- Konu Sahibi victoryvivi
-
Benim bebeğimde böyle 3 ay 10 günlük hala azda olsa gazı var gece sancyla ağlayarak uyanıyor uyku yok zaten şimdi bide emme refleksi başladı aşırı şekilde 7. Aya kadar sürer dedi doktor beni saatlerve emsede tatmin olmuyor emzik tutmuyor ellerini tutabildigi herşeyi emiyor gözleri hep üstümde tuvalete gidince agliyor falan bende umutla gelecek güzel sakın günleri bekliyorum o zamanda diş çıkarma dönemi olur bazı bebekler bizimki gibi uyandık 5 de Allah bilir ne zaman uyur .Kızlar selam
4 ayını dolduran acayip gazlı bir kızım var
İlk 2 ay gece gündüz memede yaşadı
2 Aydan sonra sadece emmek için meme aldı acıktığı zaman
Ve doğduğu günden beri kucakcı kendisi
Sakin alıştırmışsın demeyin
Hastaneden eve geldik
Yatağına koyduğum anda morarırcasına ağladı
Sakinleştirmek için aldım hep geri koydum yine ağladı yine yine derken 4 ayı geride bıraktık
Sadece mıkırdansa ya da az ağlasa belki sabreder beklerdim ama çok canından parça kopuyor gibi ağlıyordu
Bebeği Benim bebeğim gibi olanlar
Bu durum ne zaman sona eriyor
Sürekli kucakta olmak ve evi gezmek istiyor
Kucakta oturarak da durmuyor
Abartmıyorum yatağında ya da koltukta bir dakika bile durmuyor
Eşimle sürekli evi geziniyoruz
Eşim yokken canım çıkıyor
Bir WC gitsem ağlamaktan helak oluyor
Kanguru sling al demeyin onları da sevmedi
Ne zaman kendi kendine durur hale gelecek
İki tane oyun halısı var sevmiyor
Müzikli yatağı var sevmiyor
Müzikli salıncağı var durmuyor
Kesmek ıstıyorum bende 18 ayına gırecegız, bı tek o kaldı :) nasıl kesecegız, benımlıde gece emıyor. Gecen kuzenım 3 cocugu var cocuklardan sonra goguslerm büyüdü benım sende de oldumu dedı, bende benımkıler uzadı en boy dedım :) yakında ıkıye katlayıp tokayla tutturacagım :) karnı tok olunca bayagı tok olunca, emmıyor ama gece acıkıyor. Her uyandı emmek ıstıyor, nasıl kesıcez bılmıyorum, babasıda bende cok hassas insanlarız ama kızımız otorıter daha bu aylarda burcundan sanırım. Pedagoga bıle goturdum normal dedı ne soylesemNormale dönüyormuymuşmesela 20. ayda hala sabaha kadar memede, illa kolumun üzerinde yatacak. Gündüz gelip sürekli iki fırt çekip gidecek . Tahminim 3 yaş gibi sütten kesildiğinde benimki ancak biraz nefes aldıracak
1tatlı kaşıgı cok fazla degılmı? Dr mu önerdı ben kımyonu su ılr beraber yutardım sutumden gecerdı bebegede banada ıyı gelırdı, ama bebege bence 1 tatlı kaşıgı fazla geldıKimyonu kendi sütümle karıştırıp süzüp verdim çok sakinlik ve gaza iyi geliyor 3 aylıktı 1 tatlı kaşığı verdim hiçbir yan etkisi, zararı yok. 1 2 kez deneyin derim.
Bebeğiniz kaç aylıkSanki konuyu ben açmısım gibiBizde de durum harfiyen aynı. Kollarım bitik halde. Kendi kendine oyalanacığı günü iple çekiyorum. Allah sağlık versin ama çok zor
5 aylık. Ama 2 gündür biraz biraz elektrikli ana kucağına alıştırmayı başardım. Biraz kolum dinlendi. Resmen kas yaptım:) Çok zormuşBebeğiniz kaç aylık
Bizimki de beş aylık5 aylık. Ama 2 gündür biraz biraz elektrikli ana kucağına alıştırmayı başardım. Biraz kolum dinlendi. Resmen kas yaptım:) Çok zormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?