Merhaba mavi 1995 kayıplarınız için üzüldüm ...şu an başka çocuk varmı bilmiyorum ama tıpta bu hastalığın bir tedavisi var istanbulda doç. dr. Arda Lembet tarafından yapılan bir tedavi yöntemi türkiyedeki bir çok dr. bunun sadece yurtdışında yapıldığını sandığı için tedavisi yok diyorlar benim bebeğimede 24.haftamda bu teşhis konuldu banada tedavisi yok dediler ama arda lembete gittim ve uyguladığı tedavi ile bebeğimi kucağıma aldım..doğum sonrası yapılan tetkiklerde bebeğimin idrar yolu tıkanıklığı olduğundan dolayı bu sorunu yaşadigini öğrendim anne karnında uygulanan bir ameliyat ile 37. haftasında doğdu bebeğim...Allah anne olmak isteyen herkese nasip etsin inşallah...merhaba öncelikle çok geçmiş olsun.ben de aynı sorundan iki bebeğimi kaybettim.şuan için üçüncü çocuk düşünmüyorum. ben de sizin gibi her yerden bir umut bekledim.gözüm kulağım tv de ve internetteydi. hiç bitkisel bişeyler deneme yi düşün dünüzmü?
iyi dileklerin için teşekkür ederim... başın Sağolsun üzüldüm canım çok iyi anlıyorum seni :'( ben sitede acemiyim kullanımı zor konuları bulamıyorum oyüzden çok giremiyorum inşallah Allah bir daha yaşatmasın bu acıyı canım..istanbulda yaşıyorsun sanırım femical klinik araştırmasını internet sitesinden yaparsan ulaşabilirsin tüm bilgilere yardımcı olabileceğim bir şey olursa her zaman destek olmak isterim..Allah sabır versin canım benim :'(
Merhaba damneh benimde bebeğime fetal hidrops teşhisi konuldu ve hamileliği sonlandırmamız gerekiyor dediler 24. haftada çıktı ama inanmadım biraz araştırma yaptım bu arada 2 doçent Doktor 3 uzman doktorları gittim hepsi aynı şeyi söyledi fakat kesinlikle aldırmayı düşünmedim ve istanbulda Arda lembet e gittim uyguladığı tedavi yöntemi ile bebeğim 37. haftasında gayet sağlıkla dünyaya geldi şuan 7.5 aylık ve birçok dr.bu hastalığın tedavisi yok yada sadece yurtdışında yapıldığını sanıyor inanmamak lazım ben inansaydım eğer şuan bebeğim değil acısı olacaktı...[/QU
Merhaba mavi 1995 kayıplarınız için üzüldüm ...şu an başka çocuk varmı bilmiyorum ama tıpta bu hastalığın bir tedavisi var istanbulda doç. dr. Arda Lembet tarafından yapılan bir tedavi yöntemi türkiyedeki bir çok dr. bunun sadece yurtdışında yapıldığını sandığı için tedavisi yok diyorlar benim bebeğimede 24.haftamda bu teşhis konuldu banada tedavisi yok dediler ama arda lembete gittim ve uyguladığı tedavi ile bebeğimi kucağıma aldım..doğum sonrası yapılan tetkiklerde bebeğimin idrar yolu tıkanıklığı olduğundan dolayı bu sorunu yaşadigini öğrendim anne karnında uygulanan bir ameliyat ile 37. haftasında doğdu bebeğim...Allah anne olmak isteyen herkese nasip etsin inşallah...
seans olarak değil sadece ilk randevu 1 saatlik olarak almanız gerekiyor sonrasında sizi yönlendiriyorlar zaten nasıl bir tedavi olacak kontroller nasıl devam edecek...biliyorsunuzki fetal hidropsun farklı sebepleri oluyor o yüzden değişiklik gösterebiliyor ...Ben bursadan gidiş geliş yaptım başka bir arkadaş hataydan istanbula gidiş geliş yapıyordu istanbulda kalabileceğiniz birileri varmı yokmu gibi imkanları dahi düşünüyor ona göre çağırıyor hamilelik süresince dr.nuz arda bey oluyor normal dr. Gitmiyorsunuz ben gitmedim...çünkü ilk teşhis koyulduğunda 2 doç. 3 uzman birde bendeki safra kesesi taşı yüzünden opt dr.dahili yedi görünüp fışkıralım hepside yaşamaz dediler tekbir umut vermediler...allah razı olsun,peki nasıl bir tedavi uyguluyor,uzun soluklumu? ben kayseride ikamet ediyorum,tedavi seansları nasıl oluyor,bilgilendirirseniz çok memnun olurum,teşekkürler...
yani 6 tane dr. hepsi doğsa bile ilk 24 saatte kaybedersiniz dedi rutin kontrole gittiğim dr. uma istanbula gideceğim dediğimde çok umutlanmayın tedavisi yok dedi..zaten ilk teshis duyduğumdan sonlandıracağız dedi dünya başıma yıkıldı o anda ne hissettim siz beni daha iyi anlarsınız... sonrası gittiğimiz dr.lar ise bu işlem yurtdışında yapılıyor sadece siz Nerede yaptırdıniz dediler..o yüzden ben başka dr.a gitmedim zaten hamilelik döneminde tedavisi uygulandığı için bana umut olan tek dr. ile devam ettim...Allah hiçbir anneyi evladı ile sınamasın bir daha böyle bir acı yaşatmasın inşallah...allah razı olsun,peki nasıl bir tedavi uyguluyor,uzun soluklumu? ben kayseride ikamet ediyorum,tedavi seansları nasıl oluyor,bilgilendirirseniz çok memnun olurum,teşekkürler...
