Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çocuk HastalıklarıBebeği kalın barsak ameliyatı geçiren var mı aranızda :(
selam kızlar bebeğim 20 gün önce kaln barsağndan amlyat oldu barsağı dışarda şuan 10 kilo olunca tekrar amlyatla içeri alncak dualarınızı bekliyorumsenağlama
selam kızlar bebeğim 20 gün önce kaln barsağndan amlyat oldu barsağı dışarda şuan 10 kilo olunca tekrar amlyatla içeri alncak dualarınızı bekliyorumsenağlama
benim oğlumda fıtık ameliyatı olmuştu.hastahanede yatarken öyle bi bebiş vardı 5 aylıktı.bağırsağına torba gibi bişey takılıydı aynı rahatsızlıkmı bilmiyorum ama sağ salim çıkmıştı ameliyattan çok şükür.bir tanesininde bağırsakları yapışıktı.7 8 saat sürdü ameliyatı oda sağ salim çıktı.tek dertleri emememekti anestezi aldıkları ve bağırsak ameliyatı oldukları için bi kaç gün serumla beslenmeleri gerekiyordu başka sıkıntıları olmadı.dua etki yavrunun rahatsızlığının bi çaresi var yapacak hiçbişeyde olmayabilirdi.onlar melek allah onları korur sıkma canını içini ferah tut...çok çok geçmiş olsun şimdiden
çok saolun arkadaşlar. Allah razı olsun. şükrediyoruz zaten dediğiniz gibi çaresi olmayan bi hastalıkta olabilirdi ama anne yüreği işte anlıyorssunuzdur beni