Bebeği rahim ağzına düşen var mı?

duygum9

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2007
24
0
9 haftalık hamileyim benimde kahverengi akıntım geliyo doktora gittiğimde ilk önce progestanı arttırdı istirahat ettim yok gibiydi cuma günü tekrarlayınca doktora gittim ve bebeğin rahimin ağzında olduğunu söyledi ben tutmaya çalışıyorum dedi o gitmeye çalışıyo artık hayırlısı yatıp dinlemeni istedi hiç bir iş yapmıcakmışın yanlız şimdi çok korkuyorum ya beni bırakıp giderse ....:KK43:benneyaptımki

Arkadaşım, benimde bebeğim çok aşağıdaydı.. 9 ay boyunca çok zor günler geçirdim.. Sürekli kanamalarım oldu.. Seninki daha çok yeni.. Benim 4 ay boyunca kanamam oldu (kahverengi).. Sürekli kasıklarım dışarı çıkacakmış gibi ağrılarım oldu.. Dr. plasentamın ve bebeğin çok aşağıda olduğunu söyledi.. Tabi, normal gebelikler gibi rahat bir 9 ay geçirmiyorsun ama sonuçta ben bebeğime zor da olsa kavuştum.. Rabb'im sanada nasip eder inşallah..
Bebek aşağıda olunca, gebelik dahada zorlaşıyor.. Daha dikkatli olman gerek.. Hele bebek büyüdükçe, yürüyememiştim bile ama tabi şöyle de bir ayrıntı var: Benim bebeğim 4.5 kg. doğdu.. Ben inanılmaz derecede zorlandım gebeliğimde ve doğumumda.. Ama sonuçta çok ta sağlıklı bir bebeğim oldu..
Korkma, hep dua et.. Rabb'im cömerttir..
Allah yardımcın olsun güzel kardeşim..

canım bendede oldu ama dr öyle bişiy dememişti tehlike vardı hiç kakmadım bi süre ben atlattım inş sende atlatacan seni çok iyi anklıyom canım dua et allaha sığın inş sende atlatacan

bana da öyle dedı.. hatta basını ölcemıyorum.. erken dogabılır dedı.. ama 9 ayı doldurduk hala tık yoktu... bol bol dınlen ayakta çok durma... allahın iznıyle bırseycıkler olmaz..

cok gecmıs olsun canım allah yavrunu sana bagıslasın allah ona yasma gucu versın

öncelikle çok teşekkür ederim sizlere canım arkadaşlarım bana verdiğiniz moral çok iyi geldi ihsallah bişeycik olmazda bende bebeğime kavuşurum

düşüncelerin için saol ama takmamak ne kadar eldeki hep aklımda acaba ne olucak diye birazda evhamlıyım öyle Allah ne derse o olucak karşı gelemeyiz

X