• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler Bebegi kuvezde kalmış olanlar...

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Peki bu surekli beslenme istegi ne zaman gecer acabaa cok kilo aliyo böyle
Arkadasim surekli beslenmesi daha iyi degilmi hizli bir sekilde gelişir saglikli sekilde büyür maşallah yavruna varsin kilo alsin, benim yavrum ilk dogdu günlerde 31 haftalik doğdu dogum kilosundan aşağı düşmüstü küvezde şuanda kucağıma almak bile nasip olmadi şükur Rabbime şimdi anne sütü aldığından bu yana gözle görülür değişim söz konusu Rabbim yavrularimiza sağlık nasip etsin inşallah

Amin cumlemize insallah ama benimki anne sütü almiyoki sadece mama ile besleniyo o yuzden korluyorum

Merhaba canım benim bebeğim 33 haftalık doğdu 15 gün küvezde kaldı bizde biberon lafı geçmedi beni emmesi yeterliydi ememediği yerde de enjektör ile beslememiz gerekti biberon vermedik yani hastanemiz öyle yönlendirdi. Sağlık diliyorum sanada bebeğine de canını sıkma bu günler geçici dua edelim bol bol

Amin cumlemize insallah ama benimki anne sütü almiyoki sadece mama ile besleniyo o yuzden korluyorum
Mama ile besleniyorsa canım sen dr danış o zaman ona göre belki doz ayarlaması yapabilirler sağım filan yaptınmı süt gelmesi icin

Evet sağıyordum zaten mide rahatsizki geçirdim surekli istifar bisey yemedim bi hafta kadar çok sıkıntı cektim maalesef bu dönemde ne sağım yapabildim ne beslenebildim boyle böyle bitti

Canım doktor ayarlasada ağlayınca napcam ki emzik veriyom istemiyo sallıyorum susmuyo mama alana kadar acaba 1 ay erken dogduya simdi düzeltilmiş 1 aylık yenidoğan gibimi oluyo o yuzdenmi şık sık acıkiyo uyanınca 1 saat bile uyanık kalamiyo hemen uykusu geliyo

Cok sagol cavp yazdgn icinbebegim 2 aylik oldu cok şükür ama uyku sorunu var anbe sütü almiyo mams aliyo saat başı acikiyo duzenli uykumuz yok gaz sancıları var cok zorlaniyorum tecrubelisin napmam lazim ne zaman düzelir

Bu mesajı okuyunca bir an “Benim oğlumu nereden tanıyorsun?” diye soracaktım 😁 çünkü birebir benim bebeğimi tarif etmişsin.

Canım doktor ayarlasada ağlayınca napcam ki emzik veriyom istemiyo sallıyorum susmuyo mama alana kadar acaba 1 ay erken dogduya simdi düzeltilmiş 1 aylık yenidoğan gibimi oluyo o yuzdenmi şık sık acıkiyo uyanınca 1 saat bile uyanık kalamiyo hemen uykusu geliyo
Canım mide yapıları küçük oldugu icin cabuk yoruluyorlar bu yüzden de sık sık beslenmek istiyorlar, kızım doğduğunda göbeginden beslemeye başlamışlar serumla geceleri sürekli ağlıyormuş yavrum😕🥺 anne sütüne geçince serumla beslenme bırakildı şükür gece ağlamasıda azalmış aciktigi icin ağliyormuş yavrum, yeni doğan dr serumla beslendigi zaman hazmetmiyor diyordu, sende sıkma canıni cabuk toparlanıp daha iyi gelişir ek gıdaya başladığın zamaan o aylara gelince faydalı yiyecekler yedirirsin Rabbim meleklerimizi korusun

Amin insallah yavrularimizi bize bağışlasın zor ama cok guzel anne olmak binlerce kez şükürler olsun etrafimdakiler canimi sıkıyo ben emzirmek istemezmiyim sütümü vermek yok iste obez olur bilmem ne napabilirim ki açmi birakayim

Amin insallah yavrularimizi bize bağışlasın zor ama cok guzel anne olmak binlerce kez şükürler olsun etrafimdakiler canimi sıkıyo ben emzirmek istemezmiyim sütümü vermek yok iste obez olur bilmem ne napabilirim ki açmi birakayim
O konuşan insanlar çok biliyor sadece boş konuşurlar takma sakın bizler çektiğimiz sıkıntıyı biliyoruz varsın mamayla beslensin meleğin sağlıklı olsun gerisi mühim değil boş konuşanlara ver cevabını..

Herkesin bebegi normal emiyo uyuyo sıkıntı çekmiyorlar o yuzden konuşmak kolay geliyo ben gunlerdir 5 te yatiyorum sabaha kadar uyku yok sonrada saat basi kalkiyo sütüm olmuyo iste napim bende üzülüyorum

Herkesin bebegi normal emiyo uyuyo sıkıntı çekmiyorlar o yuzden konuşmak kolay geliyo ben gunlerdir 5 te yatiyorum sabaha kadar uyku yok sonrada saat basi kalkiyo sütüm olmuyo iste napim bende üzülüyorum
Boşver sıkma canını bebeğin iyi gerisi mühim değil herkes istediğini söylüyor umursama konuşulanları yavrun seninle kollarında ya bunada şükür

Cok şükür rabbime ben pirinç unuyla büyümüşüm emmemisim çok saglikliyim hicbi sikayetim yok aptalda olmamışım demekki beynimde gelişmiş 😁annem diyorki 8 ay gece gündüz ağladın kimbilir ne derdim vardı şimdi imkanlarimiz var doktorlar var Allahtan

Back