Bebeği,çocuğu SOLAK olan varmı??????

canım ben de solağım hiç bir dezavantajınıda görmedim bu güne kadar [/FONyerimsenibenhatta faydaları çok dersem ne dersin bizler iki elimizide kullanabiliyoruz bu büyük bir avantaj canım :1rolleyes:
beğinede allah uzun ömürler versin öptüm birtanem :nazar:T]

belkide en eğlenceli tarafı iki elinizide kullanabiliyor olmanız.Allah herkese,hepimizin evladına uzun ömürler versin a.s.

bizdeki ırsi canım. babaannesiyle dedesi iki ellerini de kullanıyorlar. bu arada sağ elle yemek yedirdik diye psikolojisi bozulmadı çocuğun. sünnet diye sağ elle yedirdik.

benim yeğenimde solak okuldada hç bir sorun yaşamadı ve oldukçada zeki canım.

solaklık galiba irside oluyormuş.yada senin ufaklık abisini model alıyor olabilir.ikisinide Allah bağışlasın.
sadece yemek yeme konusunda bende sağ elini kullanmayı öğretsemmi diye düşünüyorum :uhm:

Evet,öğretmelisin canım..Çünkü mesela bana öğretmişlerdi ve zor olmadı öğrendiğim süreç.(Babam gözüme bi baktı mı hemen sağa alırdım kaşığımısırnaşık şey)Şu anda bende bazı şeyleri sağ elimle çok rahat yapıyorum.Sadece yazarken,bişey keserken vs.gibi güç odaklanması gereken işlerde solağım.Ve mutluyum:sm_cool:a.s.

bende solağım.mutluyum.
farklıyım ben farklıyım.
sakın sıkmayın çocuğu solaklık güzel bişey.solaklar beyinlerinin iki tarafını da kullanıyorlar bu çok güzel ben de öyleyim
ve gerçekten çok zeki oluyorlar.
solağım mutluyum :)

bende solağım.mutluyum.
farklıyım ben farklıyım.
sakın sıkmayın çocuğu solaklık güzel bişey.solaklar beyinlerinin iki tarafını da kullanıyorlar bu çok güzel ben de öyleyim

bende solak annesi olarak sayenizde mutluyum kızlar:hooray:

benim oglum hem sağ hem sol kullanıyor,,,bende hem sağ elimi hem sol elimi kullanıyorum,,,hiç şikayetci değilim,oğlumda her iki elinide kullandığı için çok memnunum,bazen çok işe yarıyor,,,mesela yazı yazarken sag eliniz yoruldu sol ele geçiyorsunuz....

benim oglum hem sağ hem sol kullanıyor,,,bende hem sağ elimi hem sol elimi kullanıyorum,,,hiç şikayetci değilim,oğlumda her iki elinide kullandığı için çok memnunum,bazen çok işe yarıyor,,,mesela yazı yazarken sag eliniz yoruldu sol ele geçiyorsunuz....

güzel bir bakış açısı çok hoşuma gitti yerimseniben çoğu konuda daha avantajlısınız.a.s.

bu arada acık daha anlatırsanız kızımı solaklık konusunda motive edeceğim daha çok.sağ elini bağlayacağım :Roflol:jeyyar

güzel bir bakış açısı çok hoşuma gitti yerimseniben çoğu konuda daha avantajlısınız.a.s.

teşekkürederim,konuyu dağıtmak istemem ama balıkesirin neresinden,benim annem balıkesirlidir,,,,şamlı köyünden,,,ama çok önceden çıkmışlar köyden.dayımlar şimdi karesi mah.çok özledim balıkesiri yaaa,5 senedir gelemedim

teşekkürederim,konuyu dağıtmak istemem ama balıkesirin neresinden,benim annem balıkesirlidir,,,,şamlı köyünden,,,ama çok önceden çıkmışlar köyden.dayımlar şimdi karesi mah.çok özledim balıkesiri yaaa,5 senedir gelemedim

ben akçay'dayım canım.aslen balıkesir merkezdenim.beş senedir görmediysen görünce çok şaşıracaksın.çok fazla değişiklik var.doğalgaz gelince her yer tekrar yıkıldı,yapıldı.umarım en kısa zamanda gelirsina.s.

