Bebeği benimki gibi olan var mi

Benim bebeğimde böyle 3 ay 10 günlük hala azda olsa gazı var gece sancyla ağlayarak uyanıyor uyku yok zaten şimdi bide emme refleksi başladı aşırı şekilde 7. Aya kadar sürer dedi doktor beni saatlerve emsede tatmin olmuyor emzik tutmuyor ellerini tutabildigi herşeyi emiyor gözleri hep üstümde tuvalete gidince agliyor falan bende umutla gelecek güzel sakın günleri bekliyorum o zamanda diş çıkarma dönemi olur bazı bebekler bizimki gibi uyandık 5 de Allah bilir ne zaman uyur .

7 . aydan sonra eh biraz huzur bulursunuz .
Evde dolanırken koro halinde ağladığımızı bilirim .

Relactaz diye bir gaz damlasi var duzenli kullaninca ise yariyor ama yatakta durmamasina bir care bulmak zor
İki cocugumda besigi sevmedi yatmayi sevmedi bende hep yer sungerine koydum onune bbir kac oyuncak koydum bazi bebekler yerdende rahatsiz olurlar daha kalin birsey koysan belki farkedebilir
Benimkilerde oyle aman aman durmadi ama kucakta tasimaktan iyi

Valla canim ayni seyleri yassmisiz. Fazlası var eksiği yokk. Bir de meme reddi gibi bisey yasiyiruz 3 ayından beri. Yani meme reddi değilde cani isteyince emiyor. Wc ye gidemeyip kacirdigimi biliyorum ya var mi böyle bisey. Simdi 5 aylığız. Yine tutuyor ama kriz seklinde degil. 4 bucuk ayliktan beri 20 dk da olsa yerde duruyor. Oyun halisinda. Donenceyi sevmemişti. Simdi kisa surede olsa 5 10 dk oynuyor. Bunlae bama mucize gibi. Sarki söylediğimde sakinleşiyor. Ama gece uyuyan bebegim artik sanki gaz sancısını gece yaşıyor gibi kıvranıyor. Uyumuyor. Ee bir de dis cikaracsk dedi doktor. Onun da sıkıntısı var. Bebeğimizde cok zorlanıyor. Kolik benim kizimda. Her alt açmada masaj yapardim. Damlalar ise yaramıyor zaten. Ama yere koyup yaninda sizde oynayın. Bir süre sonra 10 dk da olsa alışıyor. Benbsu eğitici kartlardan aldim. Herseyden bıktı onlardan bikmadi. Onu verince sustu. Hamak aldik boş diyirdum ama o aldıklarımi simdi seviyor. Evi görseniz susar mi ki diye aldığımız eşyalarla dolu. Kizim 4 aylikken dönmeye başlayınca gax çıkarmaya başladı amaa sanki bunye sadece gazdan oluşuyor. Yine oluyordu. Oyun halisina vs yüzüstü koya koya alıştırdım dönmeyi. Simdi lendi etrafına dönüp duruyor. Ama gax sancimiz hala devamm. Cok dertliyim cookk:)) . Kizim icin de üzülüyorum. 3 syda gecer dediler gecmedi , 4 ayda yine gecmedi 5 ayda dediler tik yok yola devam. Dr kolik demisti 6 aya kadar sabret demişti. Hayırlısı artik öyle böyle 5 buçuk olduk. Geçiyor zamsn ama her gün de yeni birsey çıkıyor. Kanguruya takip is yapayim defim yariliyor ağlamaktan ama dediğim gibu sarki sevdiği icin sakinleşiyor. Buladik vs zorda olsa yıkıyorum bir bakmisim uyuyakalmış mis gibi. Ama her zaman ise yaramıyor tabi. Allah esimdrn raxi olsun su güne kadar her isimi o yaptı. Sabah 6 da da ise gider. Neyse ki aglasa da ben yapıyorum artik. Bir kere cok ağladı alnadim isim bitene kadar 5 dk fslan yaptı öyle. Ne bileyim sastim bende hepp kucakk. Kucakta uyuyor sadece

Bu benim büyük kızım.

6. aydan sonra biraz daha normale dönmüştük. Ben ne yaptıysam olmamıştı. Hayatımda gördüğüm en gazlı bebekti. Kâbus gibi zamanlardı. Aklımı kaçıraacağım zamanlar. O kadar kötüydü yani. Sonra yavaş yavaş düzelmeye başladı. Umarım hemen atlatırsınız.

yaklaşık7.5 aydan bildiriyorum hala kucakçı Bebek nasılsa öyle devam eder az düzelir evet ama kucağı öyle bırakmaz sizinkide. Dönem dönem ayrılıyor birkaç gün sonra yine meme ve kucak ikilisi devam ediyor

Benim ikinci oglumda 9 aylik oldu ama hala ayni ne kendi kendine oynuyor ne baska biseyle ilgileniyor.. kanguruda durmuyor bebek arabasindan kendini atmaya kalkiyor uyku asla yok 9 aydir bana yapisik duzelmiyor duzelmiyor.. surekli doktora kontrole goturuyoruz tahlilleri herseyi normal 6 aya kadar gaz simdi de dis diyor doktor ama dogdugu gunden bu yana hic mi iyi gecen bigun olmaz inanki yok.. lohusa depresyonu yasamadim ama psikolojim bozuldu artik on bes dakika uyursa yemek yap on dakika uyursa bulasik yika cogu zaman yapamiyorum ev isi asla yapamiyorum cok yoruldum cokk..babasinda bile durmuyor illa ben illa ben nasil olacak bilmiyorum emeklemeye baslarsa rahatlarim ev karistirir cekmece karistirir dedim ona bile sevindim yok o da yok..bilmem yurumeye baslarsa beni birakir mi ama inan yalniz degilsin daha beter durumda olanlarda var malesef..

