merhaba hitrops fetalist için bitkisel birşeyler öneriliyor.tıbta çaresi bulunamadı ama lokman hekim bulduğunu söylüyor denediniz mi?dene diyseniz sizden haber bekliyorum.ilk bebeğim ve ikinci bebeğimi hidrops fetalis sebebiyle doğumdan sonra neyazıkki kaybettim... şuan 27 haftalık hamileyim ve bebeğim yine hidrops fetalis ve bu benim üçüncü sezeryanım olucak.... bebeği hidrops fetalis olup yaşam mücadelesini kazananlar yada benim gibi hidrops fetalisle mücadele etmeye çalışanlar varmı??? lütfen bana yardımcı olun buna çok ihtiyacım var...... ALLAH KİMSEYİ ÇARESİZ BIRAKMASIN ÇOK ZOR BİR DURUM........
merhaba ben de bebeğimi hidrops fetalistten kaybettim.bu sorun için lokman hekim bitkisel bir çözümü olduğunu söylüyor adı kısırlık seti .siz dene diniz mi?belki faydalı ola bilir.Benimde bebegime bu teshis konuldu.. cvs temiz cikti cok sukur ama yeniden detayli ultrasona giricem ama yuksek olasilikla gebelik sonlandirma isteyecekler.. cok kotuyum dunden beri 19 haftalik hamileyim bebegim buyudu kipirdiyor.. hic mi yok bu hastaliktan sag saglim saglikli kurtulan bebek allah rizasi icin bi umut lutfen
Hyr cnm ilk senden duyuyorum bi link vermissin bana ama o link acilmadimerhaba ben de bebeğimi hidrops fetalistten kaybettim.bu sorun için lokman hekim bitkisel bir çözümü olduğunu söylüyor adı kısırlık seti .siz dene diniz mi?belki faydalı ola bilir.
merhaba yazdığınız içn teşekürler ederim tabiki ama ben kullan madım.lokman hekim ömer osman korkmaz.kısırlık seti diye geçiyor kullanırsanız banada mutlaka haber verin işe yarayıp yaramadığını söylerseniz sevinirim.ben fiyattan dolayı alamadım.Hyr cnm ilk senden duyuyorum bi link vermissin bana ama o link acilmadi
merhaba bu hastalığın bir çözümü varmış.ama tıpta değil,bitkisel de bulun muş.lokman hekim ömer osman korkmaz ,kısırlık seti diye geçi yo. kullanırsanız bi deneyin.ben fiyattan dolayı alamadım.kullanırda bi fayda bulursanız.bana da haber verirseniz sevinirim.allah tan ümitkesilmez.Benimde bebegime bu teshis konuldu.. cvs temiz cikti cok sukur ama yeniden detayli ultrasona giricem ama yuksek olasilikla gebelik sonlandirma isteyecekler.. cok kotuyum dunden beri 19 haftalik hamileyim bebegim buyudu kipirdiyor.. hic mi yok bu hastaliktan sag saglim saglikli kurtulan bebek allah rizasi icin bi umut lutfen
merhaba bende bebeğimi sizin gibi aynı sorun dan kaybettim.bunun için sizi anlıyorum.bu soruna bir çözüm var mış .ama ben dene medim .fiyattan dolayı.ama siz denerseniz.lokman hekim ömer osman korkmaz.kısırlık seti diye geçi yor.kullanırsanız.bana da haber verin.Benimde bebegime bu teshis konuldu.. cvs temiz cikti cok sukur ama yeniden detayli ultrasona giricem ama yuksek olasilikla gebelik sonlandirma isteyecekler.. cok kotuyum dunden beri 19 haftalik hamileyim bebegim buyudu kipirdiyor.. hic mi yok bu hastaliktan sag saglim saglikli kurtulan bebek allah rizasi icin bi umut lutfen
Kisirlik seti ile hidropsun tedavisi? Alakayi anlayamadim cnm bi aldatmaca olmasin sakinmerhaba bende bebeğimi sizin gibi aynı sorun dan kaybettim.bunun için sizi anlıyorum.bu soruna bir çözüm var mış .ama ben dene medim .fiyattan dolayı.ama siz denerseniz.lokman hekim ömer osman korkmaz.kısırlık seti diye geçi yor.kullanırsanız.bana da haber verin.
biz telefonda görüştük.bize bu hastalıktan bunun sayesinde kurtulanlar olduğunu söylediler.bizde pahalı olduğu için alamadık.siz arayın bilgi alın..Kisirlik seti ile hidropsun tedavisi? Alakayi anlayamadim cnm bi aldatmaca olmasin sakin
ilginc dogrusu sanki kandirma var gibi geliyo bana neyse bi daha hamile kalirsam ararim tabi.. ama allah bi daha dusurmesin kimseyi beni de senidebiz telefonda görüştük.bize bu hastalıktan bunun sayesinde kurtulanlar olduğunu söylediler.bizde pahalı olduğu için alamadık.siz arayın bilgi alın..
