• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeği rota virüs olan

anneyimben123

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2024
3
0
1
26
Bebeğim 6 aylıkken rota virüse yakalandı çok ağır geçti kusma ishal ateş hepsini yaşadık ve neredeyse 1 aya yakın sürdü, ek gıdaya başlamıştık o sırada ardından Türkiyede bir doktora götürdüm gastroentroloji ve alerji gördü yumurta sarısı alerjisi çıktı ama avokado muz yiyincede aynı döngü başa sardı benzerini yaşayan aramızda var mıdır merak ettim:(

Bebeğim 6 aylıkken rota virüse yakalandı çok ağır geçti kusma ishal ateş hepsini yaşadık ve neredeyse 1 aya yakın sürdü, ek gıdaya başlamıştık o sırada ardından Türkiyede bir doktora götürdüm gastroentroloji ve alerji gördü yumurta sarısı alerjisi çıktı ama avokado muz yiyincede aynı döngü başa sardı benzerini yaşayan aramızda var mıdır merak ettim:KK43:
Rota aşısı yaptırmamış mıydınız?

Sanırım aşı yaptırmadınız? Rotayla alerjinin bağlantısı olur mu bilmiyorum ama sanmıyorum. Muhtemelen çoklu besin alerjisi var. Emiyor muydu mamayla mi besleniyordu? Emiyorsa ek gıda öncesi kusma, kanlı yada mukuslu kaka gibi problemleriniz var mıydı?

Sanırım aşı yaptırmadınız? Rotayla alerjinin bağlantısı olur mu bilmiyorum ama sanmıyorum. Muhtemelen çoklu besin alerjisi var. Emiyor muydu mamayla mi besleniyordu? Emiyorsa ek gıda öncesi kusma, kanlı yada mukuslu kaka gibi problemleriniz var mıydı?
Emiyor. Ek gıdaya başlamadan önce olmadı böyle birşey. Zaten kaka testinde rota pozitif çıktı ama aynı zamanda besinlede ilişik sorunlar yaşadık, dediğim gibi her tarifimde yumurta vardı.. enterekolit dediler Türkiye’de ince bagırsagın sindiremedigi besinlere karşı alerji. Zamanla geçecekmiş. Zorlanıyorum bir tık kahvaltı vs hazırlarken ona. Ama geçecek inşallah

Back