- 14 Ekim 2015
- 3.788
- 14.543
- 208
- Konu Sahibi victoryvivi
-
Alerjisi var ise tüm süt ürünlerini almayı bırakmak gerekiyor. Ekmek bile sütsüz olacak. Peynir altı suyu falan içeren şeyler yenmeyecek.Ona bakılmadı nasıl bakılıyor
Ayrıca ben süt içmiyorum
Yoksa bahsi geçen inek ben miyim
Kızlar selam
4 ayını dolduran acayip gazlı bir kızım var
İlk 2 ay gece gündüz memede yaşadı
2 Aydan sonra sadece emmek için meme aldı acıktığı zaman
Ve doğduğu günden beri kucakcı kendisi
Sakin alıştırmışsın demeyin
Hastaneden eve geldik
Yatağına koyduğum anda morarırcasına ağladı
Sakinleştirmek için aldım hep geri koydum yine ağladı yine yine derken 4 ayı geride bıraktık
Sadece mıkırdansa ya da az ağlasa belki sabreder beklerdim ama çok canından parça kopuyor gibi ağlıyordu
Bebeği Benim bebeğim gibi olanlar
Bu durum ne zaman sona eriyor
Sürekli kucakta olmak ve evi gezmek istiyor
Kucakta oturarak da durmuyor
Abartmıyorum yatağında ya da koltukta bir dakika bile durmuyor
Eşimle sürekli evi geziniyoruz
Eşim yokken canım çıkıyor
Bir WC gitsem ağlamaktan helak oluyor
Kanguru sling al demeyin onları da sevmedi
Ne zaman kendi kendine durur hale gelecek
İki tane oyun halısı var sevmiyor
Müzikli yatağı var sevmiyor
Müzikli salıncağı var durmuyor
Alerjisi var ise tüm süt ürünlerini almayı bırakmak gerekiyor. Ekmek bile sütsüz olacak. Peynir altı suyu falan içeren şeyler yenmeyecek.
Kan yok
Mukus nasıl olur ilk defa duydum
Nette baktım şimdi çok anlamadım
Süt yoğurt gaz yapıyor diye yemiyorum ama peynir kahvaltıda yiyorum
14 aydan bildiriyorum. yürüdüğü halde kucağımda durmak isteyen, uyku dışında hiç oturmayan ve oturtmayan tuvalete birlikte gittiğim bir oğlum var
Sizin yediğiniz her türlü inek sütü içeren gıda dokunur ona eğer alerjisi varsa. Peynir yoğurt vs dahil. Hatta tüm paketli ürünler dahil. Her bebekte farkli belirti verir ama genelde kakada sümüksü mukus surekli bağırsak gurultusu ve geçmeyen huzursuzluk olur bebekte. Oğlum 9 aylık onda da vardi sukur ek gıdaya gectigimizden beri azaldı bayagi.Ona bakılmadı nasıl bakılıyor
Ayrıca ben süt içmiyorum
Genelde bir yaşından once alerji testi onerilmez. Tek yapabileceğniz belirtileri takip etmek ve süt ürünleri diyetine girmek. Dr nuz hic şüphelenmedi miOna bakılmadı nasıl bakılıyor
Ayrıca ben süt içmiyorum
Hayır dr şüphelenmedi üstelik kendisi profesörSizin yediğiniz her türlü inek sütü içeren gıda dokunur ona eğer alerjisi varsa. Peynir yoğurt vs dahil. Hatta tüm paketli ürünler dahil. Her bebekte farkli belirti verir ama genelde kakada sümüksü mukus surekli bağırsak gurultusu ve geçmeyen huzursuzluk olur bebekte. Oğlum 9 aylık onda da vardi sukur ek gıdaya gectigimizden beri azaldı bayagi.
Benim bebeğimde gaz yok ama ağlama var sürekli yanında beni istiyor yatarsa konuşup oyalamam gerekiyor yoksa kucak istiyor 4,5 aylık Bana da herkes kucağa alıştırdın diyo ama katılarak ağlıyo dediğin gibi teksem WC ye zor gidiyorum Bi tek karpuz adam şarkısında sürekli oynatıyorum ben yokken o müzikle duruyo az da olsa...Kızlar selam
Hastaneden eve geldik
Sakinleştirmek için aldım hep geri koydum yine ağladı yine yine derken 4 ayı geride bıraktık
Sadece mıkırdansa ya da az ağlasa belki sabreder beklerdim ama çok canından parça kopuyor gibi ağlıyordu
Kimyonu kendi sütümle karıştırıp süzüp verdim çok sakinlik ve gaza iyi geliyor 3 aylıktı 1 tatlı kaşığı verdim hiçbir yan etkisi, zararı yok. 1 2 kez deneyin derim.Evet düzenli gidiyoruz doktora
Tek sıkıntımız gaz ama o da herseye bedel
Büyük insan pırtlaması gibi sesli gaz çıkarıyor ve sürekli ama sancı cekıyır belli
Başka bir sıkıntısı yok
Doktor da dedi kucakcı ve anneci diye
Çok zor böyle yaaaBenim bebeğimde gaz yok ama ağlama var sürekli yanında beni istiyor yatarsa konuşup oyalamam gerekiyor yoksa kucak istiyor 4,5 aylık Bana da herkes kucağa alıştırdın diyo ama katılarak ağlıyo dediğin gibi teksem WC ye zor gidiyorum Bi tek karpuz adam şarkısında sürekli oynatıyorum ben yokken o müzikle duruyo az da olsa...
Evet ben de sinir oluyorumCanım şuan anlattıklarınla kendimi gördüm İnan
Kızım şuanda 13 aylık
Kızımın da çok gazı vardı ne damlalar kullandım hiç biri fayda etmedi kaç defa hastanelik olduk gazdan dolayı ve belki yanliış gelicek ama annem kimyonlu su verdi bebeğim rahatladı
Kucak olayı ise bana da herkes söylüyordu sen alıştırmışsın var ya acayip sinir oluyordum bile isteye kendimi yorar mıydım kucak isteyen bebekti aynı dediğin gibi sadece kucak değil gezecek ve pışpışlanacak yanihıııııııı gaz olayımız 4. Ay sonu bitti çok şükür ama kucak olayı yürüyene kadar devam etti,,,, yaşında yürüdü 1 aydır kucağıma almıyorum
İnşallah senşn bebeğin daha çabuk bırakır
seni o kadar iyi anlıyorum ki canim.evin koridorunda ağlayarak kaç tur arttığını,aspiratör başında dakikaları saydığımi gece yarıları uyku uyku diye ağladığımi bilirim.buna rağmen hep bir memnuniyetsiz bebekKızlar selam
Hastaneden eve geldik
Kızimla ilk 6 ay koala gibi yapışık yaşadık ne zaman sürünmeye başlayıp birşeylere kendi ulaşmayı başardı üstümden düşmeye başlamıştı ama ilk 6 ay uyanık olduğu her dakika kucakta durmak istiyordu ve benimde ayakta olmam gerekiyordu ben oturdugum an başlıyordu mizildanmaya evin içinde surekli geziniyordum babada da 5 dakikadan fazla durmazdi arkadaslarima gittiğimde bile çayımı ayakta gezinerek içerdim şimdi 5 yaşına girecek ne çabuk gecti yıllar diyorum o günleri özlüyorum bile yani gecicek biraz daha sabır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?