sonra kısa bir süre desteksiz uyudu o zaman biraz düzelmişti ama memenin yokluğunu kucak ile kapatmaya çalıştı ben de o süreçte mahrum etmek istemedim ve evet dediğiniz gibi oldu. Kucak destekli uyumaya alıştı bu sefer deve o kadar dirençli ki asla kabul etmiyor başka türlüsünü
Şuan kucağımda iken bu satırları yazıyorum:)))
2,5 yaş bebesi. Gece en az 1 kez (şansım varsa) uyanır uykuya dalmakta zorlanır kucağımda uyuyor başka türlüsü yasak mazallah. Bazen 2-3 saati buluyor uyutup yatabilmem. Sabah olmuş oluyor zatenuyku nasıl bir şeydi unuttum
Al işte…Her çocuk değişik 6 da olabilir bizim hem reflü hem kolik hem memeeeee bi bebekti . İnş 6. Aya olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?