ben akçay'dayım canım.aslen balıkesir merkezdenim.beş senedir görmediysen görünce çok şaşıracaksın.çok fazla değişiklik var.doğalgaz gelince her yer tekrar yıkıldı,yapıldı.umarım en kısa zamanda gelirsina.s.

inşallah bu sene gitmek istiyorum...

benim kızım yedi yaşında okula başladı solak hiçzorluk çekmedi bence sizde deyiştirmeye uraşmayın

ben ve iki oğlumda solak görenler a bunlar solakmı niye kim solak dedikleri zaman ben büyük bir gururla bendennnnnnnnnn diyorum bence çok büyük bi özellik herkese nasip olmayacak bişey bence övünmek gibi olmasın ama geçen gün oğlum takvim yaprağında solakların diğer insanlara göre 9 yıl erken öldüklerini okudu anne ya keşke solak olmasaydık bak biz erken ölecekmişiz dedi ve çok üzüldü

ben ve iki oğlumda solak görenler a bunlar solakmı niye kim solak dedikleri zaman ben büyük bir gururla bendennnnnnnnnn diyorum bence çok büyük bi özellik herkese nasip olmayacak bişey bence övünmek gibi olmasın ama geçen gün oğlum takvim yaprağında solakların diğer insanlara göre 9 yıl erken öldüklerini okudu anne ya keşke solak olmasaydık bak biz erken ölecekmişiz dedi ve çok üzüldü

tövbe tövbe Allah uzuuuuuuun ömürler versin.ne alakası var solakların erken ölmesi ile ilgili anlayamadımki:uhm:

takvim yaprağında okumuştuk araştırma sonuçlarına göre öyleymiş tabiki allah bilir ne zaman kimin öleceğini ama çocuk işte hep yaşlanınca ölünecek sanıyorlar

ben ve eşim solak bir oğlum oldu oda solak.Ailemin bana yaptığı baskıyı ben asla oğluma yapmam bir eğitimciyim.Üniversitede hocalarımız solak çocuklara yapılan baskının dile vurduğunu ve peltikliğe yol açtığını söyledi ve üniversitede öğrendim neden tek ailede ben pelteğim diye .Acı tecrübeyle öğrenmiş oldum şimdi solak öğrencilerime bu özelliğin eksiklik değil artıları olan bir özellik diye anlatıyorum.

bende solağım.mutluyum.
farklıyım ben farklıyım.

aynen katılıyorum. ben ve ağabeyim de solak..... üstelik 100 kişiden 10 kişi solak. yani ender bulunanlardanız. ha övünmek gibi olmasın da ,leonardo da vinci de solakmış......

benim kızım 3 yaşında bazen çevredekiler ayy öbür eline ver kalemi çatalı öyle alışsın diyorlar ...açıkçası hiç umrumda değil çocuğum nasıl rahat ediyorsa öyle kullansın aslında iki elinide harika kullanıyo ama yazıyı hep sol eliyle yazıyo.....bu yaşlar çocukların el becerilerini geliştirmeleri için çok önemli kalkıpta çocuk bu gelişimi sağlarken biz onlara onu değil bunu kullan dersek çocuğuda zora sokup ilgilerini yanlış yere kaydırır ve el becerilerini zayıflatırız...benim eşimde 2 elini kullanabiliyor...babasına çekmiş...doktorlar önemsemiyor ....siz hiç önemsemeyin bu bir özür değil ki.....allah (c.c) 2 eli niçin vermiş kullanalım diye ....tercihide zihinsel faaliyetlerime bırakmış.......rahat olun derim.... karşı komşumun kızı spastik .....arkadaşımın çocuğu kızımdan 15 gün büyük ve şu anda spastik endişesiyle doktora gidip geliyo inşalllah bir şeyi yoktur.......yani diyiceğim insanlar nelerle uğraşıyor.......bunu konuşmak bile gereksiz aslında.......bunlarda benim fikirlerim.......

Bende solağım canım ve bu durumdan acayip mutluyum:dance::dance:
Kayınvalidem ile ilk tanışmamızda kadının baktığı şey solaklığım olmuş. Ve ertesindeki karşılaşmamızda bunu kötü bir durum gibi dile getirdi. Bende bu durumun bir ayrıcalık olduğunu inşallah birgün bebeğim olursa onunda solak olması istediğimi söylemiştim.
Şimdi dünyalar güzeli bir kızım var ve dört gözle bekliyorum hangi elini kullanacağını.

X