Bebeği annesinden ayırmak istiyorlar..

Çok teşekkürler söylediklerinizi ileticem. Bizim merak ettiğimiz gelin yabancı uyruklu ve çocuk Türk vatandaşı ya. Velayeti alması durumunda çocugunu ülkesine götürebilir mi acaba

nafaka istemiyorum diye tutturdu adamın zaten 300 bin tl civarı bir borcu var bildigimiz kadarıyla. Nafaka verseler bile ben o adamdan alamam diyor. Yinede ben tekrar konuşucam hakkından vazgeçmemesi için. Yabancı bir ülkede oldugu korkuyor sanırım

Bende bunu düşünüyorum işte. Damat tarafı bebeği annesinin alması için mahkemede tanıklk etmeye karar verdi ama çocuk türkiyede kalacak sizde gelip bizim evimizde kalacaksınız kira ödemezsin çalılmazsın bizim çocuklara bakarsın sigortanı da yatırırız diyorlar. o kadar zor durumda kalmış ki başkasının evinde sığıntı gibi yaşamayı kabul edecek durumda sırf bebeginden ayrılmamak için. İnşallah çocugu alıp gitmesine izin verirlerde o da kurtulur. Benim korkum mahkemede bu kız ben ülkeme gitmek istiyorum derse tanıklıktan vazgeçip iftira atmaları

Çok teşekkürler

Merak etmeyin
alacagina yuzde yuz eminim

Merak etmeyin
alacagina yuzde yuz eminim
Dualarınızı eksik etmeyin. Şu çocugun yüzü gülsün artık herkes annesine sarılıp uyurken bu zavallı çocuk hergün televizyonda anne diyen çocuk görünce bile ağlıyordu. İnsan gerçekten dayanamıyor haline

Etmem
Tabi
allah yardimcilari olsun
ayni seyleri onunla borlikte bizde yasadigimiz icin nasil zorlu bi surec oldugunu biliyorum malesef
sklah tez vakitte kavustursun hayirlisiyla

nafaka istemese neyle bakıcak bebeğine? maddi durumu varsa istemesin ama yoksa mahkeme zaten çocuğa istese de istemese de bağlar ki.

Bakın, eğer adamın belli bir maddi geliri varsa , çocuğa annesine verip nafaka alır. eğer türk vatandaşı değilse elçiliğe de başvursun. hiçbir mahkeme 2 yaşında meleği olan suçsuz bir anneden çocuğunu ayırmaz.

Aynen söylediginiz gibi konsolosluk görevlileriyle de görüştü hem Türkiyede hem kendi ülkesinde

mücadele edilirse şartlar annenin lehine görünüyor.
ama belli ki pasifize edilmiş, yaşı küçük yol yordam bilmez dil bilmez. Desteğiniz için Allah razı olsun ama ne olur sonuna kadar desteğinizi esirgemeyin. Yardıma ihtiyaç olursa ben de gönüllüyüm. İstanbul'da yaşamıyorum ama olsun elimden geleni yapmaya çalışırım.

Vatandasliga basvurmamis mi ? Belli bir sure turkle evli kaldiginda turk vatandasi olabiliyor boylece ulkeden gitmesine gerek kalmaz sadece oturum izni aldi sanirim ama oturum izninin sureside dolduysa cezasini odeyip tekrar basvuru yapabilir diye biliyorum belgeleride yabancilar sube adresine postayla gonderebiliyor gidip bir sey yapmasina gerek yok en azindan turkiyeden uzaklasmadan isini halledebilir yanliz su var anne yabanci ulkeye goturmek istiyorsa buna izin verilmeyebilir bu yuzden kanit toplamasi gerek diye dusunuyorum

Istanbuldaysada yardimci olmaya calisiriz bir sekilde yabancilar subeye gelipte bilgi alicaksa bana ulasibilirsiniz

Merak edenler için söylüyorum, Bebeğin velayetini anneye verdiler. İlgilenen, yorum yapan, dua eden herkese teşekkürler :)

Merak edenler için söylüyorum, Bebeğin velayetini anneye verdiler. İlgilenen, yorum yapan, dua eden herkese teşekkürler :)
Konuyu sonuna kadar okuyup oyle yorum yapmak istemistim ki cok sukur anneye verilmis.peki.ulkesine goturebilecek mi cocugunu?
Tv de anne diyenlere bile agliyo yazmissin.yorumu okuyunca kalbime sanki bisey saplandi.Allah razi olsun sizden yardimci oldugunuz icin.cok uzuldum ama neyse ki mutlu sonla bitmis...

Türkiye'de kalacaklar malesef, ama yinede mutluyuz yaa en azından annesiz büyümeyecek bebek. Ama başka bi şehire gidecekler ona üzülüyorum alışmıştık bebişe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…