Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 25 günlük anneyim bebeğimin 2 gündür burnu tıkalı aspiratörle temizliyorum ama geçmedi emerken uyurken çok zorlanıyo
bebeği nezle olanlar ne yapıyorsunuz nasıl geçirebilirim nezleyi
benim kızım nezle olduğunda 3 aylıktı ben ıhlamur çayı veriyordum iyi gelmişti ama senin kuzun daha çok küçükmüş bence sen kendin ihlamur ekinezya zencefi gibi nezleye iyi gelen bitki çayları kullan bebeğin seni emiyormuş nasılsa faydası olur rahatlatır bebeğini.papatya çayı verebilirsin bebeğine bi zararı olmaz nefesini rahatlatır biz nezle olduğumuzda buharını soluyoruz çok iyi geliyor sende bebeğinin uyuduğu adaya papatyayı katnatıp koyarsan nefenine iyi gelir nemli havada rahat eder kuzum.
bide gece yatarken bebeğinin odasına soğanı 4 e bölüp koyarsan burnunu açıyor rahatlatıyor bunu internetten öğrenmiştim yaptım faydasını gördüm ben ayrıca soğan ortamdaki mikroplarıda yok ediyor
ama kokusu çok fena bütün gün odayı havalandırman gerekiyorrr:)
geçmiş olsun.... bize dr umuzun söylediği ve uygulayıpta memnun kaldığımız yöntemi yazayım.... kuru soğanı kes 2ye böl, tülbente sar... yatağının başucuna as.... inan bana duyunca '' hadi canım '' demiştim... ama çaresiz kalınca denedim.. iyikde denemişiz... ogün bugündür meleğimin burnu tıkansa uyguluyorum... tavsiye ederim.
burun deliklerine serum fizyolojik damlatabilirsiniz ama 7-10 günü geçmesin.içindeki tuz 2 aydan küçük bebeğin böbreklerine fazla yük bindirebilir.aslında bilimsel bir çalışma bilmesem de ,anne sütünü burun deliklerine damlattığınızda faydasını göreceğinizi düşünüyorum.sonuçta bu süt (sanıldığının aksine, soluk borusuna değil,)yemek borusuna ve midesine gidecek.içindeki sekretuar immünglobulin A (vücut salgılarındaki antikor) nezleye karşı koruma sağlayacaktır.burnu nemlendirmek önemli.
malum ısınma nedeniyle evlerin havası kuru.mothercare gibi bir takım mağazalarda odayı nemlendirici aletler var,ne kadar işe yarıyor bilemem ama buharı direk bebeğe vermeyecek şekilde odayı nemlendirebilirsiniz.ya da eski fakat etkin bir nemlendirici olarak kaloriferin üstüne ıslak çamaşır koymayı önerebilirim.
soğuk algınlığının en etkin ilacı sıvı tedavisi:bol bol emzirmek..kucak ve ilgi..geçmiş olsun..
soğanı ikiye kesip yatağının başına koydum inanılmaz ii geldi kendi kendine mukus akmaya başladı çok teşekkür ederim
süt hiç aklıma gelmemişti şimdi onuda denedim burnunu çok güzel boşalttırdı teşekkürler
sütü burnunun içine mi damlatıyorsunuz daha önce duymuştum ama daha bebegım 25 günlük korkuyorum ama sürekli burnu tıkanıyo uyuyamıyor
bı damlat bence anne sütünden bıse olmaz..
yada soğanı dene once ıstersen..
bende bu ıkısını uygulıcam sımdı..benım kızında murnu akıyooo
gecmıs olsuuuun