evet canım var tabiki bende iki bebeğimi bu sorun yüzünden kaybettim biri 4 aylıktı biri 2 aylıktı.gerçekten çok zorbi durum helede elinden hiç bişey gelmiyo ya insan daha da üzülü yo ,ama bence sende ümidini kaybetme hayılısı inşallah olur.ilk bebeğim ve ikinci bebeğimi hidrops fetalis sebebiyle doğumdan sonra neyazıkki kaybettim... şuan 27 haftalık hamileyim ve bebeğim yine hidrops fetalis ve bu benim üçüncü sezeryanım olucak.... bebeği hidrops fetalis olup yaşam mücadelesini kazananlar yada benim gibi hidrops fetalisle mücadele etmeye çalışanlar varmı??? lütfen bana yardımcı olun buna çok ihtiyacım var...... ALLAH KİMSEYİ ÇARESİZ BIRAKMASIN ÇOK ZOR BİR DURUM........
yani 6 tane dr. hepsi doğsa bile ilk 24 saatte kaybedersiniz dedi rutin kontrole gittiğim dr. uma istanbula gideceğim dediğimde çok umutlanmayın tedavisi yok dedi..zaten ilk teshis duyduğumdan sonlandıracağız dedi dünya başıma yıkıldı o anda ne hissettim siz beni daha iyi anlarsınız... sonrası gittiğimiz dr.lar ise bu işlem yurtdışında yapılıyor sadece siz Nerede yaptırdıniz dediler..o yüzden ben başka dr.a gitmedim zaten hamilelik döneminde tedavisi uygulandığı için bana umut olan tek dr. ile devam ettim...Allah hiçbir anneyi evladı ile sınamasın bir daha böyle bir acı yaşatmasın inşallah...
Merhaba mavi 1995 nasıl yardımcı olabilirim size sormak istediğiniz bir şey olursa seve seve cevaplarımbenim de yardıma çok ihtiyacım var.ben de bir bebeğim olsun istiyorum.ben de anne olmak istiyorum.benim de bebeklerim karnımda öldü ve daha çok küçüklerdi bende sizlerden yardım istiyorum.
Merhaba damneh benimde bebeğime fetal hidrops teşhisi konuldu ve hamileliği sonlandırmamız gerekiyor dediler 24. haftada çıktı ama inanmadım biraz araştırma yaptım bu arada 2 doçent Doktor 3 uzman doktorları gittim hepsi aynı şeyi söyledi fakat kesinlikle aldırmayı düşünmedim ve istanbulda Arda lembet e gittim uyguladığı tedavi yöntemi ile bebeğim 37. haftasında gayet sağlıkla dünyaya geldi şuan 7.5 aylık ve birçok dr.bu hastalığın tedavisi yok yada sadece yurtdışında yapıldığını sanıyor inanmamak lazım ben inansaydım eğer şuan bebeğim değil acısı olacaktı...
öncelikle teşekkür ederim ben çok genç bir anne adayıyım.hayatta tek istediğim şey salıklı bir evlat sahibi olmak.ben çok üzülüyom.sizin de bildiğiniz bir tedavi varsa lütfen bana da yazın.benim sorunum da hidrops fetalist.olmaz olsun böyle hastalıkMerhaba mavi 1995 nasıl yardımcı olabilirim size sormak istediğiniz bir şey olursa seve seve cevaplarım
kesinlikle katılıyorumöncelikle teşekkür ederim ben çok genç bir anne adayıyım.hayatta tek istediğim şey salıklı bir evlat sahibi olmak.ben çok üzülüyom.sizin de bildiğiniz bir tedavi varsa lütfen bana da yazın.benim sorunum da hidrops fetalist.olmaz olsun böyle hastalık
öncelikle teşekkür ederim ben çok genç bir anne adayıyım.hayatta tek istediğim şey salıklı bir evlat sahibi olmak.ben çok üzülüyom.sizin de bildiğiniz bir tedavi varsa lütfen bana da yazın.benim sorunum da hidrops fetalist.olmaz olsun böyle hastalık[/QU
bendede hidrops çıktı bilinmeyen sebep
gruba nasıl girebilirim detaylı yazarsanız çok sevinirim.teşekürlerMerhaba mavi 1995 bildiğim tedavi yönteminden ziyade ben arda beye gebelik Öncesi şimdiye kadar yaptığınız tüm tahlillerle beraber gitmenizi önerebilirim..ki doğum hamilelik Öncesi alması gereken önlemleri alabilsin isterseniz facebooktan yüksek riskli gebelikler grubuna gelebilirsiniz pelin
yüksek riskli gebelikler ( güçlü anneler ) olarak facebookta aratırsanız oradan katılma isteği gönderebilirsinizgruba nasıl girebilirim detaylı yazarsanız çok sevinirim.teşekürler
merhabalar
hepinize geçmiş olsun.
bende ilk bebeğimi hidrops yüzünden kaybettim benimki erken dönemde geliştiği için 15+3 haftalıkken suni sancı ile gebeliğim sonlandırıldı.
parvovirüs tetsi yaptırdınız mı hiç. hidropsun nedenlerinden biri. benim değerim sınırda çıkmıştı doktor büyük ihtimalle bundandır dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?