R Rzgrksy Üye Kayıtlı Üye 6 Haziran 2019 259 200 18 4 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Zekta #41 Bende 21 kez okudum olmayan herkese dedim Rabbim kabul etsin inşaAllah duamızda birbirimizi unutmayalım
Bende 21 kez okudum olmayan herkese dedim Rabbim kabul etsin inşaAllah duamızda birbirimizi unutmayalım
S Sogukkahve35 Kün fe yekün tek ayak cezası Kayıtlı Üye 17 Eylül 2018 837 497 23 33 İzmir 4 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Zekta #42 Zekta .!.: Bende şimdi okudum canım rabbim hepimize sağlıklı salih/ saliha evlat nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla... Aminn inşallahh ben de 3 kere okudum :)
Zekta .!.: Bende şimdi okudum canım rabbim hepimize sağlıklı salih/ saliha evlat nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla... Aminn inşallahh ben de 3 kere okudum :)
S Sogukkahve35 Kün fe yekün tek ayak cezası Kayıtlı Üye 17 Eylül 2018 837 497 23 33 İzmir 4 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Zekta #43 Rzgrksy .!.: Bende 21 kez okudum olmayan herkese dedim Rabbim kabul etsin inşaAllah duamızda birbirimizi unutmayalım Genişletmek için tıkla... Ben her duamda hepimize dua ediyorum ... Rabbim hepimize çifter çifter bebek versin aminn..
Rzgrksy .!.: Bende 21 kez okudum olmayan herkese dedim Rabbim kabul etsin inşaAllah duamızda birbirimizi unutmayalım Genişletmek için tıkla... Ben her duamda hepimize dua ediyorum ... Rabbim hepimize çifter çifter bebek versin aminn..
Zekta Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler☝🏻 🌸 tek ayak cezası Kayıtlı Üye 15 Mayıs 2019 2.984 3.823 53 4 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Zekta #44 Rzgrksy .!.: Bende 21 kez okudum olmayan herkese dedim Rabbim kabul etsin inşaAllah duamızda birbirimizi unutmayalım Genişletmek için tıkla... Sağol kuzumm aynen birbirimize çok dua edelim vee güzel haberler alalım...Rabbim hepimize nasip etsin hayırlı bir evlat bugünün hürmetine
Rzgrksy .!.: Bende 21 kez okudum olmayan herkese dedim Rabbim kabul etsin inşaAllah duamızda birbirimizi unutmayalım Genişletmek için tıkla... Sağol kuzumm aynen birbirimize çok dua edelim vee güzel haberler alalım...Rabbim hepimize nasip etsin hayırlı bir evlat bugünün hürmetine
Zekta Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler☝🏻 🌸 tek ayak cezası Kayıtlı Üye 15 Mayıs 2019 2.984 3.823 53 4 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Zekta #45 Sogukkahve35 .!.: Ben her duamda hepimize dua ediyorum ... Rabbim hepimize çifter çifter bebek versin aminn.. Genişletmek için tıkla... İnşallah Allah kalbine göre verir canım benim :)
Sogukkahve35 .!.: Ben her duamda hepimize dua ediyorum ... Rabbim hepimize çifter çifter bebek versin aminn.. Genişletmek için tıkla... İnşallah Allah kalbine göre verir canım benim :)
Zekta Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler☝🏻 🌸 tek ayak cezası Kayıtlı Üye 15 Mayıs 2019 2.984 3.823 53 4 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Zekta #46 Ve bide kızlar inancımızı kaybetmeyelim inanın ki onu bize vericek olan Allah yürekten inanarak yaparsak bunun cevabını alıcaz ben inanıyorum gönülden edilen hiç bir dua geri çevrilmez çünkü :)
Ve bide kızlar inancımızı kaybetmeyelim inanın ki onu bize vericek olan Allah yürekten inanarak yaparsak bunun cevabını alıcaz ben inanıyorum gönülden edilen hiç bir dua geri çevrilmez çünkü :)