Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz 3 gün önce işitme testine gittik, bazı sağlık sorunlarımızdan dolayı yaptıramamıştık. çok şükür iyi çıktı ama doktor teyzemiz öyle şeyler söyledi ki hayattan soğudum valla. 0-3 yaş arası bebeklere hiç-dikkat HİÇ- tv izletmeyecekmişiz, bakmasa bile tv nin açık olduğu ortamda dahi bulunmayacak sesini duymayacakmışız, çocuğu ayrı odaya koyup kendimiz de izlemeyecekmişiz, 3-7 yaş arası günde 15 dakika sadece çizgi film, 7 yaşından sonra da parça parça toplam 1 saat izleme hakkı varmış. bu arada 7 yaşına kadar bilgisayar da yasak. peki bunu nasıl sağlıycaz dediğimde de siz ona örnek olacaksınız, alarm kurup izleyeceğiniz programın saatinde açıcaksınız bitince de hemen kapatacaksınız dedi. ben de he he evet dedim, ama hiç olacak gibi görünmedi gözüme. tv çocuklarda çok ciddi işitme ve iletişim problemlerine ve de konuşma geriliğine neden oluyormuş. TV siz hayat da nasıl olur bilmiyorum bizde devamlı açık çünkü.
kızlar sakın yanlış anlamayın ama biz büyürken televizyon seyrettik hangimizde problem var bence bazen doktorlar abartıyorlar kimi doktor yürüteç zararlı diyor kimisi bindirin mesela 1 yaşından önce bebeklere süt vermeyin diyorlar biz nasıl büyüdük inanın ben anlamıyorum gün geçtikçe bir sürü şeyler çıkartıyorlar bende bir gariplik var sanırım
kızlar sakın yanlış anlamayın ama biz büyürken televizyon seyrettik hangimizde problem var bence bazen doktorlar abartıyorlar kimi doktor yürüteç zararlı diyor kimisi bindirin mesela 1 yaşından önce bebeklere süt vermeyin diyorlar biz nasıl büyüdük inanın ben anlamıyorum gün geçtikçe bir sürü şeyler çıkartıyorlar bende bir gariplik var sanırım
benimki tv izlemek için bizle yarışa bile giriyo önüne geçtikmi bağırıyo izlesin yaa ben 23 yaındayım da noldu izledim tv de ...[/QUOTE
ya gizem çocukken izlediğin şeylerle şimdikiler birmi yapma teknoloji artık en basit çizgi filmlerde bile kafa karışıklığı yaratıyor,
bu ülkede değilmi kendini pikachu sanıp camlardan atlayan çocuklar, bu ülkede değil mi kurtlar vadisinden yeni yetme bitirim polat alemdarlar yani 20 yıl öncesi ile birmi, benim çocukluğumdan hatırladuığım şirinler, red kit, yakari (ki bu çizgi film ingilterede otistik çocukların eğitiminde kullanılan birşeymiş düşünün trt bunu yayınladı) clementin, ki onlar bile ilkokula giderkendi düşün
arkadaşlar konuma ilginiz için teşekkür ederim. bende sakıncası olacağını iraz kendiyle vakit geçirince benimde işime geliyordu.düşünüyordum ama o biraz kendiyle vakit geçirince işime geliyordu.zaten pek fazla tv izleyemiyorum doğduğundan beri bundan sonrada izlemeyi veririz.çocuğumuzdan önemli değil.
bizimde ailede otistik var ve çok zor ki en korktuğum şeyde o.allah yardımcıları olsun.
o zaman canım beni anlıyorsundur bizim daha çok dikkat etmemiz gerekiyor biliyorum bzen onları oyalamak çok zor oluyor, yemek dahil tuvalete gtmek bile zulm oluyor çünkü hep ilgi istiyorlar ama napıcaz biraz sabır sadece