Kisirlik seti ile hidropsun tedavisi? Alakayi anlayamadim cnm bi aldatmaca olmasin sakin[/QU
ilginc dogrusu sanki kandirma var gibi geliyo bana neyse bi daha hamile kalirsam ararim tabi.. ama allah bi daha dusurmesin kimseyi beni de senide[/QUOTE
ilginc dogrusu sanki kandirma var gibi geliyo bana neyse bi daha hamile kalirsam ararim tabi.. ama allah bi daha dusurmesin kimseyi beni de senide[/damneh bu seti hamile kalmadan önce 4 ay kullanınca etkili oluyormuş bize böyle söyledi,size referans veririm,bu hastalıktan kurtulanlarla görüştürebilirim dedi,bizde inandık ama çok pahalı gücümüz yetmedi...
900 tl diyorKac paraymis ki peki?
Benimde bebegime bu teshis konuldu.. cvs temiz cikti cok sukur ama yeniden detayli ultrasona giricem ama yuksek olasilikla gebelik sonlandirma isteyecekler.. cok kotuyum dunden beri 19 haftalik hamileyim bebegim buyudu kipirdiyor.. hic mi yok bu hastaliktan sag saglim saglikli kurtulan bebek allah rizasi icin bi umut lutfen
Cok mutlu oldum senin adina cnm.. benim bebegim olduMerhaba damneh benimde bebeğime fetal hidrops teşhisi konuldu ve hamileliği sonlandırmamız gerekiyor dediler 24. haftada çıktı ama inanmadım biraz araştırma yaptım bu arada 2 doçent Doktor 3 uzman doktorları gittim hepsi aynı şeyi söyledi fakat kesinlikle aldırmayı düşünmedim ve istanbulda Arda lembet e gittim uyguladığı tedavi yöntemi ile bebeğim 37. haftasında gayet sağlıkla dünyaya geldi şuan 7.5 aylık ve birçok dr.bu hastalığın tedavisi yok yada sadece yurtdışında yapıldığını sanıyor inanmamak lazım ben inansaydım eğer şuan bebeğim değil acısı olacaktı...
iyi dileklerin için teşekkür ederim... başın Sağolsun üzüldüm canım çok iyi anlıyorum seni :'( ben sitede acemiyim kullanımı zor konuları bulamıyorum oyüzden çok giremiyorum inşallah Allah bir daha yaşatmasın bu acıyı canım..istanbulda yaşıyorsun sanırım femical klinik araştırmasını internet sitesinden yaparsan ulaşabilirsin tüm bilgilere yardımcı olabileceğim bir şey olursa her zaman destek olmak isterim..Allah sabır versin canım benim :'(Cok mutlu oldum senin adina cnm.. benim bebegim oldu25 gun once dogum yaptm ama verdigin bilgiler icin sgl 2.gebelikte tekrarlama ihtimali yuksek die biliyorum hic degilse senin verdigin doktota gidebilirim boyle bisi yine olursa. Allah saglik sihat versin bebeginle mutluluklar dilerim cnm
Sgl cnm benim allah razi olsuniyi dileklerin için teşekkür ederim... başın Sağolsun üzüldüm canım çok iyi anlıyorum seni :'( ben sitede acemiyim kullanımı zor konuları bulamıyorum oyüzden çok giremiyorum inşallah Allah bir daha yaşatmasın bu acıyı canım..istanbulda yaşıyorsun sanırım femical klinik araştırmasını internet sitesinden yaparsan ulaşabilirsin tüm bilgilere yardımcı olabileceğim bir şey olursa her zaman destek olmak isterim..Allah sabır versin canım benim :'(
merhaba öncelikle çok geçmiş olsun.ben de aynı sorundan iki bebeğimi kaybettim.şuan için üçüncü çocuk düşünmüyorum. ben de sizin gibi her yerden bir umut bekledim.gözüm kulağım tv de ve internetteydi. hiç bitkisel bişeyler deneme yi düşün dünüzmü?ilk bebeğim ve ikinci bebeğimi hidrops fetalis sebebiyle doğumdan sonra neyazıkki kaybettim... şuan 27 haftalık hamileyim ve bebeğim yine hidrops fetalis ve bu benim üçüncü sezeryanım olucak.... bebeği hidrops fetalis olup yaşam mücadelesini kazananlar yada benim gibi hidrops fetalisle mücadele etmeye çalışanlar varmı??? lütfen bana yardımcı olun buna çok ihtiyacım var...... ALLAH KİMSEYİ ÇARESİZ BIRAKMASIN ÇOK ZOR BİR DURUM........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?