• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Bebeği Sık Sık Hasta OLanlar

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

xoxmrxuxm66

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2008
118
1
96
Yozgat
arkadaşlar oğlum 16 aylık çok sık hasta oluyo
geniz eti var sıkıntılı nefes alıyor 2ayda bi boğaz enfeksiyonu geçiriyor
dişleri çok zor çıkıyor yemesinde sıkıntısı yok anne sütü alıyor iki öğün günlük süt ve hertürlü yiyeceği yiyor
geniz akıntısı oluyo sık sık buda çok kötü öksürtüyor
doğduğundan beri sürekli mız mız ağlıyo benden ve babası
ndan başka kimsede durmuyo hep mutsuz
5dk bile oyuncak tv yiyecek vs ilgenmiyo oyalıyamıyorum
uyku düzeni hiç yok
ne yapacağımı şaşırıyorum gören herkes ne biçim çocuk bu diyor
hastalıklar yüzünden böle sanırm bebeği böyle olan annelerden yardım ve fikir istiyorum siz neler yapıyorsunuz

arkadaşlar oğlum 16 aylık çok sık hasta oluyo
geniz eti var sıkıntılı nefes alıyor 2ayda bi boğaz enfeksiyonu geçiriyor
dişleri çok zor çıkıyor yemesinde sıkıntısı yok anne sütü alıyor iki öğün günlük süt ve hertürlü yiyeceği yiyor
geniz akıntısı oluyo sık sık buda çok kötü öksürtüyor
doğduğundan beri sürekli mız mız ağlıyo benden ve babası
ndan başka kimsede durmuyo hep mutsuz
5dk bile oyuncak tv yiyecek vs ilgenmiyo oyalıyamıyorum
uyku düzeni hiç yok
ne yapacağımı şaşırıyorum gören herkes ne biçim çocuk bu diyor
hastalıklar yüzünden böle sanırm bebeği böyle olan annelerden yardım ve fikir istiyorum siz neler yapıyorsunuz

Sanki benim oğulumu anlatmışsın,benimki 21 aylık Bizimkininde genız akıntısı bu sıralar arttı..İki üç kezde kustu, ant. yeni bitirdik..int. araştırdım geni eti akıntısının nedenlerini ya sinüzit ya geniz eti yada alerjik...bizimde alerjik yapımız var.kanda da çıktı..O yüzden bünyemiz çok hassas..Kışın kaç kere bronşiolit atlattık..
sende bir ıge testi yaptır..

yapıldı canım alerjik ama işte doğal bitkiler yada evde yapabileceğim şeyler arıyorum hep antibiyotik doktor vs olmazki bağışıklığını güçlendirmek için bişiler yapmak lazım daha küçük olduğu içinde herşeyi yapamıyorum

Back