Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba pelos83 hidrops hakkinda araştırma yaparken senin umut verici mesajınla karşılaştım benim bebegimdede hidrops cıktı sadece karninda 24 haftada şimdi hacettepe de yatıyorum 30 haftalik olduk arda hoca nasıl bir tedavi uyguladı bebegin karnindaki siviyimi çekti senin hamileliğinde benim bebegimden geçen hafta rahatlasın diye çektiler ama artmaya devam ediyor lütfen mesajıma cevap verirmisinMerhaba mavi 1995 kayıplarınız için üzüldüm ...şu an başka çocuk varmı bilmiyorum ama tıpta bu hastalığın bir tedavisi var istanbulda doç. dr. Arda Lembet tarafından yapılan bir tedavi yöntemi türkiyedeki bir çok dr. bunun sadece yurtdışında yapıldığını sandığı için tedavisi yok diyorlar benim bebeğimede 24.haftamda bu teşhis konuldu banada tedavisi yok dediler ama arda lembete gittim ve uyguladığı tedavi ile bebeğimi kucağıma aldım..doğum sonrası yapılan tetkiklerde bebeğimin idrar yolu tıkanıklığı olduğundan dolayı bu sorunu yaşadigini öğrendim anne karnında uygulanan bir ameliyat ile 37. haftasında doğdu bebeğim...Allah anne olmak isteyen herkese nasip etsin inşallah...
Sizinle iletisime nasıl gecebilirim gecen hafta cocugumu kaybettim karnimda.. bir sonraki gebeliklerde olma ihtimali yüksekmiş nasil bir tedavi uyguladiMerhaba damneh benimde bebeğime fetal hidrops teşhisi konuldu ve hamileliği sonlandırmamız gerekiyor dediler 24. haftada çıktı ama inanmadım biraz araştırma yaptım bu arada 2 doçent Doktor 3 uzman doktorları gittim hepsi aynı şeyi söyledi fakat kesinlikle aldırmayı düşünmedim ve istanbulda Arda lembet e gittim uyguladığı tedavi yöntemi ile bebeğim 37. haftasında gayet sağlıkla dünyaya geldi şuan 7.5 aylık ve birçok dr.bu hastalığın tedavisi yok yada sadece yurtdışında yapıldığını sanıyor inanmamak lazım ben inansaydım eğer şuan bebeğim değil acısı olacaktı...
İYi günler , bende bebeğimi hidrostan kaybettim , ilk bebeğimdi.. şimdi sağlıklı çocuğunuz var mi ?ilk bebeğim ve ikinci bebeğimi hidrops fetalis sebebiyle doğumdan sonra neyazıkki kaybettim... şuan 27 haftalık hamileyim ve bebeğim yine hidrops fetalis ve bu benim üçüncü sezeryanım olucak.... bebeği hidrops fetalis olup yaşam mücadelesini kazananlar yada benim gibi hidrops fetalisle mücadele etmeye çalışanlar varmı??? lütfen bana yardımcı olun buna çok ihtiyacım var...... ALLAH KİMSEYİ ÇARESİZ BIRAKMASIN ÇOK ZOR BİR DURUM........
Tekrar hamileliğinizde hidrops yaşadınız mı ? Sağlıkla kucağınıza evlat alabildiniz mi ? Bende 25 haftalık kaybettim hidropstan...basinsagolsun canim .. kelimeler yetmiyor bu aciya .. benimde bebegim ayni hastalikdan vefat etti bendede 19 haftaliga kadar hersey cok iyiydi sonra olan hidrops cikti ;(( 30 .haftada sezeryan oldum bebegm 13 saat yasadi sadecxe ;((( bi sene olcak bi aya ama hala hersey cok taze insan ikinci bi hamilelige korkuyor ama hersey kader rabbim insllah hayirlisyla kucagimiza almayi nasip eder
Çocuğunuzda herhangi bir problem oldu mu sonrasında ? Herhangi bir hasar bıraktı mı ?Merhaba damneh benimde bebeğime fetal hidrops teşhisi konuldu ve hamileliği sonlandırmamız gerekiyor dediler 24. haftada çıktı ama inanmadım biraz araştırma yaptım bu arada 2 doçent Doktor 3 uzman doktorları gittim hepsi aynı şeyi söyledi fakat kesinlikle aldırmayı düşünmedim ve istanbulda Arda lembet e gittim uyguladığı tedavi yöntemi ile bebeğim 37. haftasında gayet sağlıkla dünyaya geldi şuan 7.5 aylık ve birçok dr.bu hastalığın tedavisi yok yada sadece yurtdışında yapıldığını sanıyor inanmamak lazım ben inansaydım eğer şuan bebeğim değil acısı olacaktı...
Bu dediğiniz testi nerede nasıl yaptıracağım artık herşeyi kendimiz araştırıp yaptırmaya çalışıyoruz yoksa doktorlar pek yönlendirmiyorlarSen kendine hıdropsa neden olan enfeksıyonların testıni yaptır ve amnıyon sentez le de baksalar bebeği ölüme terkedıyorlar hıc bişey yapılmıyor 20 haftalıktan küçük olduğu için ben 4 buçuk aylık doğum yaptım