• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeği hidrops fetalis olanlar varmı lütfen yardımcı olun

Benım parvovirüs testim pozıtıf çıktı genetık test yaptırmadım doktor onu soyledıgınde bebegı defnetmıstık hastanede uyarmadı. Evet tekrar edıyormus araştırdım
Parvovirus testiniz pozitif çıktıysa bebeğiniz ondan dolayı hidrops olmuştur zaten..Genetiğe gerek kalmamış

Evet ılkokuk öğretmenıyım ve parvovirüs testim pozıtıf çıktı suan mevcutt degıl ama gecırmısım 10. Haftamda ateslenmıstım. Parvovirüs ılkokul çağındaki çocuklarda sık görülen bir enfeksıyon demıstı. Toksoplazma da pozitif tı

Çocuklardan bulaşmış olabılır dıye düşünüyorum

Suan ne durumdasınız acaba bende bebegım hıdropstan kaybettim ve 2. Gebelıkten korkuyorum.

Merhaba bende bir hafta önce kaybettim bebeğimi 11 haftalıkken ense kalınlığı var dendi down dan şüphelendi gönderdik temiz geldi 17. Hafta da kalbi durdu renkli ultrasondan bakıldı hidrops fetalis çıktı ama doktor sebebi için hiçbir yönlendirme yapmadı genetik testi yaptırmış mı olduk biz acaba

D Dogakuzeyim Çok geçmiş olsun,tekrarını yaşamazsınız inşallah..Bebekten parça alınıp herhangi bir merkeze gönderildi mi inceleme yapılması için?

D Dogakuzeyim Çok geçmiş olsun,tekrarını yaşamazsınız inşallah..Bebekten parça alınıp herhangi bir merkeze gönderildi mi inceleme yapılması için?
Doktora sordum gönderecek misiniz diye biz fetal dna yaptırmıştık onda kromozomal sorunu çıkmamıştı o yüzden yaptırmadı 😞

Doktora sordum gönderecek misiniz diye biz fetal dna yaptırmıştık onda kromozomal sorunu çıkmamıştı o yüzden yaptırmadı 😞
İstanbul da yaşıyorsanız Mecidiyeköy de Premed Genetik’e tüm raporlarınızla gidip genetik danışmanlık almanızı öneririm

Parvovirus testı yaptırın zaten onlar normal çıktıysa sızede parvovıtus bulasmıs olabılır ateslendınız mı hıc hamıleyken yada grıbal engeksıyon gecırdıysenız oda yapıyor yanı parvovıtus grıp gıbı gecırılıyormus . Bende 17. Haftalık bebegımı kaybettım hıdropstan ve parvovıtus pozıtıf cıktı

Kanunı egıtım araştırma hastanesınde yapılıyor ben orda yaptırdım her hastane yapmıyor

Amnıyon sıvısı alındıysa zaten genetık testıne bakılıyor ama neden hasta olduğunu anlamak ıcın genetık teste parça gonderılmesı gerekıyormıs doktor bana oyle demıstı ama çok geç dedı bız defnetmıstık sadece test yaptırdım oda pozıtıfdı yanı parvovıtus

Benimde iki tane yavrum hidrlpstan oldu butun testler yapildi ama gene olurmu mu sizin tekrarlama varmi

Benım ilk gebelıgımdi suan çocuğum yok bende çok merak edıyorım hıdropstan sonra sağlıklı bebeği olan var mı dıye

Ama tekrar etmesı ıcın doktor kan uyuşmazlığının olması gerek demıstı bana benım toksoplazmam ve parvovıtus testım pozıtıf çıkmıştı benım bebegıne bu sebep olmuş olabılır dedı doktor.

Parvovıtus ve toksoplazma testıne baktırın. Gebelıkte enfeksiyona bağlı ateş yükseltmesi olmazsa kan uyuşmazlığı yoksa korkmayın kansızlık problemi var mı sızde bunlara baktırın ben çok arastırdım bu konuyu

Parvovıtus ve toksoplazma testıne baktırın. Gebelıkte enfeksiyona bağlı ateş yükseltmesi olmazsa kan uyuşmazlığı yoksa korkmayın kansızlık problemi var mı sızde bunlara baktırın ben çok arastırdım bu konuyu
Porvovirus tedti kan uyuşma si falan yok kromaozonlarimizda temiz kansizlikta yok bilmiyorum artik ya

Merhaba benim ilk gebeligim saglikli dunyaya geldi ikinci gebelikte hidrops çıkmıştı sonra ucuncu gebelikte ikizlerim oldu biri hidrops fetalis yasamadu digeri saglikli dunyaya geldi genetik testleri temiz cikti tekrarlar mi bilmiyorum ama senin neden oluyo du arastirildimi

Çok üzüldüm gerçekten benim de basımdan geçti peki nedeni biliniyomu yada şuan saglikli çocuğuna varmi

Back