Bebeği benimki gibi olan var mi

14 aydan bildiriyorum. yürüdüğü halde kucağımda durmak isteyen, uyku dışında hiç oturmayan ve oturtmayan tuvalete birlikte gittiğim bir oğlum var

Benim oğlum da aynen öyleydi
6-7 ay civarı hareketlenmeye başlayınca
Biraz daha rahatlarsınız

Ona bakılmadı nasıl bakılıyor
Ayrıca ben süt içmiyorum
Yoksa bahsi geçen inek ben miyim
Sizin yediğiniz her türlü inek sütü içeren gıda dokunur ona eğer alerjisi varsa. Peynir yoğurt vs dahil. Hatta tüm paketli ürünler dahil. Her bebekte farkli belirti verir ama genelde kakada sümüksü mukus surekli bağırsak gurultusu ve geçmeyen huzursuzluk olur bebekte. Oğlum 9 aylık onda da vardi sukur ek gıdaya gectigimizden beri azaldı bayagi.

Hayır dr şüphelenmedi üstelik kendisi profesör
Bağırsaklarından karnından sesler geliyor evet
Kakasına bakayım
Ne yiyeceğimi şaşırdım zaten

Benim bebeğimde gaz yok ama ağlama var sürekli yanında beni istiyor yatarsa konuşup oyalamam gerekiyor yoksa kucak istiyor 4,5 aylık Bana da herkes kucağa alıştırdın diyo ama katılarak ağlıyo dediğin gibi teksem WC ye zor gidiyorum Bi tek karpuz adam şarkısında sürekli oynatıyorum ben yokken o müzikle duruyo az da olsa...

Kimyonu kendi sütümle karıştırıp süzüp verdim çok sakinlik ve gaza iyi geliyor 3 aylıktı 1 tatlı kaşığı verdim hiçbir yan etkisi, zararı yok. 1 2 kez deneyin derim.

Canım şuan anlattıklarınla kendimi gördüm İnan

Kızım şuanda 13 aylık

Kızımın da çok gazı vardı ne damlalar kullandım hiç biri fayda etmedi kaç defa hastanelik olduk gazdan dolayı ve belki yanliış gelicek ama annem kimyonlu su verdi bebeğim rahatladı

Kucak olayı ise bana da herkes söylüyordu sen alıştırmışsın var ya acayip sinir oluyordum bile isteye kendimi yorar mıydım kucak isteyen bebekti aynı dediğin gibi sadece kucak değil gezecek ve pışpışlanacak yani hıııııııı gaz olayımız 4. Ay sonu bitti çok şükür ama kucak olayı yürüyene kadar devam etti,,,, yaşında yürüdü 1 aydır kucağıma almıyorum

İnşallah senşn bebeğin daha çabuk bırakır

Kızimla ilk 6 ay koala gibi yapışık yaşadık ne zaman sürünmeye başlayıp birşeylere kendi ulaşmayı başardı üstümden düşmeye başlamıştı ama ilk 6 ay uyanık olduğu her dakika kucakta durmak istiyordu ve benimde ayakta olmam gerekiyordu ben oturdugum an başlıyordu mizildanmaya evin içinde surekli geziniyordum babada da 5 dakikadan fazla durmazdi arkadaslarima gittiğimde bile çayımı ayakta gezinerek içerdim şimdi 5 yaşına girecek ne çabuk gecti yıllar diyorum o günleri özlüyorum bile yani gecicek biraz daha sabır

ben kucaga alıstırma dıyenlere kızıyorum
cocuk belırlı bı yasa geldıkten sonra ıstesenızde kucakta durmuyor bebekken ıyıydı ıstedıgım gıbı mıncıklıyordum dıyorsunuz hatta
bebek bu kucakta olcak tabı zaten 1 bucuk saatde bır yaklasık yarım saat emıyor bebekler zaten hep kucakta olacak anneye kokusuna ıhtıyacı var suan ısınız gucunuz o olacak emecek mama alacak gaz cıkacak alt degıscek sonra yıne meme saatı gelecek cok normal

gececek ama ek gıdaya gectıgınızde rahatlıyorsunuz yuruyeme basladıgında zaten kendı bagımsızlıgını ılan edıyor dırek

14 aydan bildiriyorum,moral bozmak istemem ama şu an tuvalete bile beraber gidiyoruz oğlumla.
Gaz sancısı biter ama hareketlendikçe. Kucakta durma konusuna net birşey diyemiyorum zira kızımda bebeğiniz gibiydi ilk andan itibaren,slingle gezdik 2 sene,oğlum bebekken sere serpe yatmayı (sırtüstü)çok severdi,kucakta durmayı sevmezdi,şimdi ya kucağımda,ya elimi tutup yürür vaziyette. Babası varsa onun elinden tutup yürüyüp bana geliyor,ben tutuyorum elini bu kez babası oturuyor ya gidip onu kaldırıyor. 14 ayda inanın son 4 ayda oldu bu bağımlılık,bende anlamadim. Bebek arabasına dahi oturmuyor hatta,2 aydır almıyorum yanıma arabayı. Ya yürüyor ya kucakta geziyor ki kollarım iptal artık,egilip elini tutmaktan belimde ağrıyor.
Ben akışına bıraktım,günü kurtarmaya bakiyorum,yapacak birşey yok

victoryvivi
Aynı benim bebegimi anlatmişsin sanki

oglum 3aylik oldu
surekli kucak istiyor ve inanilmaz gazlı bi bebek
Gunduz uykusu hiç yok
gece derin derin hiç uyumaz en fazla 2 saAt uyur kalkar
6 aydan sonra duzelir diyolar
Insallah ta oyle olur

Çok zor böyle yaaa
İnş biran önce değişirler
Bizimki de kırmızı balık şarkısını seviyor

Evet ben de sinir oluyorum
Bir de tadını çıkart diyorlar ama insanın mecali kalmıyor ki
İnşallah

seni o kadar iyi anlıyorum ki canim.evin koridorunda ağlayarak kaç tur arttığını,aspiratör başında dakikaları saydığımi gece yarıları uyku uyku diye ağladığımi bilirim.buna rağmen hep bir memnuniyetsiz bebek tek sebebi bunun gaz canım .ne zamanki o gaz problemi bitiyor o zaman kucaktan iniyor.bu seferde ayrı problemler başlıyor 27 aylık olacağız şimdide bebek arabasına oturmak istemiyor deli gibi ağlıyor hala oh be rahatladim diyemiyorum.derlerdi bi kere anne olduktan sonra rahatlık yok diye gerçekten öyleymiş

Ayni ben
Ben bazen başka bir derdi mi var acaba diyorum
Bir yere gidemiyorum ki
Bize gelen olunca öyle aynen kucak devam
Size çok düşkün mü hala peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…