- Emoji Skoru
- 92
- Puanlar
- 98
Parvovirus testiniz pozitif çıktıysa bebeğiniz ondan dolayı hidrops olmuştur zaten..Genetiğe gerek kalmamışBenım parvovirüs testim pozıtıf çıktı genetık test yaptırmadım doktor onu soyledıgınde bebegı defnetmıstık hastanede uyarmadı. Evet tekrar edıyormus araştırdım
Doktora sordum gönderecek misiniz diye biz fetal dna yaptırmıştık onda kromozomal sorunu çıkmamıştı o yüzden yaptırmadıD Dogakuzeyim Çok geçmiş olsun,tekrarını yaşamazsınız inşallah..Bebekten parça alınıp herhangi bir merkeze gönderildi mi inceleme yapılması için?
İstanbul da yaşıyorsanız Mecidiyeköy de Premed Genetik’e tüm raporlarınızla gidip genetik danışmanlık almanızı öneririmDoktora sordum gönderecek misiniz diye biz fetal dna yaptırmıştık onda kromozomal sorunu çıkmamıştı o yüzden yaptırmadı
Porvovirus tedti kan uyuşma si falan yok kromaozonlarimizda temiz kansizlikta yok bilmiyorum artik yaParvovıtus ve toksoplazma testıne baktırın. Gebelıkte enfeksiyona bağlı ateş yükseltmesi olmazsa kan uyuşmazlığı yoksa korkmayın kansızlık problemi var mı sızde bunlara baktırın ben çok arastırdım bu konuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?