Cocuklar anne bagımlısı gibi olmuyor mu. Sosyal ortamda kalmak boyle cocuklar için daha zor olmalı. Yaptıgımız yanlıs bır sey mı var acaba. Benım cocugum yok hic detaylı arasgirmadim cocuklarda boyle davranısları ama cocugum boyle davransın istemezdim.

Normale dönüyormuymuş mesela 20. ayda hala sabaha kadar memede, illa kolumun üzerinde yatacak. Gündüz gelip sürekli iki fırt çekip gidecek . Tahminim 3 yaş gibi sütten kesildiğinde benimki ancak biraz nefes aldıracak

Bende bır tek benım bebegımmı böyle dıye dusunurdum, sonra cok anne var yanlız olmadıgımı anlardım. Ilk 8 ay da ıyıce bebegını tanıyosun, 6. Ayda cok şükür gazı kesıldı ama 14 aylıkdı gaz cıkarırken sabahları aglardı az da olsa. Gazlı bebek cok zor. Ilk 6 ay mercımek corbası ıcmedım, ek gıda surecınde ise dr probıyotık vererek destekledi. Gecıyor ama anne cok yıpranıyor, beraber banyoda yaptım, tuvaletede gırdım:)

Bu arada diş huzursuzluğu 3 ayda başladı hala devam. Gaz sorunu ve kaka yapamama sorunu vardı çatlayacak gibi ağlardı bu da neredeyse 9 aya kadar devam etti. Sürekli eldiven vazelin ile kaka yaptırmaya çalışırdım yoksa asla durmazdı ağrıdan.

Kesmek ıstıyorum bende 18 ayına gırecegız, bı tek o kaldı :) nasıl kesecegız, benımlıde gece emıyor. Gecen kuzenım 3 cocugu var cocuklardan sonra goguslerm büyüdü benım sende de oldumu dedı, bende benımkıler uzadı en boy dedım :) yakında ıkıye katlayıp tokayla tutturacagım :) karnı tok olunca bayagı tok olunca, emmıyor ama gece acıkıyor. Her uyandı emmek ıstıyor, nasıl kesıcez bılmıyorum, babasıda bende cok hassas insanlarız ama kızımız otorıter daha bu aylarda burcundan sanırım. Pedagoga bıle goturdum normal dedı ne soylesem

Aynı benim yeğenim... Şu an 1 yaşına girmek üzere ama malesef hala aynı suç benim kız kardeşimde birazda. Büyüdükçe aglasada kucağına alma, yanında ol her agladiginda onla oynamaya calis ama kucağına sürekli alma. Şimdi dakika ayrı kalamiyorlar malesef...

Kimyonu kendi sütümle karıştırıp süzüp verdim çok sakinlik ve gaza iyi geliyor 3 aylıktı 1 tatlı kaşığı verdim hiçbir yan etkisi, zararı yok. 1 2 kez deneyin derim.
1tatlı kaşıgı cok fazla degılmı? Dr mu önerdı ben kımyonu su ılr beraber yutardım sutumden gecerdı bebegede banada ıyı gelırdı, ama bebege bence 1 tatlı kaşıgı fazla geldı

Televizyonda yoga topunda oturup cocugunu uyutan anne duydum.
Eger saga sola yurumekten helak oluyosaniz bilemedim bana mantikli geldi o yoga topu.
Cocuk sonucta annenin attigi adimlari saymiyor diye varsayiyorum. Hareket olsun amac, yuruyup yuruyup yorulmak yerine o topta az bi zip zip yapsan belki etki yapar?
Topa para vermeden yayli yatakta bi deneme yap bakalim nasil etki yapiyor faydasi var mi.

Ayrica gaz dediniz.
Diyetisyenim ben, emziriyorsaniz sogan, sarmisak, pirasa nohut fasulye gibi urunleri tavsiye etmem anneye.

Sanki konuyu ben açmısım gibi Bizde de durum harfiyen aynı. Kollarım bitik halde. Kendi kendine oyalanacığı günü iple çekiyorum. Allah sağlık versin ama çok zor

5 aylık. Ama 2 gündür biraz biraz elektrikli ana kucağına alıştırmayı başardım. Biraz kolum dinlendi. Resmen kas yaptım:) Çok zormuş
Bizimki de beş aylık
Bizde de vardı sallanan ana kucağı
Verdim geçenlerde boşa yer kaplıyor
Zormuş evet
Sanki sırtında bıçak var
Beni de oturtmuyor
Kucağımda otursam o da yok
İlla ayağa kalkıp evi gezeceksin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…