- 5 Eylül 2012
- 462
- 288
- 103
- Konu Sahibi Aysehatun34
-
Bi kere fırsatı varsa bulunduğunuz ildeki baro bünyesinde ki adli yardım bürosuna başvurun durumunuzu anlatın ve avukat yardımından faydalanmak istediğinizi söyleyin. Yok olmazsa mahkemede hakimi,n huzuruna çıktığında olan biten herşeyi anlatsın arkadaşınız şiddet aldatma içki kumar vs hepsini anlatsın yabancı olduğunu parası olmadığını bir kağıt imzalattıklarını hepsini anlatsın.. ve parası olmadığını adli yardımdan yararlanmak istediğini söylesin boşanma ve velayet davaları kamu düzeniyle ilgili hakim dikkate alır. Ayrıca 5 kuruş parası da olmasa çocuk küçükse ve annenin olağandışı kötü bir durumu yoksa velayet anneye bırakılır talep ederseniz baba nafaka öder. Korkmasın devlet falan almaz çocuğu. Arkadaşınızın haklarını elde edebilmesi için mutlaka bir avukat yardımından faydalanın.
nafaka istemiyorum diye tutturdu adamın zaten 300 bin tl civarı bir borcu var bildigimiz kadarıyla. Nafaka verseler bile ben o adamdan alamam diyor. Yinede ben tekrar konuşucam hakkından vazgeçmemesi için. Yabancı bir ülkede oldugu korkuyor sanırımAnne çocuğu diye tabir edilen evlatları anneye veriyorlar. Ayrıca anneye de bebeğe de nafaka ödenecek sakin istemiyorum demesin kız. Nafaka bağlasin. Ve aldatan kişi asla çocuğu alamıyor içki dayak hepsini anlatın. Çünkü öyle insanlara evlat vermiyorlar. Ayrıca Baro ücretsiz avukat veriyor mutlaka baroya başvurun. Ve eşinin yaptığı herseyi anlatın.
Bende bunu düşünüyorum işte. Damat tarafı bebeği annesinin alması için mahkemede tanıklk etmeye karar verdi ama çocuk türkiyede kalacak sizde gelip bizim evimizde kalacaksınız kira ödemezsin çalılmazsın bizim çocuklara bakarsın sigortanı da yatırırız diyorlar. o kadar zor durumda kalmış ki başkasının evinde sığıntı gibi yaşamayı kabul edecek durumda sırf bebeginden ayrılmamak için. İnşallah çocugu alıp gitmesine izin verirlerde o da kurtulur. Benim korkum mahkemede bu kız ben ülkeme gitmek istiyorum derse tanıklıktan vazgeçip iftira atmalarıKüçük çocuk annenin maddi durumuna bakılmaksızın anneye verilir, burası net.
Sadece yabancı uyruklu olunca ne olur acaba diye kafam karıştı. Alıp gitmesine izin veriyor mu mahkeme ?
Vicdansız insanlar var. O bebeğe nasıl kıyıyorlar ? Anne yüreği dayanmaz ki buna
Çok teşekkürlerPek fena muamele nedeniyle boşanma davası açsın,darp raporu olmalı elinde, eşi kötü bir yasam sürüyor içki içiyor bunu öne sürsün, nafakasını istesin, evlilik süresince satın aldıkları bir şey varsa edinilmiş mal kapsamında olduğundan onlardan da hakkını istesin, çocuğun yası kücük anneye verilir, avukat için maddi durumu yoksa avukat talebinde bulunsun, benim bildiklerim bu kadar, umarım yanlış bir şey söylememişimdir.
İnşallah bu zavallı da bebeğine kavuşur. Çünkü çocugu sana versek bile burada kaynının evinde kalacaksın bizimde çocugumuza bakacaksın yanımızda büyüyüp gidecek çocuk diyorlar. Bir annenin çocugunu alıp kendi ailesinin yanına gitmesine izin vermeyeceklerini iddia ediyorlar. Ama dediğiniz gibiyse nasılsa hakim gerekeni yapar çocugun velayetini alıp bizim gelinde gider inşallah. Ne diye elalemin evinde hizmetçi olsun yazık günah ya
Dualarınızı eksik etmeyin. Şu çocugun yüzü gülsün artık herkes annesine sarılıp uyurken bu zavallı çocuk hergün televizyonda anne diyen çocuk görünce bile ağlıyordu. İnsan gerçekten dayanamıyor halineMerak etmeyin
alacagina yuzde yuz eminim
TabiDualarınızı eksik etmeyin. Şu çocugun yüzü gülsün artık herkes annesine sarılıp uyurken bu zavallı çocuk hergün televizyonda anne diyen çocuk görünce bile ağlıyordu. İnsan gerçekten dayanamıyor haline
nafaka istemese neyle bakıcak bebeğine? maddi durumu varsa istemesin ama yoksa mahkeme zaten çocuğa istese de istemese de bağlar ki.nafaka istemiyorum diye tutturdu adamın zaten 300 bin tl civarı bir borcu var bildigimiz kadarıyla. Nafaka verseler bile ben o adamdan alamam diyor. Yinede ben tekrar konuşucam hakkından vazgeçmemesi için. Yabancı bir ülkede oldugu korkuyor sanırım
Haklısınız. Yok çocuguna bakabilecek bi durumu malesef. O yüzden almak zorundanafaka istemese neyle bakıcak bebeğine? maddi durumu varsa istemesin ama yoksa mahkeme zaten çocuğa istese de istemese de bağlar ki.
Bizde istanbulda yaşıyoruz. Söylediklerinizi ileticem teşekkürler
Aynen söylediginiz gibi konsolosluk görevlileriyle de görüştü hem Türkiyede hem kendi ülkesindeBakın, eğer adamın belli bir maddi geliri varsa , çocuğa annesine verip nafaka alır. eğer türk vatandaşı değilse elçiliğe de başvursun. hiçbir mahkeme 2 yaşında meleği olan suçsuz bir anneden çocuğunu ayırmaz.
Konuyu sonuna kadar okuyup oyle yorum yapmak istemistim ki cok sukur anneye verilmis.peki.ulkesine goturebilecek mi cocugunu?Merak edenler için söylüyorum, Bebeğin velayetini anneye verdiler. İlgilenen, yorum yapan, dua eden herkese teşekkürler :)
Türkiye'de kalacaklar malesef, ama yinede mutluyuz yaa en azından annesiz büyümeyecek bebek. Ama başka bi şehire gidecekler ona üzülüyorum alışmıştık bebişeKonuyu sonuna kadar okuyup oyle yorum yapmak istemistim ki cok sukur anneye verilmis.peki.ulkesine goturebilecek mi cocugunu?
Tv de anne diyenlere bile agliyo yazmissin.yorumu okuyunca kalbime sanki bisey saplandi.Allah razi olsun sizden yardimci oldugunuz icin.cok uzuldum ama neyse ki mutlu sonla bitmis...
Cok sevindim canim sirf sonucu ogrenmek icin konuyu izlemeye almistim Allah hicbir anneyle bebegi ayirmasinMerak edenler için söylüyorum, Bebeğin velayetini anneye verdiler. İlgilenen, yorum yapan, dua eden herkese teşekkürler :)
O pis adam ne tepki verdi, kesin kudurmuştur sinirinden.Türkiye'de kalacaklar malesef, ama yinede mutluyuz yaa en azından annesiz büyümeyecek bebek. Ama başka bi şehire gidecekler ona üzülüyorum alışmıştık bebişe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?