Canım banada bi arkadaşım gönderdi bugün dedi bende okumadan direkt buraya attım aynen pazar günüymüş 3. Güncanim burda zilhicce ayinin 3 ünde okunmali diye yaziyor. zilhicce ayinin 3 ü de pazar gününe denk geliyor. islama göre önce o günün gecesi geliyor sonra gündüzü yani pazar gündüzden okunmali bu. sen neden cuma günü icin dedin anlamadim ?
Yanlış anlamış kendisi de ondan sonra düzeltti bir önceki mesajlarda :)canim burda zilhicce ayinin 3 ünde okunmali diye yaziyor. zilhicce ayinin 3 ü de pazar gününe denk geliyor. islama göre önce o günün gecesi geliyor sonra gündüzü yani pazar gündüzden okunmali bu. sen neden cuma günü icin dedin anlamadim ?
Düzelttim canlar bende heycanla attığım için hata oldu kusura bakmayınYanlış anlamış kendisi de ondan sonra düzeltti bir önceki mesajlarda :)
tamam canim sagol. bende gününü kacirdim diye üzülmüstüm. yarin okuyacagim insallah. allah razi olsun sendende arkadasindanda bizimle paylastinizCanım banada bi arkadaşım gönderdi bugün dedi bende okumadan direkt buraya attım aynen pazar günüymüş 3. Gün
tamam canim sagol :)Yanlış anlamış kendisi de ondan sonra düzeltti bir önceki mesajlarda :)
sorun degil canim insan heycanlaniyor bu kadar ugrasinca iste. allah yardimcimiz olsunDüzelttim canlar bende heycanla attığım için hata oldu kusura bakmayın
aminnnİnşallah okuyan herkes bende dahil bu ay bebek sahibi oluruz inşallahh
Amin canım inşallah fatdasını görürüz :)tamam canim sagol. bende gününü kacirdim diye üzülmüstüm. yarin okuyacagim insallah. allah razi olsun sendende arkadasindanda bizimle paylastiniz
insallah amin canim. adetliykende okunurmu bu dua ?Amin canım inşallah fatdasını görürüz :)
Eşiniz okuması gerekirinsallah amin canim. adetliykende okunurmu bu dua ?
sagol canim o hic böyle seylerle ugrasmazkiEşiniz okuması gerekir
Dediğim gibi eşin okusa daha iyi olur canım ama annen de okuyabilirsagol canim o hic böyle seylerle ugrasmazkirahatsiz olur yapmaz anneme söylerim o okuyabilirmi
sagol canim o hic böyle seylerle ugrasmazkirahatsiz olur yapmaz anneme söylerim o okuyabilirmi
canim çok kısa ayetler eşin okusa daha iyi olur sankisagol canim o hic böyle seylerle ugrasmazkirahatsiz olur yapmaz anneme söylerim o okuyabilirmi
Canım ben bugün de okudum. Dua et lütfen inşallah kabul olsun .. İkimizinki de kabul olsun inşallah tez vakittecanim çok kısa ayetler eşin okusa daha iyi olur sanki
Ben okudum 7 kere :) üstüne bi de yasin suresi okudumcanim çok kısa ayetler eşin okusa daha iyi olur sanki
Bende şimdi okudum canım rabbim hepimize sağlıklı salih/ saliha evlat nasip etsin inşallahCanım ben bugün de okudum. Dua et lütfen inşallah kabul olsun .. İkimizinki de kabul olsun inşallah tez vakitte
Eferim gız bende 3 kere okudumBen okudum 7 kere :) üstüne bi de yasin suresi okudumgerisi takdiri ilahi duadan zarar gelmez hem meali de guzel cocuk ile ilgili allah razi olsun
AmiinnnnnnnnEferim gız bende 3 kere okudumRabbim kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?