- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
Arkadaşlar selam,
Kızım 1 yaşında ve 8.aydan beri sadece 500 gr almış. Hergün her öğünde mutlaka kaka yapıyor. Ben bu yüzden zannediyorum kilo alamıyor. İdrar ve kaka tahlilleri temiz çıkıyor. Yediği herşeyi afedersiniz de kaka da görmek mümkün.
Sebzesi meyvesi eti yoğurdu tahılı her çeşit yedirmeye çalışıyorum.Ama yine de değişen bişey yok. Kafayı sıyırmak üzereyim.senağlama
valla bencede şükredin hem yiyor hem bağırsakları çalışıyor oğlum 14 aylık sadece anne sütü su ve pediasure mama ile besleniyo ve haftada 1 falan kaka yapıyo o da ıkına sıkınabence hiç kilo almamasındansa biraz almış olması yeterli tam 5 ay hiç kilo almadı oğlum şimdi mama sayesinde 600 gram aldı hoş almasaydı da çok takmıyordum ama kaka yapmaması üzüyordu beni sağlıklıysa varsın kilo almasın endişe etmeyin tahlillerde hiçbir şey çıkmıyosa günlük hayatta da huzursuz değilse üzmeyin kendinizi demekki yapısı öyle
kabız değil aslında bişey yemediği için kaka ihtiyacı doğmuyo doğal olarak yapmıyo kullandık probiyotik ürünlerden ama hiçbir işe yaramıyo ishalde olmuştu bi ara o zamanda kullandıklarımız fayda etmiyodu düzelecek elbet ama ne zaman yemeye başlarsa o zaman
sağol canım tavsiyelerin için inşallah atlatırız bu dönemlerini sorunsuz zor iştahsız çocukla uğraşmak bi de insanlara laf anlatmak zorunda kalmak offfff offfminadex fer +minadex şurup dönüşümlü kullanabilirsin..
bugüblerde iştahsızlık baialdı yine bizde..allah sonumuzu hayır ede..bir dönem çok çekmiştim
başlamsın yine..(
doktorlar 1 yaş diyo ama bi yerde okuduğuma göre 2 yaşına kadar tehlikeliymiş deli bal hastalığına sebep olabiliyomuş hangisi doğru bilemiyorum ama iyice araştırmak lazım sanırımKızlar dün kızım 2 kez kaka yaptı ve ben dün tahıl ağırlıklı besledim. E birazda kilo almasını istiyorum zaten. Kahvaltısına, muhallebisine 8 tahıllı mama kattım. Birde araştırırken gördüm yoğurduna bal katıp yedirmek boy ve kilo da artışa sebep oluyormuş. Dün onuda yedirdim. Zaten 1 yaşını doldurduğu için balı verebildim içine fındıkta kattım. Önümüz kış inşallah fazla hasta olmadan atlatırlar yavrularımız.:Saruboceq:
Çok sevinçliyim yaa.
insanları boşverin önce bebeğinizin sağlığı ve mutlulu bird etabiki siz ..diğerleri boş ..anca konuşur moral bozarlar..sağol canım tavsiyelerin için inşallah atlatırız bu dönemlerini sorunsuz zor iştahsız çocukla uğraşmak bi de insanlara laf anlatmak zorunda kalmak offfff offf
maşallahKızlar dün kızım 2 kez kaka yaptı ve ben dün tahıl ağırlıklı besledim. E birazda kilo almasını istiyorum zaten. Kahvaltısına, muhallebisine 8 tahıllı mama kattım. Birde araştırırken gördüm yoğurduna bal katıp yedirmek boy ve kilo da artışa sebep oluyormuş. Dün onuda yedirdim. Zaten 1 yaşını doldurduğu için balı verebildim içine fındıkta kattım. Önümüz kış inşallah fazla hasta olmadan atlatırlar yavrularımız.:Saruboceq:
Çok sevinçliyim yaa.
doktorlar 1 yaş diyo ama bi yerde okuduğuma göre 2 yaşına kadar tehlikeliymiş deli bal hastalığına sebep olabiliyomuş hangisi doğru bilemiyorum ama iyice araştırmak lazım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?